Şu gri renkte ne var valla anlamıyorum en dikkat çekmeyen renk gridir millette onu beğenir
Şu gri renkte ne var valla anlamıyorum en dikkat çekmeyen renk gridir millette onu beğenir
Önceden aldıgım Nolan da mat siyahtı. Şimdi alacagım Marushin de mat siyah olacak. Genel olarak renk sevmem bu motorda da akibet siyaha dogru gider alabilirsem. Her sey siyah bende bu nedenle. Ama Turuncuyu secerdim gri olmasa.
Geschwindigkeitsbegrenzung 299+
GRİ nin bir karizması var be kardeşim polis motoru gibi duruyo bana kalırsa zc de tek renk kral oda gri ama zevkten zevke deişir tabiki
Adrenalin duygusunu sizde tadın
iste ben
km ye bakip aldanman haa bu motorla buranin en eskisiym biraz garaj motorudur kendilerini uzmeye gelmz pek nazlilar
eeett sonunda yolculuga basladm tam kaptrmis 98 i giderkene yoldan iceri sapan bi sapak gordum daldim sapaktan iceri bakalm ne war ne yok die
yoldan goruntuler
iste giresundaym
bu da orda benim kiliseye girmeme yardmci olan gorevli tekrar teskkr
bendeniz
eveeett artIkIn kale yolunu almaya gelmisti yolda cikarken 2manzara cekiim dedim
iste ordu grubu
tesisten bi kac kare
hadi gidelm bari yollar bizi bekler...
yine yaptn yapcaani be senol bu grdunuz adam hem artiz hmde ordu giresun arasi tek teker yapacak kadar deli surer motoruayni zmndada ordu honda bayisinin sahibi dir.
kalenin arkasndan inerken...
eve donus aksam iftara dogru
bnden simdilik bu kadar ...
Uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeee
Altında kalmaaaaaaaammmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!
O yollar ne biçim ben üstüne tereyağ sürer yalarım be öyle kaymak yolda ben bu marmaris beledeyisini ..........bippppppppppppppppppppp
Bak bak mont falanda çekmiş seni sheltox seniiii tamam gayet güzel bi çalışma yapmışın doğal güzellikler zaten herşeyin önüne geçmiş ama bilesinki bende patlatıcam resimleri gerekirse bahama adalarına götürcem motoru sahilde çektircem layyynnnnn
Harbi güzel olmuş sana YILDIZLI Pekiyi veriyorum kardeşim!
saol, assnda bende tam sey dicektm fotolar az oldu kusura bakman die ama 10 ss 1 tane de transalple takilmak zornda kalnca pek de durup foto cekmeye zmnim olmadi dogrusu
ulemm su marmarisin yolunu o kadar merak ettmki seneye motoru buyuttugumde sirf o yollari gormeye gelicem walla oraya bu nasi yol yaw her tarafta parke doseli olmazki!!
hani senn motor 75 i gecmioduya simdi bu yollarda bu canawarin nasi 100+ yaptigini anadn sanrm
VEeeeeee 2. BOMBA yi patlatiom ayni ekiple yada tek onumzdeki cuma cumartesi yada pazar bir gezi daha yapicam ve onnarida sizlerle paylasicam bu sefer buyuk ihtimal daha raht olcak daha ii fotolar cekerm ins. hawalar yagmazzz
çok güsel olmus sheltox kardeşim eline emeğine sağlık
@Sheltox fotoğraflara bakıyorum, bakıyorum bir yerden tanıdık geliyor (eh yazıları da okumak lazımmış demek ki ) Meğer Giresun Kalesi imiş.
5ay 5 günüm geçti Giresun`da. Bulancak İlçe J.K`lığında. Ne zaman içim sıkılsa bir evrak götürme bahanesiyle çıkardım Alay a dogru yola akabinde atardım kendimi kaleye. Liman hala aynı galiba harabe şeklinde... Üzerinden 1 seneden fazla geçmiş vay be... Ordu yakın olmasına rağmen gelmek nasip olmamıştı.
saoln arkadaslar tsskrler insallah persembe yada cuma yada cumartesi bi gezi daha yapcaz bu seferde samsuna dogggru uzamayi dusunuoz hemde bolece size turkiyenin en uzun tunellernden gorntuler aktarcm szlere...
güselll gezi olmuşş sheltoxxxxx bu arada pek bişi yazmasamda takıp edıyorum yazıları arkadaslar....bendende yıldızlı pekiyi
Aktif katılımda bulunmalısın ozan zaten az kişiyz o yüzden topic ölmesede arada mesajlarınızı yorumlarınızı esirgemeyin derim...
Ule bu çakmak bugün aküyü boşalltı mı diyeyim ne diyeyim çakmağa dokundum farlar açıktı farların gücü düştü neyse dedim toplar falan sonra motoru kapattım bi açtım ana akü yok
Ayaktan çalıştırdım falan ule farları açıyom baya zayıflamış kendini bile göstermiyo ne olcek şimdi umarım sabah düzelir??
puhahaha sky cm walla sen naptn yaw o aku sabaha deil 10 yil beklesende duzelmez sen ilk once motoru calistr sole bi 10 dk motoru ister rolantide ister gezerek calistir da aku dolsn tabii o ara sakn far aciim deme... de cabuk dolsn aku.... herlde sorunun cozumu bu..!!
Kaçlık akü var makinanın üzerinde arkadaşlar? Bir de markası ne (ya da markalı mı )
Yok ondan değilmiş sigortası atmış yani içindeki tel kopmuş değiştirdik onu minnacık bi parça oldu yani akü bitmemiş ama ben size esas bombayı patlatayım..:!!
Aküyü yaptırdıktan sonra gittim sanayide egzozcuya Dedim böyle böyle dediler tamam keseriz ordan ucuna Krom ekleriz motorun sesi performansı değişir dediler....
Adam aldı eline ateşi kesti orayı güzel bi krom uc taktık çalıştır bakalım dedi veeeeee
SİZE YEMİN EDERİM MOTORUN RÖLANTİSİNDE bile Bİ SES GELİYO ALLAH BELAMI VERSİN CHOPPER SESİ !!Ben öyle tok sesi anca ve bu kadar bass sesi ışıklarda bi kere Harleyde duymuştum hayran kalmıştım!Bi gaz verdim vorrrrrrrrrrrr diye bi ses dedim abi sen MUHTEŞEMSİN Bİ bindim ışıklara bi yaklaşıyom millet sanıyo ki Heralde SAğlam Makina GEliyo Direk gözler Zcde...AŞağı indim şehire yavaşlıyorum falan ses toklaşıyo iyice millet bakıyo ulan Scooterdan böyle tok ses nasıl gelir ışıklara geldim yine biraz dedim basayım bastıkça ses ŞAKASIZ MÜBALASIZ Chopper sesi arabadan biri sordu bilader bunun sesi nasıl böyle MAkina sesi gibi geliyo diye dedim abi egzozu kestirdim!VAlla aynadan baktım inanamadım dedi herif!!!!!
Motorla gezerken Zevk alıyorum sanki altımda heybetli bişey varmış gibi gidiyo ve gazı yemesi yokuş performansı çok değişti!!!!Son hızı deneyemedim onuda denicem!
REsmini yarın koyarım ama beyler TAVSİYE EEDERİM egzozu kestirin ve o SESİ kıçınızın altından gelen o bass titreşimini bi duyun HİSSEDİN..!Ne o öyle pırrrrrr pırrrrr sesi şimdi borrrrrrrrrrrrrrr bor vorrrrrrrrrrrrrrrr gibi sesler geliyo ha sanmayın ki yıkılıyo ortalık o kadar değil bildiğiniz Chopper makina kıvamında normal bi ses...
ozmn sen simdi nabiousn hemn dedigin gibi en az 5 farkli acidan foto cekip atiosun e tabi bide video isteriz motor sesi icin ama videoyu sole cek orta sehbaya cek arka tekeri yerden kes oyle bas adam gibi bi sesini duyalm malum aragaz olayi olmadigi icin..
Valla telefon ile çekerimde telden iyi almaz sesi pek sanırım ancak birinden kamera bulmam lasım fotolar kolayda ses çok önemli bi ayar çekicem ben...
eline sağlık sky_forever
artık çok daha fazla keyif alıyorsundur motorundan
benim motor öylemi ama yaa
valla gazlarken bile ses yok nerdeyse, sanki alet elektrikli(cbf150'den bahsediyorum)
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)