Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yakında 150 zc
    iici canlandıralım dedim haa sky abide olmasa konuşan yok topic de...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

selam arkadaşlar,
    uzun zamandır uğrayamadım buralara şifremi bile unutmuuşum, son bir kaç haftadır 150 zc modeli inceliyorum güzel makina yapmışlar fiytıda şuan da 1950ytl yalnız KT125 almayı düşünüyorum vitesli başlangıc olarak onu uygun gördüm de aklımda kalacak şu ZC.. Ehliyeti alırken direksiyon sınavında verdiler scooter ı geçtik sınavdan vitesli hiç kullanmadım. Scooter la direksiyon olayını epey çözdüm arkadaş sağolsun veriyodu. Diyorum ZC alsam nasıl olur uzun yola götürür mü? konforu nasıl? max kaç km görüyor? 100km de ne yakıyor?
    Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
    Sky_forever dediğin gibi bu motora kırmızı çok yakışıyor..

sky_forever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Şimdi vitesli ile otomatik arasında baya fark her açıdan var...! Gerek yakıt olsun gerek yokuşta falan filan...Sonuçta vitesli yani alırsın 1e çıkarsın heryeri..

Ama otomatiktede elin sadece gazda ayakların sabit...RAhatsın tam şehir içinde gezmek için...otomatik olması tabiki vitesliye nazaran daha fazla yakıyo ama bu çok abartı rakamlar değil sonuçta 149.6 santimetreküplük bi makina
    Tamı tamına ölçmedim ama motoru çok har gür spor kullanmazsan tek kişi ile ben genelde tam depo ile 140km falan gidiyorum daha iyisi veya daha düşüğüde çıkabilir ama yakıt konusunda hiçbi derdi yok için rahat olsun...

Uzun yol konusunda gayet yeterli açıklamayı sanırım bi 4-5 sayfa mı 3-4 sayfa mı o civarda bişey yaptım ordan uzun uzun okuyarak kafandaki soru işaretlerine cevap bulabilmen mümkün

Max hız konusu ORİJİNAL FABRİKA VERİSİNE GÖRE kağıtta bile yazıyo 85km olarak geçiyo ama bunu etkileyen çok faktör var!
    İyi rodaj yapılması rüzgarın durumu benzinin iyi olması ve kiloda etkileyen faktörler arasında... ama 80 görüyo onu bilesin yani üstünü basanlarda var...
    genel olarak 80-85 olabiliyo...

Konforu gayet güzel nerdeyse maxi scooter denir yani selesi falan gayet güzel yumuşak ve geniş

REnk konusunda gerçekten KIRMIZI Rullz..!

Motosikleti
    Honda vfr800
    eet yazmaya bisi kalmamis bu aradasoldoycbr hosgeldin haa sky walla motorunada toz kondurmuon ha tmm en super motor sennki 25 kere masallah

Motosikleti
    Motoran SCUB 150

Sen şimdi inanmıyon dimi en temizin bende olduğuna koy bakalım fotoları görelim ozman hadi beyler HERKES ZC'SİNİN Fotolarını koysun???!

Motosikleti
    Yakında 150 zc
    bana nisbet yapıosunuz demi zc'm yok die öle olsun millet

ama olucak bi gün bnmde zc'm olucak resmini koyucam

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Yok la sana değil olupta koymayanlara

Motosikleti
    Yakında 150 zc
    biliorum bn sky abi biliorum vurun bana yok yha zc'm vurun acıların motorcusuyum...

hoşbulduk arkadaşlar sky_forever teşekkürler bilgiler için daha bi fırın ekmek yemem lazım

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Estafirullah kardeşim ben görüşlerimi paylaştım

Motosikleti
    Honda vfr800
    uleeyyyynn zati cok yogunum bu ara walla koarim tum fotolari skyyy ulen ben motoru diskin arasndaki deliklerin icinden tut motor bolumunde elmn ulasabildigi en ince yere kadar 2 gunde bi siliom lemm walla sirf ayIp olmasn die kymuom habern olsu heh

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Koymazsan ayıp olur la koyda görelim koy koy koy koy

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Oho topic yine can çekişiyo...!

Motosikleti
    Honda vfr800
    eett yine walla kac gundr ayNi sayfadayz yenisine bile atlamadi cIk CIk biraz yazalm arkadaslar walla ben yazamiom bari siz yazn

Motosikleti
    Yakında 150 zc
    bn hergün bakıorum ama atbi zc'm olmadığı için konu bulamıorum arkadaşlar kusura bakmayın siz yazın işte...

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Jduke senin motor işi noldu son olarak?

Bu arada disk frendeki pürüzü hallettirdim arka tekerlek gayet rahat dönüyo motor süzülüyo...Bi vidadan kaynaklanan ufak bi problemmiş ama beni kıl etmişti

Motosikleti
    Yakında 150 zc
    ne olsun sky abi yha biriktirioruz parayı işte napalım

Motosikleti
    Honda vfr800
    biriktir biriktir Slip sen gerini sIkIntI etme ,, ha bu arada sevndim disk isine walla ne gibi bi durum warmiski vida sorun yaratmis diske!!

Arkadaşlar bende ZC150 var. 1600 KM oldu ancak birkaç problem var benimkinde. Rodajı en güzel şekilde yapmaya çalıştım fazla motoru yormadan tam gaz vermeden elimden geldiğince rodaj için uğraştım. ancak şu anda felaket derecede benzin yiyor ve motor 80 i geçmiyor. full depo 120 km anca gidiyor. nedeni ne olabilir sizce? ayrıca disklerden çok kötü ses geliyor servise götürmüştüm zamanında adam disk spreyi sıktı ses gitmişti. şimdi gene başladı bugün götürdüm dist spreyi al 10-15 günde bir sık dediler şaka gibi. şu benzin ve hız konusunda yardımlarını bekliyorum.

Bu arada kimse idda etmesin en temizi benimki diye.. Siz her 2 günde bir özel temizleyici spreyle motorunuzu siliyormusuz? spreyin özelliği güneşin motorun rengini soldurmasını engellemesi, parlatması ve temizlemesi. motoruma 1 kere su deydi bu güne kadar :D hep onla temizledim bi parlıyo fiko aklın almaz :D

Motosikleti
    Honda vfr800
    @Ardaa48

arkadsm hosgeldin , walla bole zc cilerin katilmasida ne guzel oluoki topice , neyse disk isine fzla kafan takilmasin cok buyuk bi ihtimalle ya diskte yada balatada hafif bir egrilik olabilr ki oda o bolmde gacIRT die bi sese neden olabilr her ne kadar sesin hangi sartlarda ne nasi oldugunu soylemesende , neyse burda oncedende cok konusuldu ve artk bende biktim dogrusu eger max 80 yapiosa motorun normal demektr zaten ortaklasa alinan kararla motorun max hizi 80-90 arasi belirlendi neden dersen kullandigin asfalltan ruzgardan kisi agrligindan falan bu hiz icin buyuk degistirici faktorler. bu arada fazla yakma sebeblerin arasnda hava filtresinin pislenmesi karburator ayarinin bozulmasi buji memelerinin krlenmesi vs. vs. bi cok etken war ondan bi baktr ustaya derim ama tabii 1600 km deki bir motor icin bu saydiklarm cok erken bence ama kullanmda etkli tabii yinede ustaya gostermende fayda war dewrim ben , haa bu arada motoru 2 gunde bir silme lafInI bana atmissin sanrm eet 2 gunde olmadi 3 gunde bir spreyle deil sade suyla 1 kurulama+1 yikama bezi kullanarak parlatiorum eger dis etkenlerden dolayi olusmus leke tarzi seyler warsada kolutu prilli bezle temizliorum ama gercekten bu koltugu cok ii temizlior...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler