Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    eksik yağla biraz hararet problemi olabilir ama sen motorun sesinde herhangi bir değişiklik veya vuruntu hissetmiyorsan problem yok.
    ayrıca şu ustaların motor sehpadayken dip gazla bağırtmasından haz almıyorum birak artık diyesim geliyor..ama bu ustalar böyle bugün işini adam akıllı yapmaz yarın param yok diye ağlarlar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ümit_150_zc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    beya uzun bi yol yapmisin maxi..çok zevkli olur.su ehliyeti alayım bende düsünüyorum bişiler..peki o yol boyunca motor şişme yaptımı dinlendirdinmi hiç?

ceyhun1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150zc
    benim diskler orjinal papatya sonradan takma degil şuan çıkna yeni model mash dada aynı diskler var örnek http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1/detay/#...az yağ fazla aşınma fazla ısınma fazla yıpranma fazla zarar görme gibi sorunlar yaratır.

---------- Post added at 01:49 ---------- Previous post was at 01:45 ----------

bu motor için fikirleriniz nedir ??? http://www.mondialmotor.com.tr/model...0-buffalo.html

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eksik yağla biraz hararet problemi olabilir ama sen motorun sesinde herhangi bir değişiklik veya vuruntu hissetmiyorsan problem yok.
    ayrıca şu ustaların motor sehpadayken dip gazla bağırtmasından haz almıyorum birak artık diyesim geliyor..ama bu ustalar böyle bugün işini adam akıllı yapmaz yarın param yok diye ağlarlar...
    valla 8000den sonra biraz vuruntu olur gibi ama normalde de vardı sanırım. hayırlısı ya, komple silindir 40 lira iken kafama takmam. şu yağı takip edersem yeterli olur sanıırm. çekişte düşme yok; son hızda düşme yok. seste de değişme yok. zaten castrol power1 racıng koymuştum. o usta denen şahıs 4 000 sonra değiş dedi. lan scooterini 1500de değişirken simsiyah cıkıyor... kafa karıştı iyice...

ümit tapa gaz kontak kapamadan 130-35-70-70-35-130 km gittim. 1 kere şişmedi, yağ azken bile. dinlendirmedim, şişse hissederim ama şişme olmadı.

---------- Post added at 02:00 ---------- Previous post was at 01:52 ----------

Alıntı ceyhun1982 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim diskler orjinal papatya sonradan takma degil şuan çıkna yeni model mash dada aynı diskler var örnek http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1/detay/#...az yağ fazla aşınma fazla ısınma fazla yıpranma fazla zarar görme gibi sorunlar yaratır.

---------- Post added at 01:49 ---------- Previous post was at 01:45 ----------

bu motor için fikirleriniz nedir ??? http://www.mondialmotor.com.tr/model...0-buffalo.html
    ceyhun ileride zcmin motorunu değişmek zorunda kalırsam bufalonun motorunu sipariş ederim. her ne kadar 250ccye göre gücü düşük olsa da idare eder. 16 beygir ile 110 km ile sabit 130 km max hız görürüz sanırım.

ceyhun1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150zc
    sym gts 250i hoşuma gidiyor ama pahalı 8500 tl yaaaa...bugun u.ak kardeşe 5000 km de bir zc nasıl olur nasıl gider gösterdim kısmet aynı yerde oturuyormuşuz onunda hoşuna gitti yaz sonu anca satarım dedim motoru vergisi calgısı herşeyini ödedim bari yazı bitiiryim yaz sonuna kadar almazsa benim zc yi veririm 2013 e kadar muyane derdi sorunu yok

Motosikleti
    Mondial 150 zC
    Maxi uzun yol için gerçekten tebrikler cesaret istiyor azda olsa bende bursada ıspartaya gitmeyi düşünüyorum ama babam tek izin vermez rodaj bitiminden sonra bizde babamla gitsek mi diye düşünmeye başladım cesartlendim biraz babamda olunca güven daha çok artıyor ama azda olsa korkmuyor değilim motor yarı yolda sorun verirse diye verse bile gidene kadar 4 5 şehir geçicez yetkili servise çek sorun olmazda birde 2 kişi uzun yolda yedek benzin alarak vs kasklar ile tıkanırmı motor sence iki kişi ile babam74 kiLo ben 53

---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:56 ----------

sırf far camını bulman biraz zor olabilir
    hazır o cam değiştirme işiyle far açılmışken led stop uygulutabilirsin elektronikten anlıyorsan çok zevkli oluyor
    Az çok anlıyorum anlamasam bile bitene kadar bırakmam peşini azimliyimdir yaparım ama yapınca nasıl bir şey meydana gelecek resim varmı örnek ona benzer birde ledleri nereden bulacağım + fazla akım çekmez mi o ledler
    Zc ile başşım belada :D

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    benim eski motorun ilandaki fiyat düşmüş..
    birazdaha bekleyin baya bir düşer isteyen gidip alır motoru...

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim eski motorun ilandaki fiyat düşmüş..
    birazdaha bekleyin baya bir düşer isteyen gidip alır motoru...
    ilan numarasını verde bide ben bakayım ilana... senden hatıra diye alırım belki...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    bi git gözün sevem ya(:

Motosikleti
    Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi git gözün sevem ya(:

ben gidince beni çok ararsınız.... büyük küçük makine ayırt etmeden söken toplayan ve size her konuda yardımcı olan ben.... bir daha düşün gideyimmi...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    yok be ağa gitme iyisin böyle(:
    lakin ne kadar kalmak istesekte zc topiğindekiler bizi şutlayacaklar(:

Motosikleti
    severler bizleri ebubekir..... yapmazlar öyle.... gerektiğinde teknik bilgi alacaklar bizden bizde onlardan....

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı sedat3946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maxi uzun yol için gerçekten tebrikler cesaret istiyor azda olsa bende bursada ıspartaya gitmeyi düşünüyorum ama babam tek izin vermez rodaj bitiminden sonra bizde babamla gitsek mi diye düşünmeye başladım cesartlendim biraz babamda olunca güven daha çok artıyor ama azda olsa korkmuyor değilim motor yarı yolda sorun verirse diye verse bile gidene kadar 4 5 şehir geçicez yetkili servise çek sorun olmazda birde 2 kişi uzun yolda yedek benzin alarak vs kasklar ile tıkanırmı motor sence iki kişi ile babam74 kiLo ben 53

---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:56 ----------

Az çok anlıyorum anlamasam bile bitene kadar bırakmam peşini azimliyimdir yaparım ama yapınca nasıl bir şey meydana gelecek resim varmı örnek ona benzer birde ledleri nereden bulacağım + fazla akım çekmez mi o ledler
    arkadaşım umarım yanlış anlamasın ama o motorla öle bi yolu bu havalarda 2 kişi önermem büyük risk kışın bi arkadaşımla no stop 118km yol gitim gece saatlerinde ışıklarda durdugumda motor tam gaz anca kalkabiliyordu öle bi hararet olabiliyor yani
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    Mondial 150 zC
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım umarım yanlış anlamasın ama o motorla öle bi yolu bu havalarda 2 kişi önermem büyük risk kışın bi arkadaşımla no stop 118km yol gitim gece saatlerinde ışıklarda durdugumda motor tam gaz anca kalkabiliyordu öle bi hararet olabiliyor yani
    Yok yanlış anlamam her motorda olduğu gibi bundada tıkanma olaslığı var tabiki kul yapımı sonuçta ama dinlendire dinlendire fazla motoru üzmeden gidilebilir ama yinede o uzun yolu çekmesi zor olacaktır

Phantom264 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Merhaba. Zc ile yol yapmak cesaret işidir

Ben burdan nişantaşı civarlarına gidersem bu benim için uzun yol olurdu. yaklaşık 50 km gidiş 50 km dönüş

Yinede bakımları yapılırsa bırakmaz yolda ;)
    Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor

Motosikleti
    Mondial 150 zC
    Alıntı Phantom264 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba. Zc ile yol yapmak cesaret işidir

Ben burdan nişantaşı civarlarına gidersem bu benim için uzun yol olurdu. yaklaşık 50 km gidiş 50 km dönüş

Yinede bakımları yapılırsa bırakmaz yolda ;)
    Bakım Bakım Bakım ilgi ilgi ilgi (:

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    şehir içi hiç durmadan 120 km yapmışlığım var iki kişi toplam 120 kghiç zorlamadı beni hararette yapmadı ama bu sıcaklarda zor biraz gibi
    bu arada motoru ilk aldığımda pederle bindik 0 ken bilmiyorum ilerde bi sorun çıkartırmı ama 2 kişi binmenin bedeli biraz fazla benzin yakması oldu..
    gerçi çok spor kullanıyordum motoru iyi çekti benim kahrımı

ledleri herhangi bir elektirikçide bulabilirsin dirençlaride eklemeyi unutma ama işe başlamadan önce nasıl birşey yapacağın hakkında fikrin olsun yoksa benim gibi saçma sapan şeyler yapabilirsin

Uploaded with ImageShack.us

mecburen taktım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 ----------

Motosikleti
    Mondial 150 zC
    Gayet güzel olmuş eline sağlık, peki onu camın içinemi yapıstırdın yoksa dıştamı duruyr resimden fazla belli olmuyor yaparken resim eklerim sende tarif edersin olmamı ))

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    farın içinde led şerit..led şerit kullanıcaksan direçlere gerek yok.
    bu far baya uğraştırdı beni boyadım farın içini ledleri yapıştırdım şerit sarı olduğundan kötü durdu
    allahtan aldığım siyah silikon çok dandikti 3 gün sonra yeniden açmama olanak tanıdı..
    sonra yeniden döşedim şeritleri kağıt bantlardan ufak ufak kareler kestim ledlerin ustune gelecek şekilde yapıştırıp yeninden boyadım sonra bantları tek tek söktüm tam kafa yeme işi
    birde sabırsızlığım yuzunden boya tam kurumadan kapatınca camına yapıştı boya hadi tekrardan aç sinyallerin içine su giriyordu silikonladım ama yaparkende kafayı sıyırdım satmadan bir ay önce yaptım ledleri emeğime acıdım valla...
    lehimde başarılı diğilim
    onun için tekrardan yaptım stopları

yanlız yansıtıcı yeri siyah yaptım umarım sorun açmaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:07 ----------

265.sayfadada göstergelere led yapmıştım onunda resimleri var

Motosikleti
    Mondial 150 zC
    En iyisi şerit led almak o zaman hem daha kolay ,hem daha zarif duruyor şerit ledler ile yapacağım o zaman takıldığım yerlerde sorarım çok güzel olmuş bence çok hoşuma gitti benim ,peki aküye zararı çok olurmu yada zararı olur mu ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler