Sıfırı zaten 1900 mü nedir o fiyatlara satmanız zor be beyler...!
Szman! Sanada anlattık kaç kere problemi falan yok mondiallar arasında en güzeli o hala kafanda soru işaretleri varsa ben artık bişey diyemicem....!
Sıfırı zaten 1900 mü nedir o fiyatlara satmanız zor be beyler...!
Szman! Sanada anlattık kaç kere problemi falan yok mondiallar arasında en güzeli o hala kafanda soru işaretleri varsa ben artık bişey diyemicem....!
beyler susmayın..!!!nerdesinizzzzzz
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Vaz geçtim agalar ama topıcı sureklı takıp edıcem
beyler yokmu bişiler yazan yaa
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
ONEMLI!!!!
Son donemlerde benm onun yada bunun motoru satcam demeseiyle motorun kullanilabilirligi arasnda UZAKTAN YAKNDAN alaka yoq bnm motoru satmadaki dusuncelerim kesinlkle motorla alakali deil tamamen sinif degisitirme ile alakali diim ben hatta su an motorumu satcak adam aramiorum motoruma benden sonra benm kadar olmasada TEMIZ bakabilecek bir musteri ariyorum cunku son yaptigim reklamlarla motoru nerdeyse motor almak isteyen herkese gozum kapali satabiliorum , NEDENLERINI artk anlatmaktan biktm tek kelimeyle CINLI KRAL diorum bu motor icin , bide su war tabe BU MAKINALAR TAMAMEN MEKANIK sistemlerdir yani bunu artk bana BIDAHA umarim kimse soyletmek zorunda kalmaz , kimsenin KENDI KULLANIMINDAN dolayi motorda meydana gelen cesitli ariza vs. vs. hic bir seyi sanki suc motorunmus gibi anlatmaya zerre kadar hakki yoktur ki en onemli si de burasii TAMAMIYLE paylasim topicidir yane eger kendi icinizden veya her hangi bir durumdan dolayi her hangi bir kuruma yada markaya olan olumsuz dusunce ve tutumlarinizi topicte motoru yada araci kotuler nitelikte anlatip kimsenin motor hakkndaki dusuncelerini sarsmak yada kuvvetlendirmek amacli yazilar yazilaMAZ bunun icin MODERATOR den ogrenebilirz tum kurallari , SAGO YADA OZAN arkadaslarimiz gibi orta ve ust derece kullanici hatalarini maruz kalan motorlari kotuleme hakkinida kimse kimseye vermez YANI bu suna benzio gidin arama motorundan bakin , adam aynen sunu yazmis(1 HAFTA ONCE HAYABUSA ALDIM COK BUYUK HAYALLERIM WARDI VE SUPER OLACAGINI UMMUSTUM , FAKAT ALDIKTAN 2 GUN SONRA MOTORU YANDI, BIRDAHA KIMSE BANA BU MOTORU OVMESIN 5 PARA ETMEZ REZIL BI MAKINE....... adamin bu yazdiklarina bizzat bende cevap yolladm ve isin sonunda ne cikti siz soyleyin allahn kerizi sen git al SS motorunu sonrada sunu diyor: BEN ACEMIYDIM O YUZDEN MOTORU 40 -50 KM ILE KULLANIODUM O YUZDEN MOTORU YANMIS dio kendileri , Ebe adam sen dakikada 17.000 devir ceviren motoru alrda habire 40 la kullanrsan tabi hararet yapar yakarsn motoru..... burdan cikartilcak sonuc mu ne!!! bundan once vede bundan sonra bu topice katlacak herkes artik motorlar hakkndaki gorus ve sivri cumleleri yazmadan once bir kez daha dusunsun yazacaklarini suzgecten gecirsin ole yazsn buna topice bundan sonra katialcak herkes da DAHILDIR !!! duyurulur
Söylecek bişey bırakmamış doğru söylüyo Kullanıcı Hatasından kaynaklanan bişeyi MOTORA mal etmeyin...!
Parça gelmediğine de kızmışsın ozan ama emin ol o parça gelmemesi YAMAHA'da da oluyo hondada ki senin istediğin parça PİSTON yani ufak veya elde bulundurulcak bişey değil...
O yüzden Milleti soğutmanıza gerek yok kendi hatalarınızdan dolayı...!
topic 2 lerde yine bu ne anamadm nere kayboldu bu millet acep yazm agirmi kacti ne
çok güzel duruyo motor
bence al muradına er
facebook.com/kaskafa
beyler hava filtresi takmayı dusunuyorum ne dersiniz_?hangı markayı onerırsınız performans olsun dıye deıl deişmesi gerektiği için ama almışken guzel bişi alım derim yani sizce_??
Sen motoru satıyodun en son?
satıyorum zaten ama gecenlerde hava filtresini temizledim babamın iş yerinde kaldı bidahada bulamadım yeni alıcam mecbur bu şekil kullanmıyıcam zararı olur takmadanda satmam motora yazık olur o yuzden bu hafta sonu halletcem
@OZAN
madem satcan git bayiiye bunun orjinalini takin de gitsin derim bence satilacak mala masraf zarardan baska bisi deildir
orjinalı ne kadar sheltox _? 20 vardır bnce nese bakalım yarın ayarlarım %70
Sitede yazıyo ordan bak istersen....
Sevgili sheltox kardeşim. Yazdıklarına hak veriyorum. Ama benim en son yazdıklarım motoru aldığımdan beri olan arızalar ve yapılamayan arızalar. Daha öncelerdende yazmıştım mayıs ayı ve ondan sonraki aylardada belirtmiştim bi takım arızalar aldığım zamandan bi kaç taneside servis hatasından dolayı oluşan ve bir türlü düzelmeyen hatalar. Mesela debriyaj kısmındaki hata ilk servisten dolayı oluşan hata, malesef çin malı deneyimim olmadığı için motorda oluşan sarsıntıyı servise bildirdim vede onlar gereğini yaparak dahada sakat bi şekilde elime vermişti motoru şimdide düzen tutmuyo işte amortisörler ve motordan gelen garip sesler benim eserim değil genellikle motora tek kişi binerim ve haftada bir gün 2 kişi gezerim o kadar. Motosikletin bir kere krank bilyası dağıldı, belkide o benim hatamdır belkide malın kalitesizliğidir onun için lafım yok zaten o zamanda motor 6500 kmdeydi sizlerin motosikletleri kaç kmde bilmiyorum ama bu olayda her çin alı motosikletin başına gelebiliyo, mesela benim serviste muazzam bi bozuk krank koleksyonu var
Bu arada pazartesi gecesi dalgınlığımdan dolayı ciddi bir kaza geçirdim ama motor şirketin motoruydu benimki değil. Başıma çıkan masrafla sanırım 2 tane daha zc alırdım.
Geçmiş olsun..............
Gecmıs Olsun....!................
Gecmıs olsun Allah beterınden saklasın sende bır sey varmı
Çok geçmişolsun SAGO kardes . cana gelcegıne mala gelsın bosver. bu arada benm deıgımgenel ıcındıustne alınmana gerek yoktu...
Sağolun arkadaşlar. Allaha şükür bende bir şey yok, ufak tefek sıyrıklar ezikler morarmalar felan bide dudağım patladı işte ama kask vardı o korudu, başımı camla arka bagaj kapısnın çerçevesine vurmuşum, maddi hasar var işte motosiklet kullanılmaz duruma geldi... Cana gelmedi ya gerisi hallolur. Şunu söylemek istiyorum arkadaşlar kaska çok önem verin, çünkü hayati önem taşıyor, eğer başımda adam gibi kask olmasaydı şu anda sevdiklerimin arasında %80 olamazdım...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)