VALLA abi resimleri koyarım ama dijitalden aktarmam lazım nese bu arada rodaj filan konusu açuılmış benm motor 1600 de oldu alalaı 80,90 gün oldu muhasebeci olduğumdan bide gece gezmeyi sevdiğimden normal gibi ama bilmiyorum:D nese ben rodajı tmamlayana kadar hız yapmadım arada bastım ama sürekli hız yapmadım zaten ypamadım heryerden bişe çıkıyo nesse sonra g.o.paşadan eyübe doru inen bi yol var bilen bilir orayı her akşam çıktım bi süre sonra akşam sabah çıktım baya dik bi yokuş 2 kişi bide:D aslında orda oturmam ama malıum motor aldık kız arkadaşımda çalışınca buralarda akşam servis çekiyorum napim içim rahat etmiyo anlıcanız 80 90 gündür hep yokuş çıktım ustalarada sordum fazla bi zarar olmaz dedi ama sık sık servise gittim servise dediğim bizim ramzey servisi var burda ona baktırdım.adam gayet iyi dedi her gidişimde bi problem yok dedi ŞİMDİLİK ama ilerde nolur bilmem ama yokuşları %100 sorunsuz bi şekilde çıkıyo ve size şunu söyleyebilirimki yolda CBR125 VE ZC YAN YANA geldiğinde ZC daha çok ilgi ve dikkat çekiyo ne hikmetse yakışıklı benim Zc neyse arkadaşlar sonuçta mutluyum uygun fiyataa hem iyi hem yakışıklı hemde scooter modellerinin en güzelini aldım şimdi geziyorum poliste çevirmedi ehliyetten ama kask kafamdan hiç çıkmadı aynı şekilde arkadakide öle şimdi sepet arıyorum arkaya takmak için kırmızı renkte hani yaslanma yerinde döşemeli olanlar varya onlardan muhasebeci olunca dosyalarda malum çantayla taşımak zor en iyisi sepet hem bagaj işi görüyo nese çok konuştum resimleri yakında atarım saygılar sevgiler hadi ZC :d:d
::tutkuy:::cat:
beyler yeni alanlara ve alacaklara hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum
resim beklıyorum aman bakımları duzenlııı yapın 3000-4000 kmde basınız agrımasın...
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
pardon ozan demek iii takip edemedim ya bu gece nasıl sabah olur acabaa ahhh zc ahhhh . . .
allah sabır versin sanada banada
vay bee alayınız zc ci olduunuz
biz zc yi sattık
aman dikkat li olun beylerr yollar cok tehlıkelıı
bugun 2-3 defa kazadan yırrttım avcılarda:S
allaha sukur bişi olmadı ama amann dikkat edin...
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
geçmş olsun ozan sanırım ben alışana kadar dikkatli kullanıcam motoru, ayrıca smorfys sanada hayırlı olsun bu arada motoru ilk aldığımızda yapmamız gerekenler nedir zc sahipleri biraz yazarsa seviniriz teşkrlr . .
Tüm motosikler kullanıcısı arkadaşlara selamlar,sevgiler saygılar.Foruma ilk mesajımı yazıyorum.Ben de bir mondial 150 zc kullanıcısıyım Güzel bir de resim koyalım
FoRMuLa 1-MoToSiKLeT ve AkVaRYuM :cat:
GAZA BASIP GİTMEN
ÖNCE ALTINDAKİNİN BİR ZC OLDUĞUNU HİSSET FAZLA BASMA YAVAŞ YAVAŞ TAKIL MOTORA ALIŞMAN İÇİN EN İYİSİ BİRSÜRE SONRA ZATEN ELİN OTOMATİK OLARAK HIZLANICAK O ZMANA KADAR SABRET YOKUŞ OLAYINA FİLAN BEN FAZLA TAKMADIM ŞUANLIK Bİ ZARARI YOK İLK BAŞLARDA EN AZINDAN BENİM TESTİM ÖYLE AMA SONRA NE OLUR BİLEMEM BİDE HERGÜN SİL PARILDAT YOLLARDA PİS ZC GÖRMEK İSTEMİYORUZ
YEKSER SENDE KOYDUN RESMİ BENDE GRİ ALCAKTIM KIRMIZI DAHA ÇEKİCİ GELDİ AMA AKLIM HALA GRİDE HATTA BEN KOMPLE BOYAYA SOKMAYI DÜŞÜNÜYORUM ŞÖLE DEĞİŞİK DAHA DİKKAT EÇKİCİ TATLI Bİ RENK MOR SARI AÇIK MAVİMSİ GİBİ BİŞEYLER AMA NASIL OLUR BİLEMİYORUM EN AZINDAN ŞİMDİ YAPMASAM BİLE İLERDE MUTLAKA YAPICAM BU ARADA ÇANTA BULAN YOKMU YAW
hayırlı olsun kardeşim hoş geldin aramıza da gerçi bende yeniyiim bu akşam ruhsa işleri bitecek sanırım bende GRİ zc mi bekliyorum herkese kazasız belasız sürüşler.
vavvvvvvvvv konu çoştu bende temmuzda alcam inşallah
valla coştuk yakında bi buluşma yaparız ama biraz daha çoğalalım yolda 8 10 ZC görünce milletin tepkisini merak ediyorum dorusu en kısa zamanda yapalım arkadaşlar istanbulda olanlar tabi çoğunlukta galiba
evet burda muhabbet ilerlesin bi toplanalım tüm istanbul ZC olarak milletin tepkisi ne olacak cem hayran hayran bakacak millet . .
valla on numara olur neyse ben gidip tekerleri filan siliyim biraz bide güneş vuruyo çekim gölgeye
dk ları sayıyorum yaa sende beni çatlatıyosun cem 6-7 arası ruhsatı çıkıcakmış motorun kavuşamadım hala heycan dorukta. . .
ruhsat cıkmadan vermedilermi motoru
ben imzayı attım 10 dkk ıcnde akuyu taktı verdıler
ikitelliden bcekmeceye plakasız geldim
iyi de aga o şekilde plakasız trafikte yakalansak yalan olcak motoru bağlatcaz bide dimi?
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)