Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Temmuz 2011, 01:11
eksik yağla biraz hararet problemi olabilir ama sen motorun sesinde herhangi bir değişiklik veya vuruntu hissetmiyorsan problem yok.
ayrıca şu ustaların motor sehpadayken dip gazla bağırtmasından haz almıyorum birak artık diyesim geliyor..ama bu ustalar böyle bugün işini adam akıllı yapmaz yarın param yok diye ağlarlar...
Reklamlar
-
15 Temmuz 2011, 01:57
beya uzun bi yol yapmisin maxi..çok zevkli olur.su ehliyeti alayım bende düsünüyorum bişiler..peki o yol boyunca motor şişme yaptımı dinlendirdinmi hiç?
-
15 Temmuz 2011, 02:49
benim diskler orjinal papatya sonradan takma degil şuan çıkna yeni model mash dada aynı diskler var örnek http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1/detay/#...az yağ fazla aşınma fazla ısınma fazla yıpranma fazla zarar görme gibi sorunlar yaratır.
---------- Post added at 01:49 ---------- Previous post was at 01:45 ----------
bu motor için fikirleriniz nedir ??? http://www.mondialmotor.com.tr/model...0-buffalo.html
-
15 Temmuz 2011, 03:00
wolky-ksk adlı üyeden alıntı
eksik yağla biraz hararet problemi olabilir ama sen motorun sesinde herhangi bir değişiklik veya vuruntu hissetmiyorsan problem yok.
ayrıca şu ustaların motor sehpadayken dip gazla bağırtmasından haz almıyorum birak artık diyesim geliyor..ama bu ustalar böyle bugün işini adam akıllı yapmaz yarın param yok diye ağlarlar...
valla 8000den sonra biraz vuruntu olur gibi ama normalde de vardı sanırım. hayırlısı ya, komple silindir 40 lira iken kafama takmam. şu yağı takip edersem yeterli olur sanıırm. çekişte düşme yok; son hızda düşme yok. seste de değişme yok. zaten castrol power1 racıng koymuştum. o usta denen şahıs 4 000 sonra değiş dedi. lan scooterini 1500de değişirken simsiyah cıkıyor... kafa karıştı iyice...
ümit tapa gaz kontak kapamadan 130-35-70-70-35-130 km gittim. 1 kere şişmedi, yağ azken bile. dinlendirmedim, şişse hissederim ama şişme olmadı.
---------- Post added at 02:00 ---------- Previous post was at 01:52 ----------
ceyhun1982 adlı üyeden alıntı
ceyhun ileride zcmin motorunu değişmek zorunda kalırsam bufalonun motorunu sipariş ederim. her ne kadar 250ccye göre gücü düşük olsa da idare eder. 16 beygir ile 110 km ile sabit 130 km max hız görürüz sanırım.
-
15 Temmuz 2011, 03:32
sym gts 250i hoşuma gidiyor ama pahalı 8500 tl yaaaa...bugun u.ak kardeşe 5000 km de bir zc nasıl olur nasıl gider gösterdim kısmet aynı yerde oturuyormuşuz onunda hoşuna gitti yaz sonu anca satarım dedim motoru vergisi calgısı herşeyini ödedim bari yazı bitiiryim yaz sonuna kadar almazsa benim zc yi veririm 2013 e kadar muyane derdi sorunu yok
-
15 Temmuz 2011, 18:01
Maxi uzun yol için gerçekten tebrikler cesaret istiyor azda olsa bende bursada ıspartaya gitmeyi düşünüyorum ama babam tek izin vermez rodaj bitiminden sonra bizde babamla gitsek mi diye düşünmeye başladım cesartlendim biraz babamda olunca güven daha çok artıyor ama azda olsa korkmuyor değilim motor yarı yolda sorun verirse diye verse bile gidene kadar 4 5 şehir geçicez yetkili servise çek sorun olmazda birde 2 kişi uzun yolda yedek benzin alarak vs kasklar ile tıkanırmı motor sence iki kişi ile babam74 kiLo ben 53
---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:56 ----------
wolky-ksk adlı üyeden alıntı
sırf far camını bulman biraz zor olabilir
hazır o cam değiştirme işiyle far açılmışken led stop uygulutabilirsin elektronikten anlıyorsan çok zevkli oluyor
Az çok anlıyorum anlamasam bile bitene kadar bırakmam peşini azimliyimdir yaparım ama yapınca nasıl bir şey meydana gelecek resim varmı örnek ona benzer birde ledleri nereden bulacağım + fazla akım çekmez mi o ledler
-
15 Temmuz 2011, 18:07
benim eski motorun ilandaki fiyat düşmüş..
birazdaha bekleyin baya bir düşer isteyen gidip alır motoru...
-
15 Temmuz 2011, 18:09
-unnamed- adlı üyeden alıntı
benim eski motorun ilandaki fiyat düşmüş..
birazdaha bekleyin baya bir düşer isteyen gidip alır motoru...
ilan numarasını verde bide ben bakayım ilana... senden hatıra diye alırım belki...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
15 Temmuz 2011, 18:13
-
15 Temmuz 2011, 18:19
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
15 Temmuz 2011, 18:27
yok be ağa gitme iyisin böyle(:
lakin ne kadar kalmak istesekte zc topiğindekiler bizi şutlayacaklar(:
-
15 Temmuz 2011, 18:34
severler bizleri ebubekir..... yapmazlar öyle.... gerektiğinde teknik bilgi alacaklar bizden bizde onlardan....
-
15 Temmuz 2011, 19:36
sedat3946 adlı üyeden alıntı
Maxi uzun yol için gerçekten tebrikler cesaret istiyor azda olsa bende bursada ıspartaya gitmeyi düşünüyorum ama babam tek izin vermez rodaj bitiminden sonra bizde babamla gitsek mi diye düşünmeye başladım cesartlendim biraz babamda olunca güven daha çok artıyor ama azda olsa korkmuyor değilim motor yarı yolda sorun verirse diye verse bile gidene kadar 4 5 şehir geçicez yetkili servise çek sorun olmazda birde 2 kişi uzun yolda yedek benzin alarak vs kasklar ile tıkanırmı motor sence iki kişi ile
babam74 kiLo ben 53
---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:56 ----------
Az çok anlıyorum anlamasam bile bitene kadar bırakmam peşini azimliyimdir yaparım ama yapınca nasıl bir şey meydana gelecek resim varmı örnek ona benzer birde ledleri nereden bulacağım + fazla akım çekmez mi o ledler
arkadaşım umarım yanlış anlamasın ama o motorla öle bi yolu bu havalarda 2 kişi önermem büyük risk kışın bi arkadaşımla no stop 118km yol gitim gece saatlerinde ışıklarda durdugumda motor tam gaz anca kalkabiliyordu öle bi hararet olabiliyor yani
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
15 Temmuz 2011, 22:07
alper150zc adlı üyeden alıntı
arkadaşım umarım yanlış anlamasın ama o motorla öle bi yolu bu havalarda 2 kişi önermem büyük risk kışın bi arkadaşımla no stop 118km yol gitim gece saatlerinde ışıklarda durdugumda motor tam gaz anca kalkabiliyordu öle bi hararet olabiliyor yani
Yok yanlış anlamam her motorda olduğu gibi bundada tıkanma olaslığı var tabiki kul yapımı sonuçta ama dinlendire dinlendire fazla motoru üzmeden gidilebilir ama yinede o uzun yolu çekmesi zor olacaktır
-
15 Temmuz 2011, 23:30
-
16 Temmuz 2011, 01:09
Phantom264 adlı üyeden alıntı
Merhaba. Zc ile yol yapmak cesaret işidir
Ben burdan nişantaşı civarlarına gidersem bu benim için uzun yol olurdu. yaklaşık 50 km gidiş 50 km dönüş
Yinede bakımları yapılırsa bırakmaz yolda ;)
Bakım Bakım Bakım ilgi ilgi ilgi (:
-
16 Temmuz 2011, 01:14
-
16 Temmuz 2011, 01:53
Gayet güzel olmuş eline sağlık, peki onu camın içinemi yapıstırdın yoksa dıştamı duruyr resimden fazla belli olmuyor yaparken resim eklerim sende tarif edersin olmamı ))
-
16 Temmuz 2011, 02:27
-
16 Temmuz 2011, 02:40
En iyisi şerit led almak o zaman hem daha kolay ,hem daha zarif duruyor şerit ledler ile yapacağım o zaman takıldığım yerlerde sorarım çok güzel olmuş bence çok hoşuma gitti benim ,peki aküye zararı çok olurmu yada zararı olur mu ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler