Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

març düğmesi çalışmaz oldu şimdi ayakla çalıştırıyorum ne yapmam lazım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı numan78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    març düğmesi çalışmaz oldu şimdi ayakla çalıştırıyorum ne yapmam lazım
    Akü zayıflamıştır. Şarj ettirip deneyin..
    [CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]

[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]

[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]

japan_rules - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    25.000 km tecrübeden sonra birazda araba..
    hız testini yapmadık ama ben zcnın dediğine göre 120 km/h falan gidiyorum ama aynı ivmeyi kendi motorum bana yaşattığında ibre 85i gösteiyor.
    bu haliyle 15liralık benzin ile 130 km falan yapıyor tam emin değilim. bu sayacın normale dönmesi için bir yol yok sanırım . satarken dışı 8.000de ama içi 6.000de deriz )

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı japan_rules adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hız testini yapmadık ama ben zcnın dediğine göre 120 km/h falan gidiyorum ama aynı ivmeyi kendi motorum bana yaşattığında ibre 85i gösteiyor.
    bu haliyle 15liralık benzin ile 130 km falan yapıyor tam emin değilim. bu sayacın normale dönmesi için bir yol yok sanırım . satarken dışı 8.000de ama içi 6.000de deriz )
    Zc ile 120 km'yi nasıl görüyorsunuz ? 6000 km oldu,kullanalı. Zorladım,sıkıştırdım,en bakımlı haldeyken bile 100 km hızı geçmedi zc. Sürekli topiği takip edenler de bu hızı göremediler diye hatırlıyorum.

[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]

[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    bendeki takometre yüzde 18 fazla gösteriyor. 100 km gitsem 118 yazıyor. ama hız ibresini söküp yayını 1-2 mm çekmiştim. hız göstergemi onlarca kere citroen c4 ile kontol ettim, doğru gösteriyordu. yalnız bu dediğimi evde denemeyin, sonra bozarsanız karışmam. benim hız pimi kırılmıştı, onu tamir ederken yayı da kısalttım. en yokuşta bile 105i zor geçiyor motosiklet... 120 imkansız.

japan_rules - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    25.000 km tecrübeden sonra birazda araba..
    arkadaşlar bi yanlış anlaşılma oldu sanırım 120 km/h yaptım demiyorum zc öyle diyor. 85le gittiğimde muhtemelen 110 falan gösteriyor.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Zaten devir göstergesinde 8000'den sonra redline sınırı başlıyor. En iyi 60-70 ile gitmek,ama o hızda yol çekilmiyor. 150 cc lik karbüratör takıp,canını okumak lazım zcnin
    Çünkü 150 cc scooter sahipleri arkadaşlarım hep 120-130 gördüklerini söylüyorlar,ki zc nin motoru bu hızlara çıkar ama karbüratör 125'lik...

zozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MoNDiaL 150 Zc& ybr125
    şasi tasımaz cok zayıf
    Alıntı Carbon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şöyle bizim motora uyacak çıkma 250 cc japon motoru bulsam, bütün sorunlarım çözülmüş olacak.

Ne teklemeymiş arkadaş...

---------- Post added at 19:20 ---------- Previous post was at 19:10 ----------

ümit arkadasım belki biliyorsundurda ben yinede hatırlatayım şanzuman yagını hiç kontrol ettirdin mi yada degiştirdin mi? bir de varyatör gurubu yaglanmaz varyatörü acmak için özel aparat veya havalı tabancaya ihtiyac var. daha önce söyledigin sitede oldukca varyatör gurubu hakkında acıklayıcı teknik bilgi var kolay gelsin
    Alıntı ümit_150_zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben ustaya açtırırımda onu..orda otamatik yaglama oluyormu..??veya bizimmi yaglamamız gerekiyo

ümit_150_zc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    Alıntı zozturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şasi tasımaz cok zayıf

---------- Post added at 19:20 ---------- Previous post was at 19:10 ----------

ümit arkadasım belki biliyorsundurda ben yinede hatırlatayım şanzuman yagını hiç kontrol ettirdin mi yada degiştirdin mi? bir de varyatör gurubu yaglanmaz varyatörü acmak için özel aparat veya havalı tabancaya ihtiyac var. daha önce söyledigin sitede oldukca varyatör gurubu hakkında acıklayıcı teknik bilgi var kolay gelsin
    şanzuman derken hani 2 bin km bir degiştigimiz yagmı..her 2 bin km bir degiştiriyorum yagımı hava fltremi...ama arka vaeryoter yaglanmadı sanırım 3 bin km önce kayış degiştirdim ozaman yagladımı usta bilmiom

ben taktırdım 151 cc karbüratör ama geri çıkatacağım ses çok çıkarıyor yakıtta değişen yok şimdi satıyorum 85 tl ye aldım sıfır orjinal mondial alan olursa nisanda söktürüp satacağım fiyat 70 tl

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:36 ----------

bende 151 cc karbüratör var arkaDAŞLAR NİSAN AYINDA SATACAĞIM SIFIR 2 AYLIK KULLANILDI 70 TL YE VERECEĞİM ..

zozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MoNDiaL 150 Zc& ybr125
    ümit bu linki incele
    http://www.scooter.web.tr/forumlar/1...iz-yapalm.html
    Alıntı ümit_150_zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şanzuman derken hani 2 bin km bir degiştigimiz yagmı..her 2 bin km bir degiştiriyorum yagımı hava fltremi...ama arka vaeryoter yaglanmadı sanırım 3 bin km önce kayış degiştirdim ozaman yagladımı usta bilmiom

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Servisten geçen hafta aldığım yeni ayna takımı,rüzgardan fırıldaklaşınca,düzelteyim dedim.
    Sonuç = Kırıldı...
    Eski aynayı boyayıp kullanıyorum,daha sağlammış..

20.000'i deviren var mı burada ?

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    mrhb arkadaslar..2 hafta önce rs egzozumun tek kelepçesine güvenmedigim için ikinci kelepçeyi taktırmıştım..bunun içinde 5 cm uzunlugunda ucunda vida olan bi demir kaynatmıstım eger yapmak isteyen arkadaslar varsa resimleri paylasıyorum..

bu arada ben yarın hava kar yagışlı olmaz ise fuara gidiyorum gelmek isteyen olursa beraber gidebiliriz...

---------- Post added at 15:14 ---------- Previous post was at 15:10 ----------

ben arka tekeri ön tekerle yer degiştirmeyi düsünüyorum..biterse ikisi aynı anda bitsin die..sizce dogrumu düsünüom ön arkaya göre biraz daha az aşınıyo aralarında fark varmı ki arkayı öne önü arkaya takabilirmiyiz

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    ön tekerinin aşınmıs olması sana ani frenlemelerde zor anlar yaşatabilir

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    Alıntı harun27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ön tekerinin aşınmıs olması sana ani frenlemelerde zor anlar yaşatabilir
    evet haklısınız kaş yaparken göz çıkarmamak lazım

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    kardeş hiç bir şey canından önemli değil gerekirse binme motora ama canını da tehlikeye atma

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    Alıntı harun27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş hiç bir şey canından önemli değil gerekirse binme motora ama canını da tehlikeye atma
    tekerlerim yeni aslında arka daha çabuk aşındıgı için ikiside aynı anda bitsin diye düsünmüstüm..tesekelr öneri için
    harun27 bunu beğendi.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

150'lik karbüratör kullansak,yakıtta çok artış olur mu ?

Motoru baya bir bakıma soktum ama geçen 40 kmlik yol yaptım,bazen basmam gerekti 90'dan yukarı çıkmadı.
    Hala motorun yapabileceği +4000 devir daha var ama gitmiyor.
    Havalar düzelir düzelmez şu karbüratör olayını araştıracağım. 110-120 yapsa fena mı olur

Motosikleti
    suzuki vstrom 250

---------- Post added at 14:03 ---------- Previous post was at 14:01 ----------

[IMG][/IMG]

---------- Post added at 14:10 ---------- Previous post was at 14:03 ----------

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    [IMG][/IMG]

---------- Post added at 15:10 ---------- Previous post was at 14:12 ----------

[IMG][/IMG]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler