Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    sky_forever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Mct falan düşünürsen tabiki mct yani çok fark var aralarında Zc başka bi olay...
    Ha deseydin ki HS mi RS mi ZC mi gibi bi karşılaştırma ozman zc derdim..

Jduke32 sen, aylardır zc hayali kuran ailesiyle konuşan zar zor motora ikna etmeye çalışan biriydin...
    Gidip nasıl bi alaka ise 1000 almışın yani bu şuna benzedi...

Scooter alcam scooter alcam ühü ühüüü keşke olsa scooterımm ah ahh
    (Birgün pilot bi arkadaşını görüp) Aaa F-16 kaça abi valla şu fiyata iyi ben alıyorum...
    Tamam F-16 'ım var pilot kursuna gidicem arkadaşlar sağolun varolun...

150 ZC nereeeeeeeeeeeeeeee
    Yzf 1000 Nereeeeeeeeeeeeeeee

İnanmak GÜÇ OLUYO!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda vfr800
    SKY sokta halen eet 150 ile 1000 arasnda ciddi ciddi bi alaka bnde goremiorum ama nasip ksmet iste onemli olan akilli kullanmak.....

Motosikleti
    mondi 150MC
    Alıntı sky_forever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mct falan düşünürsen tabiki mct yani çok fark var aralarında Zc başka bi olay...
    Ha deseydin ki HS mi RS mi ZC mi gibi bi karşılaştırma ozman zc derdim..

Jduke32 sen, aylardır zc hayali kuran ailesiyle konuşan zar zor motora ikna etmeye çalışan biriydin...
    Gidip nasıl bi alaka ise 1000 almışın yani bu şuna benzedi...

Scooter alcam scooter alcam ühü ühüüü keşke olsa scooterımm ah ahh
    (Birgün pilot bi arkadaşını görüp) Aaa F-16 kaça abi valla şu fiyata iyi ben alıyorum...
    Tamam F-16 'ım var pilot kursuna gidicem arkadaşlar sağolun varolun...

150 ZC nereeeeeeeeeeeeeeee
    Yzf 1000 Nereeeeeeeeeeeeeeee

İnanmak GÜÇ OLUYO!
    sky keske bunları yazmadan bi hayırlı olsun deseydin be aga..!!

Alıntı shadow_1905 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oncelikle selamlar. Ama seceneklerim arasinda malesef cbr yok o civarlara cikamiyorum malefes aileyebakiyoruz o yuzden. Zaten motosiklete hic sicak bakmiyorlar. Ama birgun anlayacaklar motor askimi ama neyse Hadi size iyi aksamlar. Kazasiz belasiz surun insallah.
    kardeşim madem cbr 125 tercihlerin arasında yok peki neden profilindeki motosikleti bölümünde şu yazı var....Motosikleti: seneye CBR 125 R mı olacak nedir ...._??

Motosikleti
    Yamaha yzf 1000
    wallaha sky sana anlatmakla uğraşcak vaktim yok büyüğümsün die zımıda açmıorum ama yatığın terbiyesizliğin alası kardeşim ozanada aynısını yaptın motoru aldığında bi hayırlı olsun bile demedin ama snn tercihin biz seni abimiz bellemiştim ama değilmişsin napalım biz seni değil se bizi kaybettin... hayırlı konusmalar arkadaşlar size mutlu mesut kazasız belasız sürüşler dilerim hepinize bn ztn görüşceğim kişileri msn me ekledim onlarda bili
    o ztn kendilerini bidaha bu topiğe uğrıcağımı sanmıorum bb...

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    İlginç bi hareket ilginç bir olay...
    Ozanı tanımıyorum senin kadar aldığında hayırlı olsun demişim diyorsun nezman aldığını bile bilmiyorum
    Ben sadece olaya pek inanamadım sende düzgün bi açıklama yapacağına böyle bir yolu tercih etmişsin...
    Ki seni severdim yani içindeki motor alma hevesini zc hayallerini falan sen bilirsin kardeşim zaten seni Zc topicği paklamaz altında başka bi motor çünkü...
    Kazasız sür HAYIRLISI OLSUN !

worldwideweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    4 gün sonra direksiyon sınavım var arkadaşlar ve 20 'sinde istanbulda olacağım belki gelmeden alırım ehliyeti, tabi okadar hızlı işlem yaparsalar... Fuara sanırım param olmadan gideceğim oooofffff , birkaç iş alsam rahatlayacağımda işte, isteyince lazım olunca iş gelmez, yorgun olursun meşgul olursun işler gelir seni bulur. bu nasıl iştir
    ---

yapabileceğim yerşeyi yaptım, ehliyeti geçtim ve direksiyon sınavım var
    motor hakkında herşeyi araştırdım olumlu olumsuz ( olumsuz hiçbir yanı yok)
    motor kullanımı hakkında teorik olarak herşeyi diyemesemde ilk kullanım için yetecek kadar bilgi edindim.
    ama gel görki motoruma hala kavuşamadım, hiçbir engel yok önümde ailem tarafından fakat gel görki nakit sıkıntısı var

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Valla senin olayda Jduke32'e benzemesin gidip Suzuki Burgman 650 aldım arkadaşlar fotoları atarım deme bize sonra

Motosikleti
    mondi 150MC
    Valla senin olayda Jduke32'e benzemesin gidip Suzuki Burgman 650 aldım arkadaşlar fotoları atarım deme bize sonra
    sende yakında değiştirirsin inştopiğe uyum sağla

inş. alacağım ama burada değil avustralya 'da. türkiyede 150zc almak istiyorum çünkü fiyatı uygun ve bu fiyata alınabilecek en güzel ve şekilli scooter. Mondiallerin en sağlıklısı ( kişisel fikrimdir )
    ---

Motosikleti
    Honda vfr800
    wala herkes isterdigine kawussun insallah ne diim... bu arada sky la jduke ta ulen sizde bebe gibisiniz lemm kzrmain beniiii ne artzlik yapionuz dagitirm la ortaligi... nese bu kadar gerlm yeter sanrm.....

Evet bukadar uzatmaya gerek yok, 150zc hakkında ekleyeceğiniz hertürlü resim, konu fikir ve tartışmayı burada yapalım fakat birisi bu motoru beğenipte başka bir motor aldı diye uzatmaya gerek yok.

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    tamam topic sizindir ozman
    hoşçakalın...

Motosikleti
    Mondial Hs150
    benim 150hs motorum 11000 de şu an bide aynı ay kuzenim 250mct almıştı benim motor hala taş gibi hergün okula ve heryere onunla gidiyorum hatta trabzonda okuyorum ben yaz ve baharda her ay erzurum trabzon arası motorla gidip geliyorum koca zigana ve kop geçitlerini tırmanıyorum motorum hala taş gibi hala titreşim yok hala 10krş yakıyo 140km ye bile vuruyo ama kuzenin 250mct 2000 km olmadan döküldü 1000 de titreşim başladı 18krş yakıyodu ve şu an motorda civata kalmadı kople döküldü bilginize.

tamam topic sizindir ozman
    hoşçakalın...
    sky_forever hep beraber gideriz nereye gidiyorsan yok öyle tek takılmak
    ---

Bugün Ankara - İncek yolunda ilk defa motosiklet kullandım kırmızı ve biraz kaba bir scooter 'dı ( kaba derken geniş ve güvenli anlamında). Çok hoşuma gitti, bindim ve sadece gaza bastım rüzgar kaskımın camından hafifçe içeriye gidiyordu, yol boştu asıldım biraz motora 65km 'de korku sardı yavaşladım ve birde sağ elim gazda olduğunda acayip yoruluyor birde hava soğuktu üzerimde mont yoktu ve ellerim çıplaktı

Sonuç? tabiki sınavı geçtim, arkadaşlar ailemden destek %200 olarak artmış bulunuyor, bugün aileme trafikte 4 tekerlekli sürücülerin 2 tekere duyması gereken saygıyı uyması gereken kuralları ve yurtdışındaki kurallardan bahsedince KENDİLERİNDEN utandırdım onları. Dersimi iyi çalıştım, her sorana sıkılmadan anlatabilirim
    ---

Kurs yetkilisine bana hiçbirşey öğretmediğini ve bunun nekadar doğru olduğunu sorduğumda sadece yüzüme bakmakla yetindi, rezil ettim onu, bundan zevk almadım fakat yaptıkları terbiyesizlikleride yüzlerine vurmak istedim... Yaz aylarında istanbuldaki honda motor eğitimine katılmayı düşünüyorum.
    ---

Sky_forever bindiğim scooter kırmızıydı, ölümüne kırmızı neymiş ya gri falan buz gibi renkler, güneşte nekadar tatlı görünüyordu anlatamam
    ---

Eeee düzensiz bir hayata sahip olduğum için ben yatıyorum arkadaşlar gece gelir mesajlarınızı cevaplarım, sky_forever güzel bi günde üzücü şeyler yaşamayalım diyorum hiçbir yere gitme!

Motosikleti
    Honda vfr800
    bu ne yhani 3 e mi dustuk yok yok olmaz icinde bulundugumuz su gunlerde birbirimize daha bagli olmaliyiz >>>> guncel...

Motosikleti
    Mondial 150 ZC
    Bugun Gri bir Mondial 150 ZC sahibi oldum ben de. İlk motosikletim, o yuzden gayet heyecanliyim.

İnanmayacaksiniz ama 65 sayfanin hepsini satir satir okudum, biraz uzun surdu normal olarak.

Aralarda birisi bu motorlarin fiyatinin fuardan sonra artacagini soylemisti. Ben alisveris yaparken satici da benzer seyler soyledi. İddiasina gore, yeni ithal edilecek olan motosikletlerde 300 dolar fazladan gumruk odenecekmis, bu da fiyatlara yansiyacak dedi. Her ne kadar dogrulugundan emin olmasam da yine de burada almayi dusunenler bulundugu icin haber vereyim dedim.

Motosikleti
    mondi 150MC
    ayıptır sorması plaka dahil kaça aldın_? 0 km mi aldın varsa resimlerini isterizz

Motosikleti
    Mondial 150 ZC
    yok canim neden ayip olsun. 0 aldim ama henuz fotograf cekemedim. ilerde artik.

1950 YTL motorun fiyati. kredi kartina 12 taksitle aldigim icin bu miktar vade farki ile 2300 YTL oldu. 150 YTL de plaka ve ruhsat islemleri icin verdim.

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben rs yi 1,850 + 10 ay kredi kartına almıştım .. vade koysaydı hayatta almazdım.. 2,300 e verilmez o para mondıalın hıcbır motoruna..
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    mondi 150MC
    Alıntı MuzafferB adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok canim neden ayip olsun. 0 aldim ama henuz fotograf cekemedim. ilerde artik.

1950 YTL motorun fiyati. kredi kartina 12 taksitle aldigim icin bu miktar vade farki ile 2300 YTL oldu. 150 YTL de plaka ve ruhsat islemleri icin verdim.
    güzel motor aldın hayırlı olsun fiyat normla nede olsa kredı kartıyla almıssın 2.el satarken düşük satarsın başka bişi olmaz...!Sana tavsiyem motosikletinin orjineliğini bozma(egzoz,neon,çakar far)ben zamanında yaptım parama yazık oldu...!!hayırlı olsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler