Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondi 150MC
    jduke biyere gitme zc alsanda almasanda burdasın aga varmı bole bişi sky maşşallah ni 6018 kmlere inş..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mustisas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150 ZC
    Alıntı ozan150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka bence zc alıcaksan 0 km alma git 2. el al sorunsuz temız 1600den fazla verme 4000 kmden fazla da alma bu sartlarda temız bulabılıyorsan kacırma tabi kış gelıyo fıatlar aşşagı dogru cekılcek acele etme ama nisandan sonra motor alma fiyatlar ucuyo ozmaan kadar al yada 1 sene bekle //zc forever// benim bu laf mesur oldu
    mrb arkadaşlar ben bayadır takılamıyorum foruma bu üniverste basladıgından beri kusuruma bakmayın inş ya ozan sen şimdi hem ikinci el hemde 1600 ytl denmi bahsediyorsun burda cok para be kardeşim ikinci el cok temiz bulursun 1250 ytl oda en yüksek fiyattır yani

ha birde ozan sana bi pm atıyorum onu okursan sevinirim tüm motorcular Allah'a emanet olun unutmayın kaporta sizsiniz
    Adrenalin duygusunu sizde tadın

sky_forever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Hemen kurtarıyorum topiciği ve uplamış olup 1. sayfaya taşıyorum ;)
    Jduke32 duygusal sömürü yap la seviyoz seni senin duygularını anlayabiliyorum harbiden bak o yüzden sen takma konuş yine takıl topiciğe zaten 4-5 kişi götürüyoruz topiciği sende bunlardansın

tedirgin62 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio fly 100
    Alıntı ozan150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    turuncu rengı en son plana bırak cok soluk bı renk bnce bu motora en ıyı grı ve kırmızı gıdıo... kırmızı cızıgı ve kiri cok bellı edıo bn hıc dusunmeden grı aldım ama kırmızıda iyi gidio bu motora turuncudan uzak dur..
    öyle deme hocam ben turuncu almayı düşünüyorum

arkadaşlar iki sorum molacak zc 100 km kaç litre benzin yakıyor
    ikincisi alarm takılıyormu

Alıntı KaNKa_17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Web sitesinde 2100 YTL yazıyo
    http://www.mondialmotor.com.tr/
    siteyide yenilemişler
    hehehe şimdi 1.950 ytl olmuş

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Ozan kırmızı tozu kiri belli ediyo diyorsan seni 47.ci sayfadaki resimlere davet ediyorum

Tedirgin hoşgeldin aramıza Arkadaşlar tedirginde Zc sahibi olmak isteyen biri...
    Ve turuncu rengi düşünüyo arkadaşımızın kafasındaki soruları Abartmadan yanıtlarsak bi ZC sahibi daha kazanmış oluruz aramıza

Motosikleti
    Honda vfr800
    OOoooo AHAHLi dagitmissininz yine ben yokken eetttt yeni gelen arkadaslar fotograf bolumu icin 40 LI sayfalara bakip bol bol foto bulabilrsiniz bu arada @jduke kendini soyutlama walla kizariz ona gore ZC ci adam motorunu satsada baska motor alsada kamyon bile alsa bu topicten kopamaz ona gore bu arada...
    @@@@SKYYYYY
    merbalar efendim walla hic gorusemioz bu aralr noldu ruzgar terstenmi esio nedir anamadm GEL gelelim DEVIR olayinaaaa
    simdi ben sunu solemeliyimki kimse kizmasn skycm senin motor icin konusuorum motorunun devir gostergesi sogukken hatali deger gosterirken isininca devir gostergesi yawas yawas dogru degerleri gostermeye basliyor cunku sunu diim sana o ustlarn dediklerini fln salla onnar hep cok bilr normaldir sogukken ole , ilk calistirirken ole yaww bu ses hepsinde war onemli deil vs vs vs die derler biz kullanicilara ki devir isine geldigimizde motorun 11.000 devire cikmasi demek kisa sure sonra (birkac dk.) o motorun iptal olmasina delalettir . Zaten motor eger 11000 e kadar cikarsa sen ister istemez motorun patlamak uzereyken cikardigi sese benzer sesler duyarsin ondan motoru stop edersin.. demekki senn motorun motor sogukken yanlis devir gosterio , ha motor sogukken otomatik jikle devreye girer ve max tas catlasa kicini yirtsa devir gostergesi 4000 e cikar.ama 11000 e cikan devir gostergesi direk yanlis gosterio demektir bence gostermene gerek yok cunku isininca duzelio dedigin gore simdi sen killanipta onu goturursen ustada saglam degilse hic yoktan yere basin agriyabilr ondan bosver devam et sen derm dostum...

Motosikleti
    mondi 150MC
    Alıntı sky_forever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ozan kırmızı tozu kiri belli ediyo diyorsan seni 47.ci sayfadaki resimlere davet ediyorum

Tedirgin hoşgeldin aramıza Arkadaşlar tedirginde Zc sahibi olmak isteyen biri...
    Ve turuncu rengi düşünüyo arkadaşımızın kafasındaki soruları Abartmadan yanıtlarsak bi ZC sahibi daha kazanmış oluruz aramıza
    aga kırmızı kötü renk demedımkı anca senin gibi silip temizlersen bol bol kır tutmaz ama ciziği öyle bi gosterırkı nese senın motor temız cızıksız ve sılıp resım cekmıssın onu sıyaha yapsam oda parlar

Alıntı tedirgin62 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öyle deme hocam ben turuncu almayı düşünüyorum

arkadaşlar iki sorum molacak zc 100 km kaç litre benzin yakıyor
    ikincisi alarm takılıyormu

hehehe şimdi 1.950 ytl olmuş
    suan sıfırı 1950 isterrsen turuncu al yeterki zc al motoru alamasan bile aramızda kalmaya devam et...!ilk basta rodaj bonemınde bıraz fazla yakar ama 1 depoyla 12 ytl ile cok rahat 100 km gidersin ilerde..!!

Alıntı sheltox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    OOoooo AHAHLi dagitmissininz yine ben yokken eetttt yeni gelen arkadaslar fotograf bolumu icin 40 LI sayfalara bakip bol bol foto bulabilrsiniz bu arada @jduke kendini soyutlama walla kizariz ona gore ZC ci adam motorunu satsada baska motor alsada kamyon bile alsa bu topicten kopamaz ona gore bu arada...
    @@@@SKYYYYY
    merbalar efendim walla hic gorusemioz bu aralr noldu ruzgar terstenmi esio nedir anamadm GEL gelelim DEVIR olayinaaaa
    simdi ben sunu solemeliyimki kimse kizmasn skycm senin motor icin konusuorum motorunun devir gostergesi sogukken hatali deger gosterirken isininca devir gostergesi yawas yawas dogru degerleri gostermeye basliyor cunku sunu diim sana o ustlarn dediklerini fln salla onnar hep cok bilr normaldir sogukken ole , ilk calistirirken ole yaww bu ses hepsinde war onemli deil vs vs vs die derler biz kullanicilara ki devir isine geldigimizde motorun 11.000 devire cikmasi demek kisa sure sonra (birkac dk.) o motorun iptal olmasina delalettir . Zaten motor eger 11000 e kadar cikarsa sen ister istemez motorun patlamak uzereyken cikardigi sese benzer sesler duyarsin ondan motoru stop edersin.. demekki senn motorun motor sogukken yanlis devir gosterio , ha motor sogukken otomatik jikle devreye girer ve max tas catlasa kicini yirtsa devir gostergesi 4000 e cikar.ama 11000 e cikan devir gostergesi direk yanlis gosterio demektir bence gostermene gerek yok cunku isininca duzelio dedigin gore simdi sen killanipta onu goturursen ustada saglam degilse hic yoktan yere basin agriyabilr ondan bosver devam et sen derm dostum...
    HOSGELDİN SHELTOX İNSAN BİZEDE SELAM VERİR DİMİ

Hemen kurtarıyorum topiciği ve uplamış olup 1. sayfaya taşıyorum ;)
    Jduke32 duygusal sömürü yap la seviyoz seni senin duygularını anlayabiliyorum harbiden bak o yüzden sen takma konuş yine takıl topiciğe zaten 4-5 kişi götürüyoruz topiciği sende bunlardansın
    herkez biyere giderse yandık valla sky ın dedii gibi zaten 5-6 kişiyiz arkadaslar bırakmayın topıgı lutfen..!!
    [B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

Motosikleti
    Honda vfr800
    AAaaaaa OZANC-m walla bi an lik dikkatsizlik kusura bakma yaw iste adam gozden irak gonulden irak ayda yilda bi girebilioz topice bari siz canli tutun su veleti yeterki zc ciler artsin !!!!

Motosikleti
    mondi 150MC
    artıcak inş.. artmazsada zc hep ayakta kalıcak hadi arkadaslar..
    [B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Bak bak demek silip koymuşumda ondan parlıyomuş siyaha da boyasa parlarmış sildikten sonra he

Çekemiyom demiyoda

Şaka bi yana evet Ozan ve diğer arkadaşlar canlı kalsın topic pls...

Shelltox canım arkadaşım bi iki kere msnde yazmışın valla başında değildim yoksa yazardım
    Yok la motor patlamaz heralde soğukken öyle oluyo valla devir saati öyle gösteriyo ama yinede kıllanmıyo değilim la bi bok olmas inş motora otomatik jigle evet o devrede ama ne bileyim yazın öyle bi dert olmuyodu mesela....
    Sende online olm biraz yüzünü gören cennetlik la

Motosikleti
    mondi 150MC
    sky msni açma acıosanda başında dur..ekleyın beyler ozanozer2hotmail.com

Motosikleti
    Honda vfr800
    EEeeee kolay diil tabe cennetn anahtrai bizde yuzumuzu goren cennetlik olcak nese skycm walla senin motorda hic bisi yoq ha kafan karismasn tas gibi masallah tek sorun motorun sogukken devir gostergesinin yanilma payi fazla o kadar o da motor isininca gecio ozmn sorun yoq kafayi takmaya gerekte yoq , EEee yeni konumuz nedir gerci simdi yaziom ama onumuzdeki 1 hafta yazip yazmicamda mechul ha

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Bişey dikkatimi daha çekti motor soğukken gazlayıp gittiğimizde benzin daha fazla yiyo gibime geldi bana ?

Motosikleti
    bakıcaz artık.....!!!
    herkese slm topiğinizi az çok okudum güzel bi topiğiniz var bnde ehliyeti yeni aldım bnde 150 zc almayı dusunuom iyi yada kotu yanlarından bahsedersenız sevınırım

Motosikleti
    Honda vfr800
    Alıntı silent adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese slm topiğinizi az çok okudum güzel bi topiğiniz var bnde ehliyeti yeni aldım bnde 150 zc almayı dusunuom iyi yada kotu yanlarından bahsedersenız sevınırım
    aramiza hos geldin silent kardes oncelikle motoru almak icin istegini kuvvetlendirmek icin 44-46 ve 47. sayfalardaki fotolara bakablrsn , kisaca sole diim kronik bi sorunu yoq , bence kotu bi yanida yoq ya da ben farkedemedm su ana kadar iyi yanlari ise cok , scooter icin 13 inchlik buyuk jantlar , 130 luk kaln tekerler on arka DISK fren sistemi , guclu atak motor, konforlu kullanm , muthis goruntu , vs. vs. vs. AAaaa en onemlisini untuodum bu kadr seye sadece 1950ytl ye sahip olma sansida bu motorda war. evet en ii cin mali scooter oluo en ucuz olma rekoruda onda hah simdi tam oldu diger arkadaslarda bilgilendirirler seni daha bol katilman dilegiyle unutma bu topice 1 defa yazmak her zamn yazacagina dair bi soz sayilir

Bişey dikkatimi daha çekti motor soğukken gazlayıp gittiğimizde benzin daha fazla yiyo gibime geldi bana ?

kesinlikle abi soguk motor zorlanr, cok yakar , cig benzin atar, asinmayi artirir.... ilk 3-4 dk sabredip isitmak mukemmel gelr motora ule 2 hafta oldu yagmurdan motora binemedm cok ozledm keratayi bea ilkbahari sabrsizlikla bekliorum....

Motosikleti
    mondi 150MC
    Alıntı silent adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    50. sayfamıza geldik güzel bi dostlugumuz var..!!hoş geldin ehliyetinde hayırlı olsun..motorun bi sorunu cıkmıyo cıkarsada kullanım yada kullanıcı hatasından cıkıo tavsiye ederim bu aleti tam alıncak zaman fiatıda ucuzken bekleme derım ben.!..saygılar..

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Ozanın ve Sheltox'un dediklerine katılıyorum....

Motosikleti
    bakıcaz artık.....!!!
    hoşbulduk soruma cvp yazdıınız için saolun bnde motoru alınca umarım bnde topiğe faydalı bişeler saglayabilirim önümüzdeki bi kaç hafta içinde alcam inş

ben istanbul kadıkoyde oturuorum buralarda bana tavsiye edebilecegınız bi satış noktası varmı istanbul anadolu yakasında oturanlara soruomm

abi resimlere baktım harbi on numara ya

Motosikleti
    Yakında 150 zc
    bnde snn gibiyim kardeşim hayranım bu motora en doğru kararı veriosun hiç terettüd etme al hemen zc yi bn alamadım bari sn al bnde bi 4 ay daha beklicem artıq napalım...
    En ummadığın yerden bişi çıkabilir ve hayatını değiştirebilir! Hayallerinin peşini bırakma, hayat süprizlerle doludur... :cat:

Motosikleti
    mondi 150MC
    Alıntı jduke32 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bnde snn gibiyim kardeşim hayranım bu motora en doğru kararı veriosun hiç terettüd etme al hemen zc yi bn alamadım bari sn al bnde bi 4 ay daha beklicem artıq napalım...
    Mart ayından sonra fiatlar en aşşağı 2.300 olucak solemedı deme..!!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler