Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6466171/detay/

şeytan çok dürtüyor beni şu sıralar

motoru satsam, zcnin lastikleriyle farını da buradan birilerine satsam şu yukardaki motoru alsam nasıl olur acaba?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı ümit_150_zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar konu dışı ama 150 zc den sonra kulanmaktan en çok zevk aldıgım motor bu )konforlu ve fazla sürat yapmayan bi alet...araba kullanmak bile bukadar zevk vermio bana
    Hangi köy hocam orası ?

Motosikleti
    MONDİAL 150 ZC
    arkadaslar ön varyötör neden bozulur 2 haftada 3 tane deişti bilyeleri filan yiyor kırılıyor

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Alıntı ngural adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar ön varyötör neden bozulur 2 haftada 3 tane deişti bilyeleri filan yiyor kırılıyor
    bilya ağırlıkları aynı değilse kırabilir momentumdan. ve ya ön varyatörün momentumunu bozan bir etken vardır. motor yağı görüyor musun orada? varyatör kapağının içine de bak çarpma var mı?

ümit_150_zc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    furkan sinop karapınar köyü orası ..

Alıntı ümit_150_zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    furkan sinop karapınar köyü orası ..
    Hmm bizim evde çiftlik köyünde merkeze 10 km : )

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    bilirim oralar arkadaslarımda var orda

zozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MoNDiaL 150 Zc& ybr125
    ben komple boyadaım 372. sayfada resimleri var inceleyebilirsin resimleri telefonla cektigim için aslı kadar iyi görünmüyor ama güzl oldu gören herkz cok beyeniyor
    Alıntı u.ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok teşekkürler siyah plastik aksamı egzozu boyadığım ısıya dayanıklı siyah boya ile boyadım güzel oldu. grenajlar içinde ojeyi bi deneyeceğim..

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    başlık öldümü nedir...
    kimse kalmadı artık...

mrb bende 2007 3500 km de bi 150 zc almayı düşünüyorum önceki motorum honda XL 185 ti çok rahattı bu motorda aklıma takılan tek sıkıntı uzun şase olmasından dolayı fazla sarsıntı ...
    kullanan arkadaşlar rahatsız mı fazla zıplatıyor mu çukurlarda tümseklerde ?

Carbon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yol verdim gitti.
    Ben çok soğudum motordan sorun yaşamayalım diye sıfır aldık 1500 km'de göstergeler buğulandı egzozun içi dağıldı her tarafından takır tukur ses geliyor tümseklerde ayağa kalkmadan geçersem ne mide kalıyor ne böbrek.100 km'De 4 litre yakıyor.Ufacık motora 84 lira vergi ödeyeceğim bir de.

Durum buna elveriyor şuan yapacak bir şey yok.Ama ilk fırsatta CBF150'ye geçeceğim...

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    şimdi carbon..biraz şansızmıssın dielim bu motor konusunda..brnim rgzozu degiştim içi dagıldıgı için deil görüntü için..birde amörtisörleri motoru aldıgımda serviste açtırmıştım ben açtırmadan önce aynı senin dedşgşn gibi takur tukur vuruodu şimdi biraz dahah ii süper demiyelimde en azından çok rahatsız etmiyor...bu motora 2 kişi binmek daha ii..2 kişi ile beşik gibi yaylanıyor..ozamanda amortisörler biraz daha açilio..dedigim gibi şans işi biraz ..hayırlısı olsun

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı zozturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben komple boyadaım 372. sayfada resimleri var inceleyebilirsin resimleri telefonla cektigim için aslı kadar iyi görünmüyor ama güzl oldu gören herkz cok beyeniyor
    Çok güzel olmuş gerçekten. Hangi işlemleri uygulayıp, hangi malzemeleri kullandınız ?

---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:33 ----------

150 Zc'yi 7200 km'de almıştım,yaklaşık 3 ay oldu. Şimdi 9410 km'de. Kocaeli'de gitmedik yer kalmadı neredeyse.
    Hava filtresi+kayış+yağı değiştirdim ve egzoz ile ilgili ufak bi sıkıntı dışında masrafım olmadı.
    Şu an arka fren kaliplerinden kaynaklandığını düşündüğüm bir tak-tak ses dışında sorunu yok.
    Motor çok narin,spor kullanmaya asla gelmiyor. Ama seviyorum Zc'yi
    suat0101 bunu beğendi.

Motosikleti
    MoNDiaL 150 Zc& ybr125
    motorun kaporta aksamını komlple söktüm ve bütün parcaları tek tek ayırdım. sonra alttakı beyaz plastık cıkmayacak şekilde zımparaladım sonra sprey astar attım.ve kaliteli oldunu düsümdügüm AKÇALI sprey boya ile 3 kac kat bayadım (2 kutudan fazla gidiyor) sonra üzerine yine AKÇALI parlak vernik attım kuruduktan sonra kaportayı toparladım bir hafta sonra 1200 veya 1500 su zımparasıyla hafifce boyanın üzerinde ki pürüzleri aldım ve son olarak pasta olmadıdı için sadece polish attım gayet güzel oldu... yanlız bi günde olacak iş deil soküp zımparalamak 1 gün kadar zmanımı aldı 1 günde boya ve vernik aldı.Unutmadan hatırlatayım vernigi ne kadar fazla atarsan o kadar iyi parlıyor (3 kutu felan attım)boyamayı düsünen arkadaslara yardımcı olurum
    Alıntı u.ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel olmuş gerçekten. Hangi işlemleri uygulayıp, hangi malzemeleri kullandınız ?

---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:33 ----------

150 Zc'yi 7200 km'de almıştım,yaklaşık 3 ay oldu. Şimdi 9410 km'de. Kocaeli'de gitmedik yer kalmadı neredeyse.
    Hava filtresi+kayış+yağı değiştirdim ve egzoz ile ilgili ufak bi sıkıntı dışında masrafım olmadı.
    Şu an arka fren kaliplerinden kaynaklandığını düşündüğüm bir tak-tak ses dışında sorunu yok.
    Motor çok narin,spor kullanmaya asla gelmiyor. Ama seviyorum Zc'yi

Carbon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yol verdim gitti.
    Dün o mesajı yazdım.Akşam 7'de 40 la felan viraj alırken arka tekere ezilmiş şişe denk geldi.Arka bir sol bir sağ yapmaya başladı ve sonunda beni attı üstünden.Resmen kafa üstü uçtum küt diye çok sert vurdum asvalta.LS2 üstüne düşeni yaptı en küçük darbe yada ezilme yok.Kafa sapasağlam.Elimin üstüne geldim serçe parmağım kırıldı.O andaki sinirden acı bile hissetmedim.Yerde yatıyorum motor 4 yol ortasında kaldı.Hıyar herifler inip yardım edeceklerine kornaya basıyorlar kaldırsana motoru diye.Adamı arabadan indirip dövesim geldi.Neyse yardımsever 2 arkadaş geldi kamyonetle motoru kaldırdılar ben kamyonete bindim diğer arkadaş da motoru kullandı beraber hastaneye gittik.2 saat ayrılmadılar yanımdan herşeyime yardım ettiler.Allah razı olsun.Hala böyle insanların olduğunu görmek sevindirici.Hastane bitti emniyet olayları başladı 3 saatimi de emniyette geçirdim.24.00 gibi eve geldim.Bugün de adliyeden adli tıp raporu aldım sonunda bitti.Şuan sağ kolum alçıda.Motorda da bir şey yok race tech yazan yer çizilmiş biraz...Dünki aksiyon bu şekilde geçti başımdan...

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    çokk geçmiş olsun arkadasım.allah korumuss.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı Carbon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün o mesajı yazdım.Akşam 7'de 40 la felan viraj alırken arka tekere ezilmiş şişe denk geldi.Arka bir sol bir sağ yapmaya başladı ve sonunda beni attı üstünden.Resmen kafa üstü uçtum küt diye çok sert vurdum asvalta.LS2 üstüne düşeni yaptı en küçük darbe yada ezilme yok.Kafa sapasağlam.Elimin üstüne geldim serçe parmağım kırıldı.O andaki sinirden acı bile hissetmedim.Yerde yatıyorum motor 4 yol ortasında kaldı.Hıyar herifler inip yardım edeceklerine kornaya basıyorlar kaldırsana motoru diye.Adamı arabadan indirip dövesim geldi.Neyse yardımsever 2 arkadaş geldi kamyonetle motoru kaldırdılar ben kamyonete bindim diğer arkadaş da motoru kullandı beraber hastaneye gittik.2 saat ayrılmadılar yanımdan herşeyime yardım ettiler.Allah razı olsun.Hala böyle insanların olduğunu görmek sevindirici.Hastane bitti emniyet olayları başladı 3 saatimi de emniyette geçirdim.24.00 gibi eve geldim.Bugün de adliyeden adli tıp raporu aldım sonunda bitti.Şuan sağ kolum alçıda.Motorda da bir şey yok race tech yazan yer çizilmiş biraz...Dünki aksiyon bu şekilde geçti başımdan...
    Çok çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin

---------- Post added at 17:32 ---------- Previous post was at 17:30 ----------

Alıntı zozturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun kaporta aksamını komlple söktüm ve bütün parcaları tek tek ayırdım. sonra alttakı beyaz plastık cıkmayacak şekilde zımparaladım sonra sprey astar attım.ve kaliteli oldunu düsümdügüm AKÇALI sprey boya ile 3 kac kat bayadım (2 kutudan fazla gidiyor) sonra üzerine yine AKÇALI parlak vernik attım kuruduktan sonra kaportayı toparladım bir hafta sonra 1200 veya 1500 su zımparasıyla hafifce boyanın üzerinde ki pürüzleri aldım ve son olarak pasta olmadıdı için sadece polish attım gayet güzel oldu... yanlız bi günde olacak iş deil soküp zımparalamak 1 gün kadar zmanımı aldı 1 günde boya ve vernik aldı.Unutmadan hatırlatayım vernigi ne kadar fazla atarsan o kadar iyi parlıyor (3 kutu felan attım)boyamayı düsünen arkadaslara yardımcı olurum
    eyvAllah teşekkür ederim bende müsait bi zamanımda yapmayı düşünüyorum dedikleriniz ışığında

Motosikleti
    MoNDiaL 150 Zc& ybr125
    Çok büyük GEcmiş olsun.
    Alıntı Carbon adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    büyük geçmiş olsun

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Gaz elciğinde çok boşluk var,onu nasıl alabilirim ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler