Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yakında 150 zc
    ozan kardeşim sormasıayop kaç paraya yaptırdın onları tek tek sölersen sevinirim

videoyuda yolla artık sabırsızlanıyoruz...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda vfr800
    walla bu motorda 78-80 bin civari ideal yakit saylir yani +80 biraz fzla bu motorlara ki oda kullanm sartlari yol hava durumu na gore deisir bence yani senn motor tIkIrnda mustisas kardes HAaa bu arada ne en iisi senin oluomus bea SKY en iisi benmki gelmiim smdi gece gece motor gostermeye marmarise motorum tamamen dogaldr arkadaslar hic bir yerinde estetik sisirme aldIrma cektirme fln yoktur yane habernz ola
    bu arada ben herkese siddetle BENZIN seciminde SHELL 95 oktani oneririm bu motor icin aman PO ya fln gidiim demeyin benzinindeki su orani cok fzla oranin en iisi shell

Motosikleti
    mondi 150MC
    evet beyler taze sıcak bunlar.....http://www.youtube.com/watch?v=JBsugiwIBYs http://www.youtube.com/watch?v=iUWviYnu14E arkadaslar 2 tane anahtar aldım teklı onları taktırdım cakarları park lambasının yerıne taktım sanayıde oto elektırıkcıyede anahtara baglattım...cakar far 15 ytl anahtar 5 ytle ıscılık 5. ama ben neonuda anahtara baglattım 2 anahtar kullanıorum ıscılık 15 e geldı. egzosu bılıosunuz zaten...abarth.gerısıde bıldııgıız seleryorumları beklıoruumm.... sAyGıLAr...

Motosikleti
    Honda vfr800
    ASlIN bu motora onlarI yapmaya gerek yoq zaten sade sekliyle bile mukemmel tabii bu isler zewk isidir ama gece gorunurlugunun bu cakarlarla bayagi bi arttigi kesin diger suruculerin gormemesi imkansiz gibi ayrica o gostergelerde ki mavi zemin aydinlatma isigi warya hani depo gostergesinin orda hos olmus canli yaniolar gle gle kullan emegien saglik

Motosikleti
    mondi 150MC
    eyw. kardeşim cakarların ve neonların suruculerın gozunu alacagını bıldıgım ıcın anahtar taktım ayrıyetten ıstedıgım zaman kapatıp acıorum..daha mantıklı diimi_?

magnetism - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar hepinize iyi geceler uzun zamandır üye olmama rağmen pek aktif değildim ne yazık ki işlerimden dolayı.
    Sanırım bu hafta ben de bir 150zc alacağım. Geçen yaz Asya AS 150 T 19 A kullanıyordum çok da memnun değildim. Bu akşam oturdum ve 1 den son sayfaya kadar tüm yorumları okudum. Sizden ricam İstanbul Anadolu yakasında adam gibi bir bayi ve servis tavsiye etmeniz
    Ayrıca sizce mevsim bitti mi yani şimdi almaktansa baharı mı beklemek daha doğru olur. Şu an pazarlıkla nakit plaka ruhsat dahil 2,000-2,100 ytl arasında fiyat aldım

sky_forever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Asya T9 alıpta memnun kalmyaıp seni ZC ye iten nedir onun bi cevanbını alayım ben sana yardımcı olucam tüm soruların için...

Asya benim değil bir arkadaşımındı fakat tüm yaz boyunca bende kaldı. Estetik olarak güzel bir motordu fakat çabuk döküldü. Plastik aksam ve egzoz perçinlerinin sesi çok rahatsız edici. Frenlerinden çok memnun değildim. Ayrıca köprüden geçerken çok fazla savruluyordu. Elektrik arızaları da vardı. Marka olarak Mondial'in daha oturmuş olduğu kanaatindayim

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    luxor şimdi gülüyodur!!!!!!!!!!!!!
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    Yakında 150 zc
    çok güzel olmus ozan kardeşim güle güle kullan...

Motosikleti
    mondi 150MC
    saol jduke32(slıpknot)kardeşim....eyw...

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Luxor bence foruma bile uğramıyo bi konu açmış kaç yıl önce bi daha da ellememiş hani ben öyle bi konu açıcam ki bütün yorumlar bütün bilgiler tüm resimler herkesi o topiciğe alıcam o olucak

Kışın motora binmiceksen alman çok mantıklı olmas ama fiyatlar seneye ne olur bilinmez bence ucuzken 150zc yi alıp kenara koyabilirsin....

Bu hafta belli olacak sanırım gri yada turuncu alacğım ona daha karar veremedim. Kışın çok yağmur ve kar olmadıkça kullanırım motoru sorun değil.
    İstanbul'da hangi bayi ve servisi tavsiye ediyorsunuz?
    Bu arada ozan senin neonlar,xenon ve çakarlar çok şık. Güle güle kullan. Peki bi elektrik müdaheleleri garantiden düşürmüyor mu motoru? Ayrıca çakarlar rahatısz edici bir ses yapıyor mu hiç?

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Gri çok sönük haberin olsun... Kırmızı bu motoru en iyi gösterendir veya diğer seçenek olan turuncu rengi...

İstanbulda olmadığımdan bişey diyemicem ama şöyle diyim zaten sen motora iyi bakarsan servise sadece bakımları için gitmene gerek kalıyo....

Motosikleti
    mondi 150MC
    turuncu rengı en son plana bırak cok soluk bı renk bnce bu motora en ıyı grı ve kırmızı gıdıo... kırmızı cızıgı ve kiri cok bellı edıo bn hıc dusunmeden grı aldım ama kırmızıda iyi gidio bu motora turuncudan uzak dur..

Motosikleti
    Yakında 150 zc
    yha motoru almaya gidince hangisi hoşunuza giderse alımlı gelirse onu alın derim bn yhani şahsen bn öle düşünüorum

yha arkadaşlar aranızda hiç ankaralı zc ci yokmu yhaa...!!!

Motosikleti
    Honda vfr800
    ben eski ankaraliyim SLIP yeterlimi ha bu arada YENI KATILAN arkadasm hosgeldin topicimize bana sorarsan aklina ilk gzel goruneni deil aklndaki rengi sec derim cunku aldigin seyi 3 gun kullanmak icin almiosun renk seciminde dikkatli ol derim.... Amaann topu topu 4 renk war zaten gri yada kirmizi derim

mustisas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150 ZC
    aynen bende kırmızı için gitmiştim gri bana daha karizmatik gelmişti griyi aldım dier renkler cok şatafatlı duruyor ama ben yinede git gör gönlünden geçeni al derim

ozan videolar süper yorumumuda eksik bırakmadım zaten bakalım bu motora daha neler yapıcan sen
    Adrenalin duygusunu sizde tadın

Motosikleti
    Yakında 150 zc
    sky abi hiç sesin soluğun çıkıo yha hadi canlandıralım şu topici aaaa...

Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Çıkmıyo çünkü herkes başka bi alemde topicte...

Ve zaten arka fren balatasını değiştirdim(yolda giderken gevşediğini gördüm ve değişmesi gerektiğine karar verdim) yenisi tekerleği sürtüyo ve ses yapıyo inanılmaz ayar oldum o konuya ve servise gittiğimde yapacak bişey yok ona diyo ancak elimle balatayı aşındırmam lasım diyo ya da bırak kendi kendine aşınsın...
    Sinirleniyorum o sesi her duyduğumda...

REnk konusunda hala ısrarcılar var gri sönük diyorum size gidin yakındanda bakın bizim motor BURGMAN değil ki gri seçelim o haliyle bile çekici gelsin...
    En iyi renk kırmızıdır bu motorda ve herkese sorun 10 kişiden 8i kırmızı çok daha iyi duruyo der...

Özellikle akşam bi yere gittiğnzde motoru bıraktığınızda şahsen benim motorumun üstüne düşen ışıkların kırmızı dan yansıması motoru çok çok daha güzel gösteriyo GÖZ VAR NİZAM var...!

Ayrıca hala iddia ediyorum fotolarlada kanıtlarım her türlü EN temiz ZC bende(üstelik 4000km deyim!)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler