Malatyadan alsak Ispartaya kargo işini nasıl halledebiliriz acaba.. Bulamazsam ıspartada ve bursada tek çare orası kalıcak napalım.
valla bende öyleydim bugün teslim aldım motorumu 2 aydır bekliyorum
ama zcyi 3 günde teslim etmişlerdi umarım en kısa zamanda bulursun
Yaz boyunca sürem var zatende bulabileceğimi sanmıyorum birde 2007 modelya korku var biraz 2011e göre eski 2011 de yapılanlarda daha yeni sistemler daha yeni parçalar kullanılmıştır die düşünüyorum yeni çıkan modellerden mi alsam dostum ne dersin
işte diyorum ya 150 mash
yada 50 kiloyum diyosun sevgilinle 80 kg yapsa
http://www.mondialmotor.com.tr/MONDI...-ZN/index.html
bu yeterde artar bence
ama zc başkadır
alıntı yapılcak yazı alıntı yapılcak resim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:54 ----------
150 zc ler en son 2007 model ama şuan bile sıfırı var tek şey trafiğe çıkışı fark eder
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:56 ----------
herkes onlne herkes suskun
Gösterdiğin model egzotik dostum ya ) başka varmı öyle o fiyatlarda sitesinde baktımda göremedim tam 4 5 model koymuşlar
-Zcnin görünüşü yeter zaten dışına tav oldum diyebilirim hatta)) Bu arada asya shark diye yeni bir model çıkarmış veya eski bir modele yeniden giydirme yapmış bilemiyorum inceleyemedim fazla resimlerini koymuşlar ama sayfa açılmıyor kırık link bildirdim yarın bakarlar herhalde o nasıl sizce bakarmısınız bi anasayfasına girince karşınıza cuk diye çıkıyor zaten
arkadaşlar; alıntı yaptığım mesajı yazan arkadaşımın söylediklerine katılmıyorum. önceki yazdığım mesajlardada söylemiştim. motorunu çok seven arkadaşlarım alınmasın ama benim fikrim budur diye..
şu an 34 yaşındayım ve uzun seneler çeşit çeşit çin, japon, alman, çek menşeyli motorlar kullandım. zc'den önce kullandığım son çin malı 125'lik motora 4 sene bindim sadece 2 kez gaz teli koptu, birgün vida sıkmadım. bir motorda kronik fren kaliperi gevşeme sorunu olurmu arkadaşlar.. Allahın bildiğini kuldan saklamaya gerek yok. benim ŞAHSİ fikrime göre zc mondialin yaptığı en başarısız model. bende görünüşe aldanıp aldım ama hata yaptığımı anlayınca çareyi satmakta buldum ve fikirlerimi mesajlarla paylaştım. bunda eski motorumuza ihanet etmek gibi bir durum söz konusu değil. sırf sahip oldum, alıp kullandım diye kötü bir ürüne iyi demek gibi bir zorunluluğumuzda yok. zaten bu yanlış olur. almayı düşündükleri motoru tanımayan, motor hakkında fikir edinmek isteyen arkadaşları kandırmak olur bu. ama sadece kendi adıma. motorundan çok memnun kalmış arkadaşlar tabiiki memnuniyetlerini dile getirecek, tercih meselesi bu. ama benim gibi kullanıp memnun kalmamamış ve soranada fikrini söylemiş kişileri yukarıda alıntı yaptığım şekilde ihanetle itham edilmemelidir. burası bir forum ortamı her üye saygı sınırlarını aşmadan fikir ve tecrübelerini paylaşma hakkına sahiptir, bu kötüleme yada ihanet değildir. teşekkürler..
arkadaşlar kısacası aldım bindim
adabımla kullandım sınırlarını bildim.bakımını yaptım vidasını sıktım temliğine önem verdim
bilen bilir arka kısmını komple söktüm herşeyine baktım
kullanmasını bileceksin
mal kıymetini anlıyamıyan insanlar var
neymiş 1600 tl çinli vur gitsin nasılsa bozulcak..varmı böyle birşey?
sen yoldaki çukurlara dan dun girersen bu motor nasıl dayansın
aklın yolu bir...
fiyat performans ve limit bilme...
wolky bu arada hayırlı olsun en sonunda kavuşmuşsun(:
teşekkürler unnamed deydi okadar beklememe hala ruyadayım sanıyorum daha gelemedim kendime..ama yinede benim eski zcyi görünce içim gidiyor adam batırmış motoru kaynattırmış şasesini..bakalım bu yıl vizesi var o zcnin nası geçecek merak ediyorum
hadi hayırlı olsun...
bende arayıştayım race tarzı birşeyler bakıyorum bakalım ne yapacağım...
aranıza yeni katıldım inş bundan sonrada daimi kalırım önceki yorumlarınızın çoğunu okudum işyerine gidip gelmek için motor arıyodum 150zc ye karar verdim 2el düşünüyorum sizce kaç kmler arası almalıyım ve ne kadar vermeliyim kronik sorunlardan eksozu ilk başlarda vidalarını sıkarız para oluncada değiştiririz aydınlatma işinde ne önerirsiniz elektronik mezunu olduğum için anlıyorum bu işlerden üstadlar olarak sizler ne önerirsiniz aydınlatmada özellikle unnamed ustayadı bu sorum daha önceki sayfalarda görmüştüm motorunu şimdiden teşekkürler.
h.geldin aramıza arkadasın..biraz daha erken davransaydın unnamed 150 zc yi sattı onun süper motoru kaçırmazdın.piyasa isini unnamed maxiv arkadasımız daha ii bilirr.
kardes hosgeldin...
motor cok temizse km si de dusukse verecegin en iyi rakam 1000lira olsun...
aldiktan sonra aydinlatma ve ekzoz isine motorun durumuna gore bakilir...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)