ne yha bu millet araya karışıp duruo arkadaşlar bu yeni açılmış bi topic deil artık motor hakkında rşlerinizi istemioruz biz bilgilenmek istiorum o yüzden lüzumsuz yere konusup milleti gereyin...
sky abi resimleri sabırsızlıkla beklioruz sheltox un dediği gibide bi sesini duysak ii olur fikir açısından nese sn ztn müsait olunca halledersin o yüzden sıkmıoruz güle güle kullan keyifli sürüşler dilerim...
Görüş istemiyoruz ne demek hocam? Misal ben almayı düşünüyorum titizlikle inceliyorum ve bir iki fikrimi de söyledim yasak mı yani. Yapmayın Allahaskına. (Ben de görüş bildirdiğim için üzerime alındım kusura bakmayın).
@sky ben de merak ediyorum son halini makinanın. Kolay gelsin.
Geschwindigkeitsbegrenzung 299+
Hehehe Orrtam Kızışmış tabi ama harbiden bakın beyler belki egzoz çok tipli olmadı ama Sesine harbiden Hayran kalıcaksınız deli gibi araştırıyorum o bass seslerini bozulmadan neyle kaydedebilirim diye kaliteli bi cam arıyorum bi abimiz var ondan isticemde oda nişanlanıyo falan herif buralarda değil gibi ama çekicem merak etmeyin ;)
Yok Achtung jduke sana dememiştir diğer egzozu beğenmeyen arkadaşa demiştir Jduke ZC'yi çok sever o yüzden çok kollar motoru dayanamaz kötü yoruma canım kardeşim
Tamam egzoz tipi ilginç ve performanslı değil ama göstergelerinde neyi beğenmediğiniz harbi anlamadım herşey gayet anlaşılır ve açık bi şekilde gösteriyo...Akü durumuna kadar hemde!
bnm lafım uskurya yaydı sn nie üstüne alınıosun ki kardeşim kırk küsür sayfa yazı yazılmıs artık oturmus bi topice adam ilk sayfalarda yazılan motorun yeni çıktığında yazılan şeyler yazıo yok gösterge güsel değilmiş yok eksos güsel değilmiş sanane ki? Beğenen beğenip alıo ne yhani sn beğenmiyosun die alanlar alacaklar salakmı bitek sn akıllısın lüzumsuz yere konuşmayalım. Lütfen sende üstüne alınma kardeşim sana lafım yhok tabiki bilgilenicez...
bu mondiyallerin dışı seni yakar içi beni yakar derler ya aynen öledir
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
Beyler telefondan ancak bu kadar alınabiliyo zaten o bass sesini almak kolay değil...Tam kaydı çekiyordum elektrikler gitti
SubWooferı olanlar varsa biraz daha anlaşılır ses...
http://www.youtube.com/watch?v=DZimbqS7HmE
arkadslar yine bi gezi yine yeni fotolar ama bi gezi daha yapzcaz insallah ondan sonra 2 sini brden atcam bekleyin eine spitze tarzndan oldu yane , bence yeni egzozunla gezi yapip foto cekmenin zamni geldi skyy!!
bu arada hepınızın bayramı KUTLU olsun
Abi geldide o gezi fotoları için bi ton şey yapmam lasım benim hemde biton şey!Evet hepimizin bayramı kutlu olsun....
hepimizin bayramı mübarek olsun kardeşlerim...
Arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun sky senin egzosta şekil itibarile iyi ama ya sesi ben iyi alamadım yada doygun bir ses gelmio gerci youtubeden bu kadar olur hayırlı olsun sanada yeni egzosun kardeş
Adrenalin duygusunu sizde tadın
Emin ol sesi görüntüsünden 5000 kat daha iyi bakmayan yok herkesin dikkatini çekiyo görenlerin suratındaki ifadesi şu Lan bu ne biçim scooter böyle ses nasıl geliyo aynen bu yani
Kestirin o sesi duyun bana hak vericeksiniz...O bAss seslerini almanın daha kaliteli imkanını blursam kesinlikle alırım ;)
Ben Kullaniyorum Mondialin Resmi Sitesinden Inceledim Motor Harika Asfaltta Akiyo Motor Gereken Hizi Sağliyo 125 Gördü Düzde 2 Kişi Ben Evlat Ben Tavsiye Ederim üstelik çin Deil Artik Türk Mali Ben Fabrikdan Aldim Direk
motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok
arkadasm topice hos geldin umarm bol bol katlmda bulunrsn eet walla asfaltta resmen akIo ve de cok pis gidio amaaa ben daha bu motorun 90 gibi bi rakami bile tek gozu kapali yapabildigini sky_forever a zor kabullendrmisken sen ole bi giris yapmisinki 120 fln adam fittrcak yane alistira alistra de de adama kal iner sonra ama sunu soliim by motor yani bzm motor bunlar her marifetini cok ii bilioz 2 kisi 120 yapmaz be kardes walla senn gostergeler fazla gostreio buyuk ihtimalle ama yinede harbiden basio diosan bi foto isteriz hani tum cinlilere hawa atmak amcylen yanee...
@bu arada SKY_FOREVER
abi walla gecen hafif yokus yukari karadeniz sahil yolundan kaptirmis giderkene neyi farkettim bak bi ara ibreye baktm 90 i geciodu hadi dedm kendini goster ilk defa tam gaz aciim dedim ki bide ne goriim bizim azgn ufakligin hemn hemn sondadr die dusunduum gaz kolu henuz yaridaymis ve resmen SOKKKKK oldum tabi bilegm bukulmekten yine son gaz yapamadm ama son gaz yapmadan motorumuz 100+ yapio yanee habrnz olsn...
arkadaşlar lütfen kalitesi belli olmayan hız göstergeleri ile 120-130 km hızlar görüp hemen bu motor şu kadar süratli gidiyor moduna girmeyin.
bu konuda bi ton laf söylendi, tekrara gerek yok ama en azından bilmeyenleri yanlış yönlendirmeyin.
yukarıdaki lafı ediyorsanız zaten sizin de yapmanız gereken önce öğrenmek...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
@luxor
adam hakli walla bencede asla gostergeye guvenmemek lazm kawasaki honda gibi modellern bile 100 kmde 3-5 km yanilma payi oldugu yerde bu motorlarnkini gozden kaciramayz ksaca bu mtorlar 2 kisi 120 fln bascak motorlar deiller ve de basamazlar onceki yazidada dedigim gibi bzm hizli hayalet in gostergede bi hata var kanmca...
ohaa yane bu ne yawf olmusmuyuz neyiz kendinize gelin hu huuu ben giremiom baride size noluo acep hadi katlm katlm!!! bu arada size bahsettigim geziyi yaptm ama fotolari atcak zamanI bulamadm ilk buldugumda atcam
Valla ben ıspartadayım o yüzden çok giremiyom
sheltox merakla bekliorum resimlerini biran önce yollarsan tam süper olur
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)