arkadaşlar selamlar olsun uzun zamandır yazmadım beni hatırlayanlara selam olsun
arkadaşlar selamlar olsun uzun zamandır yazmadım beni hatırlayanlara selam olsun
ne toyotası lan benim babam adam gibi adam:salut:
bence 1250 o motora çok.ve 7000 km de..benim tavsiyem baskasına yönel.1000 lira 1100 liraya daha iisini bulabilirsin.ayak konulan yere parlak paspas dösenis ordada sorunlar olabilir..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:36 ----------
bende bişi olmayacagını düsünüorum ama..motor magazada beklerken yagı olmuyoripeki şimdi senin motora yag koymuslarmı..koymuslarsa aküsünüde takmışlardır.akü bitebilir çalıştırılması dogrudur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:38 ----------
a.slm...ben sizi tanımıyorum ama yazılarınızı okumustum.bundan sonrada fikirlerinizi bekliyoruz
Evet aküsünü takmışlar hatta benzin bile koymuşlar akü biterse motoru ayakla çalıştıramazmıyız sorun sadece aküsü biter ile kalırmı yoksa 1.5 ay çalışmadı diye başka sorunlarda çıkar mı
bence çalıştırsınlar bilen biri varsa bi kullansın bi sorun varmı fabrikadan veya toplamadan kaynaklanan sesi nasıl gidisi nasıl baksınlar yani:
Dostum babamlar fazla anlamıyor ki ondan diyorum neyse boşta çalıştırsınlar ara sıra yavaş hızda sorun olmaz umarım tşk ederim, eve gidince ilk işim resim eklemek olacak foruma
[QUOTE=ümit_150_zc;2396036]bence 1250 o motora çok.ve 7000 km de..benim tavsiyem baskasına yönel.1000 lira 1100 liraya daha iisini bulabilirsin.ayak konulan yere parlak paspas dösenis ordada sorunlar olabilir..[COLOR="Silver"]
hocam 1000-1100 civarı bulamadım bana yakın yerlerde. 7000 km çok mu bu motor için
u.ak arkadaş sen nerde oturuyon ben bu motorun satıldıgı yerde oturuyorum motoruda sahibinide tanıyorum
motoru olduğu yerde çalıştırmaya ne gerek var onu anlayamadım?
1 ay gibi bir süre motor yatsada birşey olmaz...
sadece ya benzinini tam boşaltın yada full doldurun...
akünün kutup başlarınıda sökebilirsiniz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
diyene bak...
sen hiç konuşma hayatında zc'n bile olmadı
aga çok yoğunluk var istanbulda..
motor patlaması yaşanıyor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Anladım yardımlarıız için tşkler
Zc ile başşım belada :D
şu mondial yedek parçada 117 tlye satılan "performans" egzozunun üstündeki egzoz korumalığının 3 vida yerinden 2si komple kırıldığı için egzozum 2 yerden delindi. sesi de pek güzel gelmiyor. kaynakçının yolu göründü. bu arada orta sehayı da düzeltirim.
forumun yeni hali çok güzel olmuş bu arada.
kilometre 10 200 oldu. 4 litre benzin ile 120 km yapıyorum. subap ayarları çok sıkı. hatta başta çalışırken subaplar tam açılmadığı için rölanti dengesiz. 2000-3000 devire çıkınca çalışması düzeliyor.
keşke motoru aldığımda 2000tl daha kredi çekip 2010 ybr esd alsaymışım.
ben doğma buyume gölcüklüyüm ama değirmenderede oturuyorum şuan o motor biraz pahalı bence o motorun ederi 800/900 çünkü hergün görüyorum motoru
maxi geçmiş olsun....
sağlam bi kaynak yaptır...olmadı vida attırma üst korumaya orayıda kaynattır....
bu arada asya motorla ilgisi olan bile varmı yeni 200 lük crosu çok hoşuma gitti fiyatı 3000/4000 tl civarı bilgisi olan bilgi versin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9159220/detay/
ceyhun yaklaşık 10 km sonra ayaklarını hissetmeyecek hale gelirsin..
vibrasyon o biçim bunlarda...
ki o paraya daha düşük model al japon al derim....
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)