selam beylerr hayırlı olsun sheltx bnde senın duruma düşcem zc ye bi abi nazım yaza doru inş.. olucak zcde garaja)
selam beylerr hayırlı olsun sheltx bnde senın duruma düşcem zc ye bi abi nazım yaza doru inş.. olucak zcde garaja)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
ins. ozan ama zc yi uzme sonra kuser haa
uzmem merak etme arkadaslar cok az yorum yazılıo son bı haftadır lutfen katılımı artırn..!
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Inanmiorum yawf az kaldi 3 e dusuoduk wala bu ne bu yawf konuscak konumu bitti millet dagildi gitti aaa haddi bakiim ule bn motoru degistirdim hale benmi toparlicam sizi loo...
öldü topik başımız saolsun....!
wala yawf hepimizin 25 kere
sheltox cbf ın resimleri koyarmısın aga cok merak ettım
Ewr sheltox abi resimleri koysana hem yeni motorun hemde zc nin
Bende warda arkadaşlarda görsün hemde topice konu çıkar
Hadi arkadaşlar hadi canlandıralım topiki !!!
WALLAH AKIL VERMEK GİBİ OLMASIN AMA ZC ÇOK KİBAR MOTOR ZORLANMAYA VE DARBELERE DAYANAMAZ ONA GÖRE İYİ DÜŞÜNÜN SON PİŞMANLIK FAYDA ETMİYOR BEN BENİM 150 HS İLE 4 KERE DÜŞTÜM SADE ÇİZİK VAR KIRIK DİE BİŞİ YOK ÇİZİKLERİDE HOJE İLE KAPADIM YAĞMURDA FALAN HİÇ ÇIKMIYOR ONA GÖREE HAAAAA
MOTORUN KM Sİ BELLİ
GERÇİ SU AN 10700 E YAKLAŞTI
ınternette dolasırken yabancı sıtede gordum sorda googlede aratırdım mondıal 150 zc yuki zn125 modelı tıp aynı cc farklı motor bılınmez
Ewet tip olarak aynısı ama marka yuki açıkcası ilk defa duyuyorum :S
wala yawf bende su an evde deılım fotoları koyamadım neyse sonna koyarım haa CBF500 topicine koydum fotoları ee cbf ci olduk boromu yoq cnm zc yı brakmayız adres belli moto sohbet*CBF500 cüler burdayız ve ordanda son sayfanın bi öncesinde fotoları görebılrsınz ne yazdım pehh nese bys
OoOoOoO sheltox abi hemen satmaya baslamıssın cbf ci olduk fln oraya koydum ordan bakın fln anladık biz seni nesssee...
jduke15 slm dostum sen motoru nisanda alacam demişsin bence nisana kadar motora zam gelebilir bilgin olsun istedim.
Saol aqa biliorum bende gelebiliceğini ama ailevi nedenlerden ve maddi durumardan dolayı malesef nisana kadar beklemem gerekiyor yinede saol...
cbf 500 ü gordum fenaa ama pahalıdır shel
Ewt pahalı bn sitesinden baktımda 10 tane 150 zc alınır o fiyata :D
walla orasi ole biraz pahali ama ona gorede kalite gidis , benzin hortumlama
war ama yinede carsi icinde giderken herkesin gozunun ustunde oldugunu bilmek ii oluo wala bu motorda adam gaza gelmmek icin zor tutuo kendini ama napalm artk dizginlemeye alismam lazm....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)