Dün Mondial bayisine gittim sıfır 150ZC için 1650 TL dedi.12 taksit 1750 24 taksit 1850. 200 lira plaka ruhsat 75 lira LS2 kask 125 lira mont 100 lira arka çanta.Motor dışında 500 lira ekipman tutuyor.Bir sorun çıkmazsa önümüzdeki hafta içinde ilk motorumu alacağım...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3509885/detay/
İlandaki motorun sizce ederi nedir ?
İlk önce beyaz eşya bayisine sordum o 1850 dedi.Servisi de olan sadece motor satan bayi 1650 dedi.Sahibinden.com'da İstanbul'da 1500'e satan var sıfır km.Ederi de o aslında git gel uğraşılmaz diye fazladan veriyoruz.2. elde bence 1000 liradan fazla verilmez 1300 çok.300 koyar sıfır alırım mantığı var bende zaten çok hassas motor Mondial zorlamaya gelmiyor...
2 kask sığacak bir çanta alacağım 42 yada 46 lt...
en güzeli sıfır almak o zaman...
ikici elin en temizine 1000 liradan fazla verilmez söylemesi benden...
Aslında bende ikinci el almak niyetiyle araştırıyorum fakat dediklerinizden yola çıkarak,şayet daha uygun sıfır bulabilirsem sıfır alırım.
İkinci elin temizleri de 1,250 den aşağı yok malesef. Ya da ben henuz bulamadım 1000 lira civarı. Bakalım kısmetımızde varsa olur birseyler..
Sıfır alınca plaka masrafı ve rodaj süresini dikkatli geçirme var. Şahsen o işe yaramaz eksozu ve yol tutmayan tekeri değiştirmeni de tavsiye ederim.
Temiz ama hazır bir 2.ele vereceğin 1200 lira mı yoksa en az 1600 + plaka 350 + eksoz + teker= 2300 TL mi?
tam 2 adet 2.el parası veriliyor sıfıra...
unnamed abi bu motor senin motor deilmi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3643099/detay/
abi 2300 lira demiş
yav mazi aynen ben bile düsündüm benim motoru satım bu motoru almayı
ama maksi adam 2300 tl dio baksana
ben bile üzüldüm yani o motorun gitmesine keske satmasaydıı.
Hocam sizde haklısınız. Sizin formülünüz biraz daha benim şartlarıma uyuyor. Çünkü yeni bir motor demek sadece motorun kendi masrafı değil ruhsat-sigorta vb masraflarda demek bu da beni oldukça zorlar.. Bu işin detaylarından anlamadığım için ve imkanları da fazla zorlamak istemediğim için paradoksta kaldım :/ Ama niyetim nasip olursa ZC'den almak..
Bu arada ikinci el satış işlemlerinin maliyeti ne kadardır güncel 2011 fiyatları ile ?
noter parası 75 tl kadar..tabi tekrar sigorta yaptırman lazım kendi üzerine..oda yere göre degisio..birde noter satışı yapılınca bir hafta sonra trafik subeden gidip elden al ruhsatı eve göndermelerini bekleme .
hakikaten la..
benim motor bu....
ne olmuş ona öyle...
yok ağa ikinci bir motorla uğraşmaya durumum yok...
o stickerler arka çanta benim tarzıma hiç uygun değil....
abi adam 2300 lira fiyat koymus yav %100 kar mı yapacak ne
hakikaten fiyatı şimdi farkettim....
napmış öyle yav(:
satsın satabiliyorsa ben çok gördüm 2000 lira yazanı önemli olan alıcı bulmak...
ben 1200 e verdim ve o rakamı hakkettiğini düşünüyorum...
o motor yine bende olsun yine diyeceğim fiyat aynı...
hakkettiği rakam ve piyasası o..
modifiye denmiş ben milletin modifiyeden ne anladığını anlamış değilim...
kenarlarına dama yapıştırmak ve üç beş stickerle modifiye oluyorsa makine ne mutlu bize...
maxi daha binmek nasip olmadı desem kızarmısın bana(:
burda trafikte çok yoğunluk var hala bitmedi evrak işleri o yüzden hiç çıkaramadım motoru inan..
geldiğinden beri garajda yatıyor(:
son hızı belli bunların 130-135 o civarlarda...
yakıt konusunda üstüne tanımam 13 lt deposu var...
arkadaş 670 km yol gitmiş....çokta iyi bir rakam...
ama şunu derimki daha öncede kullanmışlığım vardı ybr fena dengeli motor...
her tepkine çok rahatça cevap verebiliyor...
1800 lira gibi bir rakamı keşke geri çevirmeseydin:(
olan olmuş böyle bir rakam veren olursa gözünün yaşına bakma derim direk ver...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)