Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Ağustos 2012, 02:41
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun
Sizde çok önemli birşey var mı ?
Motor önemli değil size birşey olmasın..
ufak tefek yaralanmadan baska bi sorun yok çok şükür ucuz atlattık..
Reklamlar
-
24 Ağustos 2012, 20:18
iNaL adlı üyeden alıntı
Valla ugur kardeşim motora nazar değdi.. herkes sıfırmı bu kız gibi motor bir ciziği yok diye diye dün ölümden döndük.. bayramda kardeşimle köye gidelim dedik gittiğimiz yol dag yolu giderken hep rampa çıkıyon gelirken yokus iniyon kilometrelerce.. giderken canavar gibi çıktı maşallah ama dönerken yokuş aşagı inerken arka fren boşalmazmı arka boşalınca mecburen ön frene bastım ota attı bizi motordan denge kayboldu düştük el kol parçalandı tabi.. motorunda ön panel ve askılık felan olan o parçası kırıldı bugün siparişini verdim yenileri gelip takılacak
anlayacagın nazara geldik heralde.. bu fren boşalması kötü bi sorun servis komple fren tertibatını değiş diyor oda 130 lira.. dedim kalsın şimdi. düzyolda yapmıyo yokuş aşağı yapıyo bu sorunu çünki..
Sen söyleyince aklıma geldi bu benimde başıma geldi sağa sinyalimi verdim hafif gaza geldim az hızlandım kasisi farkedince ani firen yaptım motoru biraz yavaşlattı sonra küt diye boşa geçti hortum falan patladı sandim ilk başta kenara çekip birde baktim ki bizim arka fren tertibatını tutan civata düşmüş haliyle tertibat diskten kurtulmuş. 13lük yeni bir civata bulup yerine taktım , hidroliğede bir ayar çektim sorun bedavaya halloldu. Size tavsiyem bu tip vidaları söküp rondela ile sıkın. Çok dğeil 10 tanesi 50 kuruş birşey ama civatanın sökülmesini büyük ölçüde önlüyor.
-
24 Ağustos 2012, 23:29
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
burhant adlı üyeden alıntı
Sen söyleyince aklıma geldi bu benimde başıma geldi sağa sinyalimi verdim hafif gaza geldim az hızlandım kasisi farkedince ani firen yaptım motoru biraz yavaşlattı sonra küt diye boşa geçti hortum falan patladı sandim ilk başta kenara çekip birde baktim ki bizim arka fren tertibatını tutan civata düşmüş haliyle tertibat diskten kurtulmuş. 13lük yeni bir civata bulup yerine taktım , hidroliğede bir ayar çektim sorun bedavaya halloldu. Size tavsiyem bu tip vidaları söküp rondela ile sıkın. Çok dğeil 10 tanesi 50 kuruş birşey ama civatanın sökülmesini büyük ölçüde önlüyor.
Arka fren cidden sıkıntılı.
Benimde boşlama söz konusuydu.
Torna işlemiyle hallettik sıkıntıyı.
Titreşimden dolayı tüm vidaları kontrol etmek lazım..
-
26 Ağustos 2012, 10:06
yokuş aşağı yollarda b u problemi yaşıyorum ben 5 10 dinlendikten sonra tekrar düzeliyor fren anlamadım gitti.. servise sölüyoruz neden böle yapıyor diye adam bana komple arka fren tertibatını deiş diyor ugrasmadan kıssadan halledecek olayı baştan savma adamlar hep..
-
27 Ağustos 2012, 14:42
aynı conta atma olayı bana da oldu ..
allahtanki yavaş gidiyordum...
bu vida sıktırma olayınıda ben hiç yaptırmadım daha yaa..2000 km yaptım..
gidip bi sıktıralım mı ne yapalım..ses daha da azalır herlde..?
Meğer hayat motorun üzerindeymiş..
-
27 Ağustos 2012, 15:44
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iNaL adlı üyeden alıntı
yokuş aşağı yollarda b u problemi yaşıyorum ben 5 10 dinlendikten sonra tekrar düzeliyor fren anlamadım gitti.. servise sölüyoruz neden böle yapıyor diye adam bana komple arka fren tertibatını deiş diyor
ugrasmadan kıssadan halledecek olayı baştan savma adamlar hep..
Servis değil onlar,parça değiştirici.
Sonra usta diyorlar kendilerine.
Parça tak çıkar ile servis oluyorlar
Kayış dışında kendi parçalarımı internetten sipariş ediyorum kendim takıyorum..
-
27 Ağustos 2012, 23:46
en iyisini yapıyosun valla bende öle yapacam artık.. geçen çarşamba verdim siparişi cuma cumartesi gelir dediler bugün gittim hala yok bekle artık.. ben versem gelmişti şimdiye..
-
31 Ağustos 2012, 23:15
arkadaşlar bu motorda dörtlüleri yakmak mümkün mü?
Meğer hayat motorun üzerindeymiş..
-
01 Eylül 2012, 14:33
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iNaL adlı üyeden alıntı
en iyisini yapıyosun valla bende öle yapacam artık.. geçen çarşamba verdim siparişi cuma cumartesi gelir dediler bugün gittim hala yok bekle artık..
ben versem gelmişti şimdiye..
Mesela far anahtarını servis 15 günde getirdi.
Ben internetten sipariş edince 3 günde gelmişti.
kürşat ışık adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu motorda dörtlüleri yakmak mümkün mü?
Fabrika çıkışında bu özellik yok ama istenirse eklenebilir.
-
03 Eylül 2012, 02:18
bu gün hava filitresini değiş*********.
bir aydır gelmesini bekliyordum bu gün uğradım servise aldım evin önünde eskisini çıkarttım yeni sini takamadım.
orjinali bire bir oturuyor yenisi oturmuyor kalın geldi vidalar sıkışmadı götürdüm servise adam yerinden kalmaya eriniyor.
kendide takamadı.orjinalı sarı sonradan aldığım yavru ağzı renginde.
acaba yan sanayimidir nedir.
geri verdim biz hep zc lere bunu takıyoruz bu yeni zc ler için dedi.
böyle hava filitresi sorunu yaşayan varmı arkadaşlar delirecem yha.
bu arada uğur kardeş sen hangi siteden alıyorsun bizde ordan alalım.
benim zc 2007 model 2011 çıkışlı 4480 km de bi periyodik bakım istiyor kayış mayış felan filan güvenilir bir yerde alıp değiştireceğim.
-
03 Eylül 2012, 10:20
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
zc_58 adlı üyeden alıntı
bir aydır gelmesini bekliyordum bu gün uğradım servise aldım evin önünde eskisini çıkarttım yeni sini takamadım.
orjinali bire bir oturuyor yenisi oturmuyor kalın geldi vidalar sıkışmadı götürdüm servise adam yerinden kalmaya eriniyor.
benim zc 2007 model 2011 çıkışlı 4480 km de bi periyodik bakım istiyor kayış mayış felan filan güvenilir bir yerde alıp değiştireceğim.
http://www.motorbisikletim.com/urunl...litre-elemani/
Şu filtre olur zcye.
Motorun orjinal kayışı 8000 km gitti bende ama gerek yok o kadar zorlamaya,5000'de değişmesi ideal.
Alet edevat varsa sanayiden kayış alıp değiştirebilirsiniz..
-
09 Eylül 2012, 22:16
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
7200 Km'de başlayan ve şu an 23,300 km'de olan zc ile maceramız bu hafta içinde bitebilir.
Satıp satmamak ile ilgili kafamda paradokslar olsa da ilk motorun yeri insanda başka oluyor...
[CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
-
10 Eylül 2012, 02:28
7200 Km'de başlayan ve şu an 23,300 km'de olan zc ile maceramız bu hafta içinde bitebilir.
Satıp satmamak ile ilgili kafamda paradokslar olsa da ilk motorun yeri insanda başka oluyor...
Saaaaattttt ! Ben kefilim pişman olmayacaksın . Paketleyip evin bir köşesinde çürümesinden iyidir . Boşver sat gitsin sende ki görevini bitirdi bırak başkasında ruhunu teslim etsin
-
10 Eylül 2012, 03:22
zc_58 adlı üyeden alıntı
yan sanayi filtre almışsın kardeşim.
istersen ben sana 2 tane orijinal paketinde gönderebilirim. özelden yaz. farla kayış da var.
-
10 Eylül 2012, 11:02
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
-
10 Eylül 2012, 23:23
Ruhunu teslim etmez kardeşim inş,ederse de 200 tlye sıfır motor yapılır
Motoru Yalova'ya göstermeye getirdiğimde rüzgarlı yolda 90-95 geldi Zc
Başka zaman gitmez bu kadar.
Satmayayım diye uğraşıyor ama prensipte anlaştık ,bugün veda edeceğiz artık
Haydi hayırlısı kardeşim 2 chopper gezeriz artık
-
11 Eylül 2012, 00:04
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bpk adlı üyeden alıntı
Haydi hayırlısı kardeşim 2 chopper gezeriz artık
Kardeşim bugün geldim satış için noterde sistem yoktu,yine satamadık var bi hayır
-
15 Eylül 2012, 17:07
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Son durum: 23,650 Km'deyiz.
Uygun şartlarda max hızımız : 95 km
Işıklarda tapa gaz kalkışta çok kısa sürede 70'i görüyoruz..
Hava filtresi kutusu yine kırıldı
Plastik aksamı tutan vida yuvaları çok ince,kırılgan.
Ön amörtisörler yok gibi..
Pazartesi büyük ihtimalle vedalaşacağız zc ile..
-
17 Eylül 2012, 16:15
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Zc ile olan maceramız biraz önce bitti. 23.750 kmdeki zc ile acı tatlı 16.500 boyunca bakım hariç kalitesiz malzemeden kaynaklı sıkıntılar hariç masraf çıkarmadı. Özleyeceğim zcyi..
-
17 Eylül 2012, 21:16
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)
Bu Konudaki Etiketler