muhahaha up up demele olmuo yazcan bu ne ywaffff herlde kisa zamnda cok seyin yazilmasi nedenyle konu bulamayan topicimizin sessizliginin uzun surmemesi dilegyle......
muhahaha up up demele olmuo yazcan bu ne ywaffff herlde kisa zamnda cok seyin yazilmasi nedenyle konu bulamayan topicimizin sessizliginin uzun surmemesi dilegyle......
www aldın mı motoru sen sesin soluğun çıkmıyo????
WWW acil duyuru nirdesinizz topic uyerleri cekngen dawranmayalim...
hehee topikte üyemi kaldı aga ne cekıngenlıgı: ZC FOREVER(dı bızamanlar)
beyler madem sessizleştiniz bi önerim var sayfaları baştan sona okudum valla baya zamanmı aldı ve annemin gözlüklerini taktım ama epey yardımı oldu.yani birazda resimler filan bulmak için tek tek göz attımda denebilir ama çoğunu okudum:D.neyse arkadaşlar emeğinizz için teşşekür ederim.Bide motorlarınız en dikkat çeken resimlerinizi koysanız modifiyeli bi tarafı varsa bizde onlardan seçim yapsak 1. filan seçsek:D hem biz motorları daha iyi anlarız hemde eğlence olur azcık hep gezi resmi koymaktan iyiydir.teşekkürler saygılar...bu arada mondi motordan 2200 ytl plaka dahil 150zc geliyo ama benm değil kuzenin ama elinden almayı düşünüyorum uzun süre..
arkadaşlar poloslunun dediğini yapan yokmu yaw bende ay sonunda kvauşçam zcme dört gözle bekliyorum rodaj dönemini ffalan + - leride paylaşıcam ..kimseler kalamış galiba burda
::tutkuy:::cat:
görünüm çok hoş fiyat pilaka masraf eğer içindeyse çok makul
ben almak istesem bunu alırdım heralde...
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
neyse arkadaşlar topiğin eskileri piyasada yok galiba ben alınca yeni arkadaşlarla altyapıdan bidaha ZC FOREVER yaparız topiği zaten herşey konuşulmuş ama yeni modeller ne durumda onlarada bakarız yakında işşallah kavuşucam ZC me ve topiğe:D:DSAYGILAR
BEyler bi önerim dhaa var topiğe bi ZC başlığı ekleyelim renk+plaka9nick yazalım herkes bilsin görsün.....
kimse yokmu aloooooo sesii duyan zc varmı
var var sorabilrsin bekliyoruz sorularını...
sky abi sana sormaya korkuyorum öle bi cevaplar yazmışsınki uzzun uzzzun ama açıklayıcıda bi sorum yok zaten gereken herşeyi öğrendim eskileri okudum hepte senin motor sağlammı hala dayandı baya sana herhelaldesaygılar
ayrıca topiciği bırakmadığın sürekli ilgilendiğin için sana bütün arkadaşlar adına ZC ciler adına TEŞEKKÜRLERRRRRR SKY_FOREVER
BU ARADA ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN 23 NİSAN
eski günler ne güzeldi ya bağırırdık ben bondo takımınada girmiştim hep dayak yerdim hocadanoğlum derdi maça gitmiyoz derdi hep büyük davul vardı bende bam bam bam hey gidi günlerr
cem hoş geldin aramıza
tahmin ediyorumki 20. sayfalara fazla bakm amışsın baksaydım benim zcdeki modifiyelerei gorurdun...
iyice araştır sayfaları 40 lı sayfalardada cok resim var hepsine bak secimini yapmışsın zaten aklında motosikletine ne gibi aksesuarlar yapacagın olusmus olur....
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
hoşbulduk abim.abi baktım hepsine zaten sayfa sayfa dolaşmaktan canım cıktı coşmuş gitmişiniz valla helal olsun abide sen sattınmı motoru daha gelemdim o sayfalara 48 lerde filanım:D bide abi senin bi kaç tane youtube linki vardı onları silmişsin galiba bakamadım ama neyse
sattım chopppercı oldum ben
ama 150zc güzel motordu valla trafik derdi yok bişi yok aralardan girip cıkıodum chopperla öle değil öndeki koruma demiri 1 metre yer kaplıoP
bazen özlüyorum
motoru satınca videoyu kaldırdım youtubedan zaten satarknde bütün aksesuarları soktum ferrari kornası hariç
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
valla abi sattın yine //zc forever// bende ablamı kandırdım 1,2 hafta içinde kısmetse alıcaz ama renk hala bulamadım gri güzel duruyo sade hoş kırmızı can yakıyo mavi ih işte turuncuda sevimli acaba diyorum aldıktan sonra komple boyaya soksak bişey olurmu siyah filan aslında kırmızı alıcam ama koltuk iki renk kıl ediyo beni .yada kırmızı alır koltuğuda siyaha kaplatırım oda olabilir ama mubareklerin hepis birbirinde güzel 2200+plaka iyi bi fiyat mondi motoru alacak arkdaşlara tavsiye ederim sıcak kanlılar..
burda bayile ilgili resimlerden bilgi edinebilirsiniz
http://www.negatif.com/slide/slide.php?uid=17997&li=50
Bugün aldım, ilk günden 35 km falan yol yaptım, hastalık başlıyor sanırım
Yakıt olarak ne kullanmamız uygundur. Bugun benzincide 95 oktan kursunsuz koydu amcam, dogru mudur?
---------------
--------------------------
[COLOR="Navy"][B]Death Is In Love With Us[/B][/COLOR]
hayırlı olsun HIM arkadaşım güle güle kullan kazasız belasız .sorması ayıp nerden ne kadara aldın uygunsa bizde ordan alalım hani:D
Cem eywallah kardes. makina 1950 ytl +200 ytl ruhsat,ötv, vs vs. icin. Mondial bayilerinde sabit fiyat(solediklerine gore kısa bi sure sonra 2400 ytl normal fiyatına döncekmiş, ne kadar dogrudur bilmem), mondial bayisinden aldım bende.
---------------
--------------------------
[COLOR="Navy"][B]Death Is In Love With Us[/B][/COLOR]
eyvh kardeşim sağolasın biran önce almak lazım pyasaya belli olmaz...
arkadaşlar herkese merhaba sırf bu motor için bu siteye üye oldum öğretmenim ve araba kesmiyo artık bir scooter eğlenceli olacak diye düşünüyorum inşallah kısmetse bu ay sonuna almayı düşünüyorum bu arada gidip inceledim motor gerçektende güven veriyo ve hosuma gitti fakat tek korkum motorun çalınması ne yapıyorsunuz nereye koyuyorsunuz? apartmanda oturuyorum malum giren cıkan kapıda hep acık dısarıkoysam ne olur bilmiyorum aklımdkai arabanın arkadasındaki çeki demirine zincirle bağlamak )) yada apartman içine su borularına bağlamak ne dersiniz??? bu konuda şüphelerim biterse hemen alıcam ne dersiniz ne yapayım.Saygılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)