Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mustisas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150 ZC
    Kardeş bence normal hava soğuk oldumu bendede oluyor ama motor rölantiye gelene kadar basmaz beklemezsen iyi bence motor ağır ağr ısınır kendi ritminde mesela soğuk çay bardagına bir anda kaynar çay koydugunda çay bardağı catlar Allah korusun aynı sey bizim aletlere olsa al basına belayı valla
    Adrenalin duygusunu sizde tadın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    bir zamanlar 2 tane vardı..
    sheltox
    Yorumun için teşekkür ederim çok sağol..
    çok hoşuma giitti ama işte kalite meselesi teddirgin ediyor tabiki 2 milyarlık motordan çok bişey beklemiyorum ama çöpe gidicek bi paramı tam emin değillim Yorumun için yine teşşkkürler

Motosikleti
    Honda vfr800
    walla ben aldm param da fln cope gitmedi iikide bu modeli almisim diorum simdi... gecen bi motor kullandim walla ilk 3-4 dk da yakalrm titresimden felc oluodu snra benm motora bnnce mercedese bnmis gibi oldum 10 numara derm

sky_forever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Yeni gelen arkadaşım yazdığım bi ton yazıyı okumamışsın geri sayfalardaki sanırım hala kafanda soru işaretleri falan var??!?

Motosikleti
    mondial 150 ZC
    Konfor ve motorda 10 numara bir motor şiddetle tavsiye derim

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Konu yine aşağılarda kalmış kurtarayım bari

Motosikleti
    Honda vfr800
    ne alyka anamadm tmm senin motor en temizi bu topicin onu annadk ta ne asagisi cek barii...........

Motosikleti
    Yakında 150 zc
    arkadaşlar ailemi ikna etim en sonunda allahın izniylen nisanda doğum günüm war onda alıcaklar

Motosikleti
    Honda vfr800
    walla snn ainda cok svndim slip gzl bi zc n olr da artk fotolarni yollarsn bizlere...

Motosikleti
    Yakında 150 zc
    inş. sheltox kardeşim yha bn sizden bişey isticem bana akşam şu kadranın güsel bi kaç fotosunu çekip yollarmsnız çok merak ediorum normalde nasıl gözüküo die ozan çekmişte o sonradan kendi ışıklandırma yapmıs bn normal orjinal halinasıl gözüküo merak ediorum

bide arkadaşlar bu motorun bakımları ne sıklıkta oluo ilk aldığımdan itibaren belli zamanlarda yapılması gereken bakımrı warmı varsa onlar neler bide motoru ilk aldığımda nasıl bi yol izlemeliyim nasıl kullanmalıyım brz detaylı bilgi verirseniz sevinirim motoruma zarar vermek istemiorum onu en ii şeklde kullanmak istiorum o yüzden...

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Alıntı sheltox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne alyka anamadm tmm senin motor en temizi bu topicin onu annadk ta ne asagisi cek barii...........
    2.sayfanın aşağılarına kadar düşmüş CEVAP YAZILMAMAKTAN dolayı!Bende topiciğe cevap yazınca ilk sayfa en üste çıkar o yüzden öyle dedim

Motosikleti
    mondial 150 ZC
    Alıntı jduke32 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ailemi ikna etim en sonunda allahın izniylen nisanda doğum günüm war onda alıcaklar
    Kardeş adına sevindim hadi hayırlısı

Motosikleti
    Honda vfr800
    yazIIIINNNNN yeni sayfaya gecmeliyzzz hucuummm hadi beyler , parmaklara kuwwet ben yazamiom bari siz birakmayn topici yalnz basina

Motosikleti
    Yakında 150 zc
    nie kimse sorularıma cvp vermio?bi allahın kulu cvp versin ltfn arkadaşlar

peki tmm arkadaşlar adam yerine koyup cvp yasanda yok artık bnde bidaha soru sormam konusmam ksura bakmayın rahatsız ettiysem...

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    İşte devrim yaratacak bi açıklama ve öneri sunuyorum size ZC ADına...!

Şu egzoz varya hani milletin beğenmediği...Salyangoz veya güya performans egzoz....

Ulan motoru yıkıyorum akşam aşağı inicem cila falan attım gözüm iyice takıldı egzoza...Baktım Boru önce inceden başlıyo sonra kalınlaşıyo genişliyo sonra TEKRAR daralıyo yukarı dönüyo susturucudan geçip yine ince dar bi yerden çıkıyo....
    Emme - Sıkıştırma - Ateşleme - EGZOZ dimi...! Araştırdım biraz motorun ateşleme olduktan sonra oluşan gazları dışarıya atan egzozdur...Peki bu egzoz'un ağzı yani çıktığı SON NOKTA bu kadar dar ve uzun bi yol izliyor?!?!?
    Motor son hız olarak büyük bi çoğunlukla 80i geçmiyo benimki gibi ve bi çok ZC gibi....!
    Bizim burda dolmuş şoförü ve benim ZC almamı sağlayan bi Ahmet abi var....MOtoru onun tavsiyesi sonunda almıştım...Arada konuşurz ederiz falan ben egzozu kestiricem kestirdim derdi ben aldırış etmedim dedim ne gerek dimi orjinali öyleyken action çıkarmaya...AMA adam haklıymış ve bakın ne dedi...!?

-Ahmet abi egzozu kestirmişin?
    -Kestirirm tabi adamım o nasıl bi egzozdur ya?Geçenlerde hanımla datçaya gidelim dedik (Ahmet abi benim gibi kalıplıdır ağırdır...) Sardık uzun yokuşa virajlı falan böğ böğ etti e 75i geçmiyodu motor ki ben istediğim yerden kestiremedim ama şimdi 75i geçmeyen motor 100 basıyo öyle yokuşlarda boğulmuyo dedi!Yanında da bi adam var evet dedi harbiden motor 100 görüyo ben 2gün önce istemiştim motoru eski datça yolunda yapıştırdım ibre 100e geldi deyince ben DELİRDİM!

Düşündüm hakiketten o egzoz İNANILMAZ saçma!Düşünün beyler bi yerden hava çıkması hatta gaz çıkması lasım ve o çıkan gaz ince dar bi yerden daha mı rahat çıkar yoksa biraz daha rahat geniş bi yerden mi rahat çıkar motor içindekini doğru dürüst atamıyo ki!!!!O yüzdende son hızı düşük oluyo...! Çünkü 8,5 beygirlik 9 newton torkluk 150 CC lik bi araç 75TEN ÇOK DAHA FAZLA BASMALI!!!!!!!
    Sesi biraz değişti toklaştı ama araç kendine geldi be adamım diyo adam düşünsene dedi emme sıkıştrıma ateşleme egzoz! Egzoz önemli diyo havanın çıkması ve adam düşünün yılların dolmuş şöforü teknik çok olmasada alaylı bi adam ve şoför!

Yarından tezi yok Egsozu kestirip ucuna bi susturucu takıcam ve yüzde 9 trilyon eminim motor değişicek ve bariz farklar olucak özellikle son hız konusunda....

Geri beslemeymiş PERFORMANS egzozmuş hikaye beyler mondial diğer tüm hatta TÜM SCOOTERLARDA normal egsoz var niye bunda bu var ve 80i geçmiyo genelde öyle Sırf şekil olsun diye....Dikkat edin ve düşünün..:!

kalipso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o na bakarsan giden motor o eksozlada gidiyor ama tabı eksozun cok farkı var ne kadar barırsa o kadar rahat gıder...

Motosikleti
    as t1
    Kardeş yinede çok bağırmasın yoksa rampada emekler trafikler çok sıkıyor birde senin motor niye 80 de kalıyor anlamadım enaşağı 90 ı görmesi lazım orjinal haliyle

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Görmüyo ve çoğu ZCde görmüyo benim duyduğum ama şu egzoz işini yaptırayım ozman açıklığa kavuşacak herşey...

Motosikleti
    Honda vfr800
    EEeeee ozmn benm motor zaten 100 basiodu bide egzozu kestirirsem 120 ye dayar walla canawarr bu arada paylasim icin saol sky cm haa abi bu topice yazn ve zc sahibi olan herkese bu dedigim bir EMRDIR: herkes hemn gidip 2TEKER dergisinin bu yeni sayisini alio ve motorumuz hakknda 2. defa ustuste 2 ay test yazilari yazan bu dergide motor adina yazanlari okuorz en azndan icinde bizim motorumuzun da test edildigi bir dergimiz olr. gecen sayida test edilen 150ZC bu sayidada 2TEKER ailesinin cok hosuna gitmis olcakki hemn dergi bunyesine 1 adet 150zc almislar ve sanrm her sayida artik motorumuz hakknda olup bitenleri bu dergiden takip edebilecegz... smdi napmali gidip 2TEKER almali

@jduke
    eh be kardes alnma hemn millet belki grmemistir walla o kadr zc ci war birinz su gostergeleri gece cekipte en cancanlisindan atsaniza arkadasa aaa kzdm simdi...

Motosikleti
    Yakında 150 zc
    e sheltox kardeşim 2 defa söledim kimse takmıo warlla beni bi soru srdum üstüne konu açılmıs ona cvplar yorumlar yazılmıs hala bnm konuya cvp yazılmamıs altı üstü bi foto bikaç bilgi istedim bu kadar zorsa ndn bu forma üyeler??

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler