sınıf arkadaşımda var zc den, 90 ı göremedi daha, arkadaşlar scooterların yapılma amacıda bu zaten, en fazla 70-80 le gidceksin ve kısa mesafe
sınıf arkadaşımda var zc den, 90 ı göremedi daha, arkadaşlar scooterların yapılma amacıda bu zaten, en fazla 70-80 le gidceksin ve kısa mesafe
ya kardeş bayır aşagıya fln sallamadınmı hiç 90 ı geçmedimi oda olmadı bayır asagıya 2 kişiyle bi asıl aga oda olmadı demekkki seninki 90da kalıyor belkide rodajdan dolayıdır rodajı nasıl yaptın güzel rodaj yapmadın herhalde
arkadasım aslında en dogrusunu soyluyosun biliyonmu en saglıklısı guvenlisi 70-80 ben hatta hep 60-70 gidiyorum en guvenlisi ama bazı durumlardada hızlanmak gerekiyor tabi o bazı durumlar içinde 100 km hız super oluyor
rahat 90u görüyorsun hemde 600kmdesin...! İlginçler ötesi ilginç... Siz baya kanırtıyonuz mu motoru napıyonuz valla ben anlamadım Dediğim gibi VİDEO isteriz NET Bİ ŞEKİLDE...
Bu arada sen dümdüz yolda mı görüyosun 90km yi? Rüzgar falanda mı basmıyo sen nasıl bi yerde yaşıyon yahu Hafif meğil bile olsa 5-10 km farkediyo zatende eğer harbiden dümdüz yolda 90a kadar ulaşıyorsan....
istanbul kumburgazda yaşıyorum tmm sen bi gönye bul bir yerden yolun eyimini ölçelim ya kardeş bence düz bir yol kumburgaz selimpaşa arası dümdüz zaten sadece son 1 kmde bir yerde tepe var ama toplam 5-6 km lik yol dümdüz sahil kenarı E5i zaten ne kadar yamuk olabilirki
he video konusuna gelince valla güzel bi tel bulim arkamada bi ark alim cekerim video yu hemde 2 kişiyken denemedim ama 2 kişide 90 a cıkarım inş
Hmm E5 ise tamam ben sadece yokuş falan var mı diye merak ettim.... Valla iyi ozman nediyim 90 görüyomuş demekki arada Zcler ha ben 75-80 görüyorum da 90 göremedim henüz....
2 kişide basar o hızı bence....
inş basar denicem ama 2 kişide şu rodaj işi tamamlansın önce kıyamıyorum bazen dayanamayıp kaptırıyorum gaza üzülüyorum sonra kıyamıyorum motora valla hemen kesiyorum gazı
milli takımda aldı 3-0 maçı hehe
hmm braz isim war simdi gelip bi yorum yapcam
yaw arkadaslar bu ne bu yaw bi 2 gun birakiim dedim topici millet yine hiz derdine birbirine girmis puhaa walla artk su hz konusu bi aciklik kazansn istiorum. artIk bu motorun max hizina 100 km dielim vede bu hizlara ulasmada agirligin cok cok onemli oldugunu belirtelm bide rodajdaki arkadaslarimiza KESINLIKLE basmamalari gerektigini tekrar tekrar vurguladiktan sonra siz degerli arkadaslar yeni katilan herkese hosgeldiniz demeyide unutmadan gecmiorum haddi bakiim bol bol katilim yeniler biraz dokturun bakalm
Yok o kadar abartmayalımda yeni alan arkadaş hani 100 basıyodu hani uçuyodu demesin... 80-85 basıyor ama istisna arkadaşlar var 90 bile basıyor diyorlar...Son hız bu tip bi motor için çok önemli değil bence...
Ha ama konu bi burgman, yamaha ,kymco ,falan olsa tamam o motorların belli bi kalitesi gücü yapacağı edeceği var yani...(Eğri Oturup Doğru Konuşalım Kimseyi kandırmayalım)
Ben zaten inanılmaz şeyler beklemiyorum ha tabi bi 85-90 vurabilirse ne ala ama zaten ekmek belli köfte belli...
ya sky bişi sorcam sen hiç 85 veya 90 ı göremedinmi
bırakın bunları ya bu motora tip war die okadar para vermeyin git kendine keeway matrix 150 al orjinal mercekli far orjinal kappa çanta xeonon far var
Ben 85i uzun yol yaparken gördüm ama hafif meğil vardı yokuşta bende biraz daha gazı abandım zaten tam gaza yakındı artık herşeey ve o meğillle beraber 85i gördüm 90a yakındı devir baya yüksekti 10.000lerde falandı bende gazı azalttım ve zorlamadım yani daha basarım diye kasmadım motoru o şekilde yani... Düz yoldada 75-80i görüyorum ama 90-100 falan görmem mümkün değil...
Ne alakasız bi mesaj yazmışsın! Millet ekonomik durumuna göre veya birazda tercihine göre bunu alabilmiş....!
Kappa 36litre çanta bendede var ve bence ZC Matrixten daha oturaklı bi scooter...AYrıca konumuz başka scooterlarda değil yani ZC ve Zc ile ilintili konular...
Zc hakkında efendi gibi fikir paylaşımın yoksa sadece bok atacaksan hiç yazma topiciğe..:!
puaha @SKY_FOREVER
+25 kardesim
lan sen kendi topicine gitsene ne milletin arasına giriosun kıskanıosunuz otour sonra gelisounuz laf atıosunuz çok süper bi motor herkezde böle düşünüo böle düşünmeyenlerin bu topicde işi yok ztn siktirolun gidin!!! (kusura bakmayın arkadaşlar brz terbiye sınırlarını aştım ama böle yapanlara uyuz oluorum. Bu arada bn SlipKnoT arkadaşlar şifremi unuttuğum için yeni üyelik açtım bilginiz olsun)
O zman tekrar hoşgeldin diyoruz sana Jduke32
saol sky abi teşekkürler o yazdığın yazıyı hiç unutmıcam
arkadasm
1-topicte vede sitede yenisin hosgelmissin bi tanisma topici ac derim-
2-bu topcte olmasada asla kufurlu yazma walla cart die kaparlar uyeligini habern olsun yenisin bilmessin die soluom
3- bu arada yaptigim buyuk bi aptalliktan sonra bizim SLIP oldugunu farkettim kardesim yukardaki 1 ve 2. maddeler iptal kafana gore takil kardesim
Muhauhaa ule Sheltox
aşk olsun yha hemen unuttunu beni bu arada uyarın için saol haklısın...
@ jduke amaaannn bu ne kardesim sen slipknot sun ben ole dicem iste
walla
orda kufru gorunce direk gerisini okumadan atlladim suna bi msj yazmka lazm die anaa bi okiim dedim mesaji bide baktm bizim slip mis
bak ne gzl konu bi anda sardI herkesi walla ii gitti bu yanlis anama isi zaten sikilmistm(klavye yurt disindan gelme (i) yaziom mecbur)!!!!!!! su max hz isinden 85-90 dielm gitsin iste....
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)