sıfırı 1.690 TL kim verdiyse 1800 ya parası çok yada kafayı yemiş...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1676663/detay/
sıfırı 1.690 TL kim verdiyse 1800 ya parası çok yada kafayı yemiş...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1676663/detay/
aramadı adam vazgeçti galiba neyse bende satıp satmama konusunda süpeliydim..şimdi ceyhun sıfırını alırsın 1700 plaka ruhsat olur 2000 lira.rodajı cartu curtu var.birde üstünde kaliteli sıfır lastik var..bence gayet mantıklı.diyorum
neyse yarın 120 km gidiş 120 km dönüş yol yapmayı düşünüyorum tabi dötüm yerse :=) gidip gelinirmi millet ???
dünkü yolculugu tamamladım toplam gidiş geliş 250 km yol yaptım 1,7 depo harcadım ortalama 70/80 km hızla.. ısınınca eksozdan gelen zırıltı dışında sıkıntı yok 5500 km oldu
Arkadaşlar merak edenlere söyliyeyim bugün sirkecide buffalo yu gördüm oldukça kalıplıydı. Göstergeleri eski burgmana çok benziyordu. Malzeme kalitesi diğerlerine göre daha iyidi. Yanında bu 150Mash çok zayıf kalıyordu. Beyaz renginin albeni si vardı. Tek kötü yanı jantlarıydı. İnce durduğundan Cücük gibi kalmışlar altında
Birde bu agressive varya onu gördüm bisiklet sandım sonra baktımki motor koymuşlar değişik oyuncak gibi birşey.
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
aynen o para verilmez.. max. ederi 4300 falan olur bence.
Orda asya ve motoran ın enduroları ve diğer motorları vardı. ulan dedim arkadaş bu asya ile motoran napmış böyle çok güzel modelleri vardı ama lanet olsun işte
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
git gel 250/260 km yapnca 12 saat uyudum be ne yormuş beni ağzıma s...dı
---------- Post added at 14:24 ---------- Previous post was at 14:22 ----------
---------- Post added at 14:26 ---------- Previous post was at 14:24 ----------
---------- Post added at 14:29 ---------- Previous post was at 14:26 ----------
---------- Post added at 14:31 ---------- Previous post was at 14:29 ----------
egzozu degisecem bozulsun die bekliom yok abi bozulmuo.hani istiyorum ya bana inat yapio sanki..biraz sekil degisikligi yapmaya çalistim gözüme hos göründü ..
mondial'in performans egzozu diye sattıgı malzemeyi alma. benimkinin içi dağılmış.
amaaaan ne bozulsun kullan işte gittigi yere kadar
---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 18:11 ----------
işte sizeeee bir soru hızlı gitipte az yakan bi scooter varmı ??
Ümit motora süper bakmışsın maşallah şu cantlardaki şeritleri nerden temin ederiz
Zc ile başşım belada :D
her yerde var renk renk. jant şeridi desen yeter.
motorum 11.300 civarında falan. ara sıra ilk çalıştırmada düşük devirde gaz yemeyip fazla gazı verince çok hafif bir siyah duman atıyor. düşük devirde ilerlerken gaza güvenemiyorum, aynı seviyede gazı açarken bir milim oynatmamla ileri fırlar gibi oluyor.
kilometreye 15 kuruş yakıyor.
1. ihtimal karbüratörün içinde pislik var.
2. ihtimal karbüratör zengin karışım yapıyor.
3. ihtimal otomatik jikle bazen takılı kalıyor.
4. ihtimal yeni takılan üst kapağın subap alıştırması yapılmadı. subap ayarı gerek.
egzozumun içi dağılmış durumda. kasisten geçerken egzoz içinin sesini duyuyorum. fazla yakması bundan da olabilir.
ihtimaller denizinde boğulma
Dün itibarı ile gözümü karartıp ya nasip diyerek 2.el zc aldım. Motoru satan abi yaklasık 30 senedir motorcuymus ve gayet guzel bakmıs. Bende dunden beri uzerinden inmedim.
Kendimce artıları;
Güçlü bi motora sahip,iki kişi surdugumde uzmedi beni
Yakışıklı ve hoş duruyor
Seri kalkıyor ve rampalarda banamısın demiyor.
Olumsuz bi kac tarafı da;
Lanet egzos zırıltısı fakat hızlanınca kayboluyor
Yavaşlamak için durduğumda bazen stop ediyor (kasislerden vs gecerken) sanırım benim kullanırken hatamdan kaynaklanıyor
Deforme olmuş asfaltlarda kıç atıyor ozellikde D-100 de giderken sıkıntı verici bir durum ama dikkat etmeye calısıyorum.
Simdilik bu kadar. Allah herkese kazasız,belasız,sorunsuz motor yolculukları kısmet etsin..
ilk işin lastiği değişmek olsun.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)