Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345671555105 ... SonuncuSonuncu

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    kevseroto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 250 mct
    bence harika bir model çok hoş duruyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mondial110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HaSaRLı..!!
    sayın luxor biz motosikleti bi mobilya magazasından aldık yani oyle bi motorcu degildi mobilya dükkanının sahibi daha motoru çaliştirmayı bile bilmiyor lastikleri sisirdikten sonra 134 yaptım

heveslee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzel motor ,değişik ve ilgi çekici
    HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı YaGoR adlı üyeden alıntı
    Almayın abi mondial servisi bile 2 haftada bir garanti sorun cıkartır bu motorlar diyo mondial 150 hs kullanıcısıyım
    ne kadar ekmek olayı sevgili yagor, ve bende şu an köfteye ayıracak fazla ekmek yok, naparsın
    peki bahsettiğin servis genel olarak mondial için mi konuşuyor yoksa 150 ZC modeli için mi söyledi o lafı???
    ve mondial110 senden korkulur valla, ben bu motorun 135 yapacağını dünyada tahmin edemezdim, hala da tam olarak hayal edemiyorum ayrı
    alınca 1. elden test edicez artık...(bir konu hakkındaki beklediğim bir cevaba göre alıcam yada almiicam demiştim dimi? [ama bu cevap olayı para mevzuu değil, tamamen farklı bir olay] )

bu arada tüm arkadaşlara şunu sormak istiyorum. bu motosiklet tipini hiç çin sitelerinde gördünüz mü acaba?
    diğer tüm modellerin aslını biraz araştırınca çin sitelerinde buluyoruz ama ben bu tipe hiç rastlamadım da ondan soruyorum...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

mondial110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HaSaRLı..!!
    luxoooooor benden korkma

Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    dün yazlığa gitmiştim, dayım da benim tavsiyemle sl150 almıştı.o da gelince fırsatı kaçırırmıyım hemen atladım motora 2 gün boyunca bayaa bir gezdim tozdum tuzlada.bayaadır gitmiyordum yazlığa ama dün ve bugün bol bol dolandım.yayla mahallesine doğru giden yolda oldukça büyük bir yamaha bayii açılmış.onun hemen yanında da servis görünüşlü bir motorcu daha vardı.isim vermiim şimdi.neyse bir baktım önünde 150 zc duruyor.hemen çektim benim motoru sağa, indim başladım incelemeye.hatta satıcıya bilmiyor gibi sordum biraz, bu kaç bg, max hızı ne diye falan.amcam 13 beygir dedi motora!!! ben nette 9 beygir diye gördüm dediğimde " ben 13 biliyorum" diyip kestirip attı.bilmiyorum artık
    motosiklet hakkındaki genel izlenimlerim şunlar...
    - önderin dediği gibi gösterge panelinin alt kısmındaki plastik aksam iyi oturtulmamış, geçiş yerleri açıkta duruyor ama açıkçası çok da fazla rahatsız etmiyor gözü...
    - motor genel olarak tahminimden bayaa bir küçük geldi gözüme(ilk defa yanına gidip bakıyorum motoru).özellikle baş siyah kısım resimlerde ne kadar büyük görünüyorsa yakından o kadar ince ve küçük geldi gözüme...
    - gidonun hemen altında çakmak yuvası, altında idare edecek genişlikte bir eşya koyma bölmesi ve onun biraz altında da kısmen kilitli bir kask koyma çengeli var ve çengel plastik aksama kısmen gizlenmiş...
    - genel büyüklük olarak zat 150 bu motora göre bayaa bir büyük duruyor ama kağıt üstünde cm olarak aralarında çok da fazla bir fark yok(4-5 cm sanırım).ama bu küçüklük hissi sanırım 150 zc nin ince yapısından kaynaklanıyor...
    - artçının arkasındaki siyah uzantı(çanta koyulabilir dediğimiz) metalden yapılma sanırım ve üzerinde "max 5 kg" ibaresi var ve üztü düz.yani bir çanta aldığımız zaman çantanın alt kısmındaki vidaların geçeceği delikler yok.Bu da bana çanta alındığı zaman nasıl takılacağı endişesini getirdi.Belki yeni çantalar farklı bir sistemle takılıyordur ama bilmiyorum.öyle bir şey yoksa mecburen o kısmı deldirmek gerekecek çanta için.tabii çantanın alt tabanı için biraz ince kaçabilir o kısım, ölçmek biçmek lazım artık...
    - motorun görüntüsü gerçekten çok hoş.bazı detaylar da insanın hoşuna gidiyor(çakmak, kask kilidi vs...) ancak yakından mutlaka görülmesi gereken bir motor çünkü gerçekten sanal ortamda ne kadar resimlerine bakarsanız bakın yanına geldiğinizde size resimlere bakarken hissettirdiği büyüklüğü sunmuyor(mesela 151 rs veya 150 hs bile genel görünüş olarak bu motordan daha oturaklı ve geniş duruyor bana göre)...

bence güzel bir motor, ama açıkçası ben biraz daha beklemeye karar verdim.bakalım 1 ay sonra yaz bitimi ne gibi kampanyalar türeyecek, azalan motor satışlarını ateşlemek ve eldeki malları tüketmek için.belki o zaman daha büyük bir motoru daha uygun fiyatlara alabilirim.açıkçası benim şu anki modum start'dan hibernate'e döndü...
    sizlerinde motor hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, gün doğmadan neler doğar değil mi?
    hepinizin rüzgarı bol, artçısı taş olsun...

onderugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150zc 2006
    pazartesi aksami akici ve kalabalik trafikte 30,40 la ilerlerken. onumdeki araba bi fren yapti bende hemen fren yaptim fakat nafile.arkadan arabaya vurduk.
    netice- 20 gunluk motor su an serviste,daha hasar tespit edilecek fiyat cikarilacak.parca siparis edilecek.manisadan parcalar gelicek.,takilacak.
    sonrada naasiipse motorumuza kavusucazz.
    aslinda bu kazada motoru satan servisinde kabahati var.faturayii mondiale gondermeleri lazimm.fakat.uzun is.sorumluluk sahibi insanlarin yapacagi is.
    parasi neyse oderim (insallah) cekerim eyvallahi gelirim.
    derdim cokta simdi anlatmaya zamanim yok.
    az sadaka cok belayi def eder. h.s.

Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    çok geçmiş olsun önder, çok hasar var mı bari
    ve bu kazanın sebebi senin bahsettiğin fren tutmama olayından mı kaynaklanıyor acaba?
    servis halletmemişmiydi senin fren sorununu
    hatırladığım kadarı ile servisteki usta frenlerde tutmama sorunu olduğunu kabul etmişti motoru tecrübe ettikten sonra...

Motosikleti
    mondial 150zc 2006
    sagolasin luxor kardes.
    ewet aynen dedigin gibi.kaza frenler yuzunden oldu.ayni yazdigim gibi ustada kabul etti motorun frenlerindeki arizayi ve rapor tutuldu.faks cekilip komple bi fren sistemi siparis edildi.garantiden.hic bir ucret odemeden yeni frenler takilacakti eger gelmis olsaydi.pazartesi olmasina(yani 5,ci gun)ragmen fren sistemi tam olarak ellerine ulasmamis idi .biz fren sistemini beklerken kaza yaptik.olanlar oldu yanii..
    su an servis hala daha bi hasari tespit edipte fiyat vermedi.
    aslinda bu masrafi odememek lazim ama derdimizi kime anlatacagiz.
    yaa konusulacak yada yazilacak cok sey var aslinda ama gorunen ok i kimseye bi faydasi yok.kendin soyle kendin dinle.herkes uc kurus paranin pesinde.
    insanlik oleli cok olmus.belki de dedelerimizle beraber canakkalede sehid olmustur.yanii biz insanlik diye bisey gormeden buyumusuz.
    insanligin olmadigi yerde tabii sorumluluk ta olmuyor.
    neyse uzun hikaye bunlar.
    cekenler bilir.
    motoru biraktik servise daha hangi parcalarin degismesi gerektigini,kac para tutacagini hesaplayacaklarda.siparis verilecekte,parcalar gelecek,takilacakta ben motora binecegim.
    galiba bu yaz boole geccek.
    ne diyelim. allah herseyin hayirlisini versin.

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Luxor aynen bende bu ayın sonunu bekliyorum beklentilerim boşa çıkmazsa hemen hemen tüm çinlilerde yoğun bir fiyet düşüşü yaşanacak aynen keaway in bazı kaliteli motorlarda yaptığı gibi

inşallah arzu ettiğimiz motorları alırız eylül ayında

the good - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Önden biraz hayabusayı andırıyor.
    Tipi hoşuma gitti ama bana hitap etmiyor.

Motosikleti
    mondial 150zc 2006

yaw arkadaslar bu sitede hala daha 150zc alan birileri yokmuu.
    birileri daha alsada biraz bilgi milgi paylassaydik keske.yaaww.

Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    senin motorun son hali ne oldu önder?
    merakta bıraktın bizi

Motosikleti
    mondial 150zc 2006
    motoru servısten alali bi hafta oldu.
    assagi yukari arizalarin cogu halledeildi, allaha sukur.
    simdilerde motorun tadini cikariyorum.
    150zc almak istiyenlerede bu motoru rahatlikla tavsiye ederim.
    fiyatina gore iyi bi motor.biraz dikkatli ve temiz kullanirsan iki uc sene cok rahat binersin.sonrada ister sat ister kullan.cin mali ya,on tane parcasini ayri,ayri degistirsen bile 100ytl anca tutar.yani kirilani degistir,bozulani degistir.
    degistir ,degistir kullan ıste motoru.
    bi nevii tofas gibi yanii.

Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    gayet iyi önder
    ben bu sezon için vazgeçtim motor almaktan ama gecenlerde başka bir bayiide gene gördüm motoru
    bu sefer ilk gördüğümde geldiği gibi ince gelmedi bana açıkçası
    ama iyice sezonun sonuna yaklaştığımız için seneye erteledim alımı
    artık isim bir makina alamazsak gene, seçenekler arasında duruyor gene 150zc
    senin problemlerin giderilmesine ve fazla maliyetli olmamasına da sevindim dostum
    rüzgarın bol olsun

rsc86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    moskoviç 1.5lpg ilk hedef YZF 125 ileri
    hız göstergesi 50 model amerikan otolarının hız göstergelerine benziyor görünüm olarak hoş

BİSANCI_42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    arkadaşlar mondial performans egsozun ufağını takmış aslında o performans eksozu inanmazsanız scooter center diye bir site var scooter modifiye parçası satan bir site bide o motor ufo gibi olmuş ben beğenmedim bence fazla rağbet görmez kullanışsız ama devirli motor 14.000 devir 11.000 den sonra kırmızı çizgi var yani 9.000 devirde felan iyi bir hız yakalanabilir ben bisanla 7500 devirde 95 yakaladım gerisini siz düşünün ama dayanıklı değildir bence

hayabusa_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Hayabusa 2013 Sari
    Bence göründüğü gibi öyle pek abartılacak bi maxi scoter deil hata maxi scotter deil desem yeridir

Alıntı the good adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önden biraz hayabusayı andırıyor.
    Tipi hoşuma gitti ama bana hitap etmiyor.

Dostum hayabusa görmesem inanacam ama görmüşlüğümüz var

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Fren Disklerinin tutmaması çok yeni ise normal ,
    Fren disk yüzeyinin ve balataların alışması lazım !
    Benim motorun ilk aldığımda ön disk hiç tutmuyordu
    fren kolunu kıracak kadar sıktığım halde ,
    Bende az kalsın birarabaya vuracaktım ayaklarımla zor durdurdum motoru !
    300km kullandım motoru ön fren mükemmel oldu !

Motosikleti
    mondial 150zc 2006
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fren Disklerinin tutmaması çok yeni ise normal ,
    Fren disk yüzeyinin ve balataların alışması lazım !
    Benim motorun ilk aldığımda ön disk hiç tutmuyordu
    fren kolunu kıracak kadar sıktığım halde ,
    Bende az kalsın birarabaya vuracaktım ayaklarımla zor durdurdum motoru !
    300km kullandım motoru ön fren mükemmel oldu !
    yaw bu forumda simdiye kadarki en faydali aciklamayi sen yapmissin birader.
    tsk.edeerim.
    keske suraya150zc almis bi vatandas cevap yazsada epey dertlessek.
    herkes herseyi yaziyor.fakat yazdiklarinin kimseye bi faydasi yok.genelde bazi arkadaslar is olsun diye forma katiliyor.
    aslinda burasi bir nevii muhabbet alani.hersey yazilabilir.fakat biraz daha dikkatli olunmasi lazim degilmi.
    neyse konuyu dagitmayalim.halada daha 150zc alan kimse yokmuu yaaww.
    150zc ,nim eksozundan ,gostergesinden felan bir cok seyden yazildi ama haladaha bi motor almis birine denk gelmedik.yanii yazdiklari fikir yada yorum olmazdi.
    sabirzizlikla bekliyorum.

5. sayfa BirinciBirinci ... 345671555105 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler