Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ceyhun1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150zc
    nasıl yani ??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Toyota Verso
    arkadaşlar tekrar mrb, benim ZC 150 ye bakmaya gelen 2. kişi dün kapora bıraktı. Ben yarın henüz gelmeyen rusatımı kadıköy trafikten alıp, önce müşteriyle mondial servisine kontrole ardından da kısmetsde notere satışa götüreceğim. Darısı diğer satacakların başına.

Dün akşam yoldan bir satlık 2003 model, 2007 trafiğe çıkışlı 11bin km de joyride evo 200 baktım.
    Akışı, gidişi çok güzel; bakımlıydı. Fiyatı da 2500 e kadar çektim. Ama eski kasa oluşu, oturma selesinin çok alçak gelişi ve arka fren merkezinin tırnağının yerinden çıkıp seyir halindeyken ses yapması beni düşündürdü.

Size danışayım dedim. 1) Eski kasa 11bin km de 2500 e iyi midir? 2) Oturma selesi nasıl yükseltilebilir?

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    o makineyi alırken kafana göre alma derim...
    kesinlikle sağlam bir ustaya götür exper yapsın motora....

Motosikleti
    Toyota Verso
    sağolasın kardeş, evet önce Sym servisine giderim, öyle anlaştık çocukla zaten. Şu an joyride evo 200 başlığını okuyorum, 30 sayfa ama 15 ten başladım.

Motosikleti
    Mondial 150 zC
    Merhaba arkadaşlar yaz okulu nedeniyle uzun zamandır yazamıyorum Öncelikle 2 sorum olacak hemen sorunlarımı yazayım

1.Bu arkadaşın zcsindeki siyah siperliği nerden buluruz link varsa atabilirmisiniz ?

2.Benim zc'm kırmızı koltuğun yarı rengide kırmızı bir oto döşemeciye gitsem onun hepsini siyah kaplama yaptırabilirmiyiz veya siyah renkte olanını bulabilirmiyiz? (Sadece siyah çok yakışıyor bugun trafikte gördüm)

*Yaz okulu bitincede en kısa zamanda resimleri ekleyeceğim sabırsızlanıyorum ama koltukları bide siperliği yaptıktan sonra resim eklemeyi düşünüyorum farklı birşeyler göreLim biraz
    Zc ile başşım belada :D

ümit_150_zc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    siyah siperlik motorla birlikte gelio saten senin motorun önünde yokm u sperlikeger görmediysen vardır yani ayrı bir yerden alınmıo motorla birlikte gelio

Carbon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yol verdim gitti.
    Siyah siperliği cam filmi çeken bir yerde cüzi bir miktara yaptırabilirsin herhalde...

Motosikleti
    Mondial 150 zc
    Kaça verdin motoru

---------- Post added at 23:12 ---------- Previous post was at 23:10 ----------

kaça verdin motorunu
    Alıntı engin-x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar tekrar mrb, benim ZC 150 ye bakmaya gelen 2. kişi dün kapora bıraktı. Ben yarın henüz gelmeyen rusatımı kadıköy trafikten alıp, önce müşteriyle mondial servisine kontrole ardından da kısmetsde notere satışa götüreceğim. Darısı diğer satacakların başına.

Dün akşam yoldan bir satlık 2003 model, 2007 trafiğe çıkışlı 11bin km de joyride evo 200 baktım.
    Akışı, gidişi çok güzel; bakımlıydı. Fiyatı da 2500 e kadar çektim. Ama eski kasa oluşu, oturma selesinin çok alçak gelişi ve arka fren merkezinin tırnağının yerinden çıkıp seyir halindeyken ses yapması beni düşündürdü.

Size danışayım dedim. 1) Eski kasa 11bin km de 2500 e iyi midir? 2) Oturma selesi nasıl yükseltilebilir?

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    siyah koltuk gri renklerde geliyor..
    ikincisi bu cam yapma cam herhalde..
    kendi camı bu kadar uzun değil...

Motosikleti
    Mondial 150 zC
    Unnamed arkadaşımın dediği gibi orjinal camı o kadar uzun değil bu daha hoş görünüm vermiş acaba nerden bulabiliriz veya siperlik satan site varsa atarmısınız?

Evet gri renkte geldiğini biliyorum acaba bizimde alma şansımız yokmu mondialden ? Yada döşemiceler yapar mı motora siyah kaplama

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    yaparlar daha da ucuza gelir sana..
    orjinal koltuğunu yaptırırsın...
    siperlik cam yapan bir yer bilmiyorum....
    bununda hazırı yoktur gibime geliyor...
    bu arada geçtiğimiz cuma günü senin memleketteydim..
    yıldırımda güzelce bir çay sefası yaptım....
    r1 bakmaya gittik motor istediğimiz gibi çıkmayınca geriye döndük...

Motosikleti
    Mondial 150 zC
    Orjinal koltuğu yapacaz derken iyice bozmazlar inşallah bursaya gidince gösterelim bakalım koltuğu.

Siberlik camı arkadaşın birisi mesaj attı 2 sene önce 150 tlye yaptırmıştım 80 tlye satmıştım dedi bulamayacağız sanırım artık ona zamanla karşıma çıkarsa taktırırım bakalım olmadı forumda bi konu patlatırız.

Malesef ben yaz okulunu kazandım onun için ıspartadaydım, istediğin gibi çıkmamasına üzüldüm. Bir daha gelirsen haberim olsun görüşelim nargile kahve keyfi yapalım hem kaynaşmış oluruz forumda etkisi yansır eski zececiydin demi sen

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    evet eski zc ciyim...
    yeşile çıkıp güzel bir keyif yapılır...

Motosikleti
    Mondial 150 zC
    Bu arada a2 ehliyetinede yazıldım b vardı zaten 20 agustosda yazılı sınavı var bakalım nolucek (:

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    sele için oto sanayiye gidip oto döşemecileri bulman lazım. bunlar uğraşmak istemezse brandacılarda bu mevzuyu halledebilirsin.

uzun cama gelince;

ön cama dikkat ederseniz şeffaf. yani orijinal ön camla bir alakası yok. bence pleksiglastan özel olarak yaptırmış ve sonrasında siyah cam filmi çekilmiş.

tam aradığım malzeme ama bu mal dolu malatya'da reklamcı reklamcı dolaştığım halde bir tanesi yapmaya yanaşmadı. üstelik hepsi pleksiglasla uğraşıyor biliyorum.

kamerayı burnuna dayadığında da "iş yok siftahsız kepenk kapatıyoruz" der bu malatya esnafı.

topunun....

---------- Post added at 02:02 ---------- Previous post was at 02:00 ----------

Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaparlar daha da ucuza gelir sana..
    orjinal koltuğunu yaptırırsın...
    siperlik cam yapan bir yer bilmiyorum....
    bununda hazırı yoktur gibime geliyor...
    bu arada geçtiğimiz cuma günü senin memleketteydim..
    yıldırımda güzelce bir çay sefası yaptım....
    r1 bakmaya gittik motor istediğimiz gibi çıkmayınca geriye döndük...
    abi kendine mi bakmaya gitmiştin? daha yeni ybr aldın .

Motosikleti
    Mondial 150 zC
    Bencede özel yapılmış, esnaf malesef öyle bursaya gidince bende detaylı bir araştırma yapayım dediğin malzemeye internetten inceledim motordakinin aynısı gibi film ile kaplanmış bencede bulabilirsem bursada sanada haber veririm.

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sele için oto sanayiye gidip oto döşemecileri bulman lazım. bunlar uğraşmak istemezse brandacılarda bu mevzuyu halledebilirsin.

uzun cama gelince;

ön cama dikkat ederseniz şeffaf. yani orijinal ön camla bir alakası yok. bence pleksiglastan özel olarak yaptırmış ve sonrasında siyah cam filmi çekilmiş.

tam aradığım malzeme ama bu mal dolu malatya'da reklamcı reklamcı dolaştığım halde bir tanesi yapmaya yanaşmadı. üstelik hepsi pleksiglasla uğraşıyor biliyorum.

kamerayı burnuna dayadığında da "iş yok siftahsız kepenk kapatıyoruz" der bu malatya esnafı.

topunun....

---------- Post added at 02:02 ---------- Previous post was at 02:00 ----------

abi kendine mi bakmaya gitmiştin? daha yeni ybr aldın .
    yok maxi kuzenin fazeri sattık..
    ona bakmaya gittik(:
    aman daha plaka çıkmadı motorun satarsam bu sefer evdekiler vurur beni(:

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    arkadaşlar iyi geceler herkese. şimdi Elazığ'a doğru yola çıkıyorum. perşembe akşamına kadar oradayım. Allah'a emanet olun.

@unnamed: hayırlı olsun abi. ybrn ile nice 100 000lere :D

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    hayırlı yolculuklar maxi..
    dikkatli ol...
    eyvallah kardeşim güzel dileklerin için...

emreakyol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---waiting---
    uzun süredir motorsuzdum hala oleyleyim ama yakında güzel projelerle yanınızda olucam
    If you touch my bike, I'll touch your girl.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler