Bu motorun 2.elinden almayı dusunuyorum. Önerir misiniz? Kullanıcı olarak yorumlarınızı rica edebilir miyim
Bu motorun 2.elinden almayı dusunuyorum. Önerir misiniz? Kullanıcı olarak yorumlarınızı rica edebilir miyim
[QUOTE=u.ak;2391694]Bu motorun 2.elinden almayı dusunuyorum. Önerir misiniz? Kullanıcı olarak yorumlarınızı rica edebilir miyim[/QUOTbi kaç sayfa geri gidersen görebilirsin yorumlarıı...
engin sen neresindesin istanbulun..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:54 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2818014/detay/
arkaadaslar bu motor nasıl..fiyatıda uygun gibi alınırmı acaba?
ümit sakın ha bu motordan uzak dur...
ocağına bırak incir ağacı dikmeyi tarlasını diker...
parçası acayip pahalı çok çabuk arıza yapıyor...
görünüşünede sakın aldanma...
engin istanbulun neresindensin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------
evet abi şimdi arastırdım görünüs güzel ama parçaları çok pahallıymış..bide çok arıza çıkartıo..sıcakta çık ısınında gitmiomuşş.aman aman uzak kalsın..bu arada hayırlı olsun abi..bu motoruda satma hemen..yoksa ticarete mi döküosun işi
bu gün bir ay sonra ilk uzun yoluma gittim arkadaşlar, uzun yol deyince yanlış anlaşılmasın, benim için biraz daha uzun sadece; Yakacıktan caddebostan kadıköy istikametine, gidiş-geliş 60-70 km
haziran 3 te noter satışını almama rağmen ruhsatımı göndermeyip , telefonlara da cevap vermeyince trafik şube kalktım biraz da yol tecrübesi olur diyerek bağdat caddesi girişindeki trafik şubeye gittim. Giderken E5 ten 60-70 km hızla sağda eksik olmayan iett otobüsleri ve minibüslere rağmen epey rahat gitsem de, bostancıdan kadıköye doğru caddede az da olsa trafik olunca dur kalk ile rahatım kaçtı diyebilirim. Kadıköye yaklaşırken de aniden zorlanan ve kilitlenen teker problemi yaşayıp neyse yavaş giden trafikte acil sağa çektim, parkettim; bi de ne göreyim arka çamurluk düşmüş Böylece ilk uzun yolumda yoğurt kovasından bozma çamurluğu kucaklamış olduk; dönüş yolunda soğanlık mondial servisi yüksel motora uğradım, usta boşver, at gitsin hem uçları kırılmış, tutmaz artık" dedi...
maalesef bu motorda plastik kalitesi bu arkadaşlar, yarın metal kabloyla tutturabilirsem ne ala; yoksa arka çamurluksuz yola devam...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 ----------
motor şık duruyor, fakat kanunilerin yedek parçası pahalı biliniyor...
kalitesi ise ...çin işte !
Antalyadan merhaba arkadaşlar.
yok ümit nasipse bunu satmayacağım..
bu ay ikinci satış olacak sıkıldım artık(:
engin bey öncelikle hoşgeldiniz...
hiç uğraşmayın tel ile...
gidin yenisini taktırın...
parça fiyatı ucuz olduğundan normaldir böyle şeyleri...
lakin o kadar rüzgarlı havada yola çıktım bende hiç bir problem yaşatmamıştı...
belki daha öncesinden kırıklık vardı bugüne denk geldi düşmesi...
hemen düşecek bir parça değil çünkü...
abi ne yaptın, ben günde 30 ile 50 km arası yapmama rağmen 1 vida bile düşmedi... o çamurluk büyük vida ile tutturulmuş nasıl düşer? ondan önce küçücük somonsuz yüz tane vida var...
ya takarken düzgün takılmamıştır ya da sen hiç vidaları kontrol etmiyorsun..
@unnamed: abi ybr çok güzel makina ama millet cbf 150 diye tutturmuş gidiyor. bir de bu 2 motorun arasına tvs apache'yi sıkıştırdın mı konu çok uzuyor.
bu arada dylan'ı ne ara sattın:D?
cuma günü verdim dylanı maxi(:
normalde almayacaktım motor biraz bekleyecektim...
yine dayanamadım(:
ybr cbf ve apache konusuna hiç girme iki gün konuşsak o meseleyi çözemeyiz(:
hepinize iyi geceler dilerim(:
bi ara motoru her akşam kilitlerdim. brandayı çektikten sonra ön tekerden geçirip ayağımızı koyduğumuz yerden zincirle beraber bir dükkanın kepenkine bağlıyordum. 2. önlem olarak arka tekere de amortisörü ve arka çamurluğu tekerle bağlıyordum.
uzun uzun anlattım çünkü ben bu arka tekerdeki teker kilidini hep unuturdum. kaç kere böyle oldu hatırlamıyorum. onca zorlamama rağmen, çamurluğu tutan demirin eğilmesi dışında bir sıkıntı yaşamadım. hala senin çamurluğu kırma olayını çözmeye çalışıyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 ----------
abi daha dylan incelemeni alamadık sen sattın motoru. hayırlı olsun. yeni ybr'n de hayırlı olsun. vitesli düşüneceğini hiç aklıma getirmezdim. gelse bile ilk tercihin hyosung gt 250 comet olur diye düşünürdüm. ybr sorunsuz makina.
iyi geceler abi.
bu arada yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.
sağolun hoş bulduk
evet parça fiyatlarına batım, arka cant sadece 2.5 TL ama gittiğim serviste anında ellerinde olmaz, sipariş ver bekle derler büyük ihtimalle, dimi?
bi de sizce yedek parçanın (http://www.mondialyp.com/) aksesuarlar kısmındaki kasklardan sizce bu bildiğimiz koruma sağlamayan çin malı olanlardan mıdır?
http://www.mondialyp.com/?part=aksesuarlar&ust_kat_id=404&kat_id=407#sayfa_ basi
yoksa kaliteli midir?
evet motor kullanmaya devam edeceksem hem önce Joyride 200 e yükseltip hem de koruma-kıyafetin en iyisini almayı düşünüyorum ama şimdilik 1000 TL lik motora 200 TL lik kask almam gibi, sağdan efendi efendi gidip dikkat ediyorum Allah muhafaza
LS2 çeneden açık eminönünde 75 TL ye görmüştüm, full olanları 200 TL ye yaklaşıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:37 ----------
evet öğrenmenin yaşı-zamanı yok öğrenilebilir,işe bu gün serviste gördüğüm 2.5 TL lik anahtarı almakla başlayabilirim, arada vidaları sıkarım...
iyi geceler millet gecerken ugradım
arkadaşlar, kırmızı da beklerken 1dk dan fazla bekleyeceksem motoru kapatıyorum. İşe giderken en az 2 ışıkta kapatıyor ve yeşil yanana kadar hazır olmaya özen gösterip yeşilde arkamdakileri bekletmemek için hızlı davranıyorum.
Siz kırmızı da beklerken kapatıyor musunuz motoru?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)