Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Temmuz 2012, 19:57
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Beyler bu motorun egzozu Polini tipi ama sesi 150HS'den bile az çıkıyor nasıl oluyor acaba ?
Egzoz yapısıyla kaynaklı olabilir,salyangoz egzozda ses daha az çıkıyor ama kalite olarak HS,RS türevlerinin egzozu daha sorunsuz..
Ben değiştirdim,sürekli sorun vermesinden bıktığım için..
Reklamlar
-
25 Temmuz 2012, 16:52
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
25 Temmuz 2012, 17:12
lastiklerin durumu kötü olana 1000 km kullanılmış lastik gönderebilirim.
hatta ön far, performans egzozu, bando kayış 3 tane, 2 tane 0 poşetinde hava filtresi gönderebilirim.
isteyen varsa 0532 796 31 73ü arasın.
performans egzozu sanayide ve ya delinerek yapılan değil; orijinal mondial performans egzozudur.
-
26 Temmuz 2012, 19:11
Mondial 150ZC için Konya'da işinin ehli usta aranıyor. Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
Buraya yeni taşındım, servis veya usta tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim. Hoşçakalın.
Emniyetli sürüşler.
-
26 Temmuz 2012, 19:12
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Camg0Z adlı üyeden alıntı
Mondial 150ZC için Konya'da işinin ehli usta aranıyor. Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
Buraya yeni taşındım, servis veya usta tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim. Hoşçakalın.
Emniyetli sürüşler.
Konya MT'ye sorun isterseniz,daha iyi yardımcı olabilirler size...
-
27 Temmuz 2012, 16:30
Az önce 2100 km'deki ZC'mi satmış bulunuyorum
-
27 Temmuz 2012, 16:38
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bpk adlı üyeden alıntı
Az önce 2100 km'deki ZC'mi satmış bulunuyorum
Hayırlısı olsun kardeşim
-
27 Temmuz 2012, 17:04
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun kardeşim
Sağolasın kardeşim çinli falan ama arkadaş binip giderken üzüldüm be
-
28 Temmuz 2012, 01:43
...
batuhanın motorunu ben almış bulunmaktayım eksoz biraz gürültülü çalışıyordu.yaklaşık 70 km yol yaptım.soğuttum motoru iftar vs. gece öyle bi çıktım bayır çıkarken 10 saniye kadar tam gez verdim sonra geri saldım motoru.başlangıç noktama geldiğimde gaz yemez gibi oldu ve stop etti.ondan sonra da bir daha çalışmadı.marş motoru döndürüyor ama ateşleme olmuyor..rölenti ayarı yapılan kapağı açtım manifold heralde üstünde 1-1.5cm kadar bi çatlak var..
bu konuda fikri bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ne olmuştur?
-
28 Temmuz 2012, 13:05
triger kayışı kopmuştur dedi servis ama bakalım garantiye mi gircek bana mı :D
-
28 Temmuz 2012, 13:35
arif7741 adlı üyeden alıntı
batuhanın motorunu ben almış bulunmaktayım
eksoz biraz gürültülü çalışıyordu.yaklaşık 70 km yol yaptım.soğuttum motoru iftar vs. gece öyle bi çıktım bayır çıkarken 10 saniye kadar tam gez verdim sonra geri saldım motoru.başlangıç noktama geldiğimde gaz yemez gibi oldu ve stop etti.ondan sonra da bir daha çalışmadı.marş motoru döndürüyor ama ateşleme olmuyor..rölenti ayarı yapılan kapağı açtım manifold heralde üstünde 1-1.5cm kadar bi çatlak var..
bu konuda fikri bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ne olmuştur?
Kardeşim gene hayırlı olsun dicemde pek öyle olmamış sanırım .. Kayış koptuysa eğer motoru zorlamandan kaynaklanabilir . Umarım çok masraf çıkarmaz
-
28 Temmuz 2012, 14:31
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
batuhanın motorunu ben almış bulunmaktayım
eksoz biraz gürültülü çalışıyordu.yaklaşık 70 km yol yaptım.soğuttum motoru iftar vs. gece öyle bi çıktım bayır çıkarken 10 saniye kadar tam gez verdim sonra geri saldım motoru.başlangıç noktama geldiğimde gaz yemez gibi oldu ve stop etti.ondan sonra da bir daha çalışmadı.marş motoru döndürüyor ama ateşleme olmuyor..rölenti ayarı yapılan kapağı açtım manifold heralde üstünde 1-1.5cm kadar bi çatlak var..
Hayırlı olsun
Ateşleme olmuyorsa akünün seviyesine ve bujiye bakmalısın once..
-
28 Temmuz 2012, 16:17
eyvallah
aküden olduğunu sanmıyorum çünkü farlar yanık marş yaptığımda dahi farlarda oynama olmuyo.buji olabilir.işte servis kasnaktan olabilir falan dedi ama 2000 km deki bir motorun da kasnak kopartması ilginç geldi bakalım pazartesi ola hayrola )
-
28 Temmuz 2012, 16:55
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eyvallah
aküden olduğunu sanmıyorum çünkü farlar yanık marş yaptığımda dahi farlarda oynama olmuyo.buji olabilir.işte servis kasnaktan olabilir falan dedi ama 2000 km deki bir motorun da kasnak kopartması ilginç geldi bakalım pazartesi ola hayrola
)
Farlar yanar ama akü marş motorunu donduremez..
Yeni motorun kasnaktan sıkıntı cıkarması cok zor.
Ayak marsını denediniz mi ?
-
28 Temmuz 2012, 20:01
denedim öyle de tık demiyor.bana büyük bi arıza gibi geldi ama inş ben yanılırım
-
29 Temmuz 2012, 02:11
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
denedim öyle de tık demiyor.bana büyük bi arıza gibi geldi ama inş ben yanılırım
Kayış kopsa motosiklet çalışır fakat hareket edemez.
Bujiye baktınız mı ?
Veya benzin tahliye hortumunda kaçak,dışarı benzin kaçma var mı?
2000 Km'de ki bir motor için kötü bir durum.
Umarım çok baş ağrıtmaz.
Zc modeli hassastır,narindir,iyi bakmak,hor kullanmamak gerekir.
Bunları yaparsanız yağ değişimini 900-1000 Km'de yaparsanız 30.000 Km'ye kadar yolu var..
-
29 Temmuz 2012, 02:51
motoru yıkamıştım tazyikli suyla ama ondan sonra yol yaptım 20 25 km falan..buji banada mantıklı geliyo çünkü ateşleme yapmıyo motor..görünüm olarak kesinlikle çok güzel ama böyle narinse pek kullanamıcam gibi görünüyor..motorda şişme olmuş olabilir şeklinde düşünceler aldım ama siz ne dersiniz bu kadar çabuk olur mu bu durum..? arıza yapmadan önce eksoz sesi normal değildi sanki eksozdan kaçırıyormuş gibi çalışıyordu.. he bide arıza meydana geldiğinde motor soğuktu sıcak değildi yeni binmiştim bi müdddet(1saat) dinlendikten sonra..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:40 ----------
sağol kardeşim bakalım kısmet ya senin canın sağolsun pazartesi yüzleşçez yoğrtçuoğluyla )
-
30 Temmuz 2012, 14:43
ya bujisinde ya marş dinamosunda yada statöründe sorun vardır daha 2000 km deki motorun ne büyük arızası olacakki.. karamsarlıga kapılmayın ;) ayaklada çalışmıyorsa statöründendir bence.. 20 30 liraya hallolur insallah
-
30 Temmuz 2012, 15:03
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iNaL adlı üyeden alıntı
ya bujisinde ya marş dinamosunda yada statöründe sorun vardır daha 2000 km deki motorun ne büyük arızası olacakki.. karamsarlıga kapılmayın ;) ayaklada çalışmıyorsa statöründendir bence.. 20 30 liraya hallolur insallah
Zaten motor yeni hocam,garantiden falan hallolur bence de
Bu motorla yapacağımız en büyük tamir masrafı,motoru yatak sardırırsak 250-300 Tl falan.
Bi de grenajları pahalı,geri kalan parçalar ucuz sayılır
-
30 Temmuz 2012, 15:06
bpk adlı üyeden alıntı
Sağolasın kardeşim çinli falan ama arkadaş binip giderken üzüldüm be
batuhan gözünden cıkmadı heralde satarken adam alır almaz yolda kalmış arıza yapmış motor baksana ) arif statörü yanmıştır onun kayışla mayışla alakası yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler