diğer motorlara göre biraz daha dar evet
kaskda sıgmıyor dıkkat edersen
diğer motorlara göre biraz daha dar evet
kaskda sıgmıyor dıkkat edersen
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
bak olmadı şimdi
benim boya olmazmı yani arkadaşlar
150 zc,t19a ve kanuni storm arasında kaldım arkadaşlar
sizce hangisi .boy 193 cm 90 kiloyum
150 cc'lik motosikletimizde 125 cc'lik motorlardaki karbüratörden kullanıldığını biliyor muydunuz?
http://www.motosiklet.net/forum/moto...arbutator.html
fiyat performans olarak zc daha iyi gibi duruyor sanırım
sky abi daha fazla 110 kilo civarındayım diyodu o kullanıyo kaç zamandır bir şakayeti olmadı olmaz pek boy kilo
beyler zc alanlar resim koysunda görelim yawww
zc forever
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
herkes günde 1 mesaj yazsa böle olmaz 3 sayfaya talimiz
günnceeell.....
nerdesiniz zc'cilerr
hayret bizim konu ilk sayfada
haftasonu alıyorum inşallah zc yi
herkese slm arkadaşlar ve yeni üye aynı zamanda yeni zc sahibiyim yarın bi aksilik çıkmassa motorumu alıyorum en baştan beri formu takip ediyrm ortam çok güzel umarım bana yardımcı olursunuz çünkü ilk motorum şimdiden tşkkrlr. .
arkadasim topice ve foruma hos gelmissin bu arada yeni motorunda hayrli olsun birazdan bizim imdat yardim grubu sorularini cevaplicaktir sen kafana takilani sor burda cvpsiz kalmaz bu arada madem yeni alion motoru ilk 1000 km nazli nazli bincen ani gaz zorlama yoq yhane
bunu duymuştum evet 1000km olmadan zorlamamk gerekiyomuş olsun sabredicez bizde peki bunun asıl amacı ne yani yada limit ne 40- 50 ?
sadece motoru fazla yormamak...
limit yok bastınmı 100 ü cevirirsin..
ama motoru uzersın deneme.!
senin yapman gereken 2 kişi binmemeye özen göstermek ve 50-60 gecmemek
2 kısı bınmemekten kastım dik yokuslarda motosikletinin zorlanmamasını önlemek için
ne kadar zorlarsan ömrünü o kadar kısaltırsın...
aman dikkat et ilk 1000 km motorun omrunu belırler
hayırlı olsun
YOLLARDAYIZ İNTETRNETTEN KOPMUŞUZ ZCNİN KEYFİNİ SÜRÜYORUZ SİZ NERDESİNİZ YOLLAR HIZIMA KIZLAR ZCME HASTA
::tutkuy:::cat:
offf offff napalım bu kadar bekledim şimdi de bini beklicez
ozy sen askere gütmiştn ne oldu . .
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)