anladım zarar vermezmi peki yag motora..odun motoruna falan koyalar ama..duymadım hiç scootere kondugunu
anladım zarar vermezmi peki yag motora..odun motoruna falan koyalar ama..duymadım hiç scootere kondugunu
2/3 depoda 1 kapak zarar vermez sürtünme azalıp gürültü ve titreşim azalıyor sanırım bana öyle geldi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:11 ----------
mobiletlerde her benzinde yağda ekleniyor
2 zamanlı motorlarda yağ eklenir tarım motorlarında örneğin scooter olarak benim bildiğim yamaha bvs 100 ler 2 zamanlı ve bezine yağ ekleniyor bizimkiler 4 zamanlı
alper tunga öldü mü? :salut:
forumu şenlendirelim biraz
sonunda mp3ü sabitleyebileceğim ucuz bi çözüm buldum:
sadece sisler:
ışıksız:
sadece sisler:
zenon+sis:
Herkese merhaba en son motoru yolda bırakıp tamirciye vermiştim.Yaptırıp aldım kayış kopmuş ve sıkışmış. Hepsini tamam edip 4000bakımıda yaptırdım şimdi saat gibi işliyor.
Az önce ne kadar benzin yaktığımı hesapladım ama bi yanlışlık varmı diye sormak istedim.
4388km de 4.5litre benzin alıp km yi not ettim. Bu sabah yine 4.5litre benzin aldım Km 4546 daydı buna göre 4.5lt ile 158km yol yapmışım bu normalmi? litrede 35.5km ediyor.
Foruma pek katılamasamda okumaya ve bilgi almaya çalışıyorum. Herkese kazasız sürüşler...
km de 0,028 lt bana oranla az yakıyor bile
bende 0,032 litre yakıyor km de
alper tunga öldü mü? :salut:
bu kadar az yakanı ilk defa gördüm
aaaa bugün kimse yomu burdaaaaaaa
Merhabalar arkadaşlar 150 zc hakkında bir kaç sorum olacaktı yanıtlarsanız sevinirim
Öncelikle 0.km Bulabilirmiyiz ve üretimi devam ediyormu hala.
Ortalama fiyatı nedir.
Yakıt sarfiyatı nedir ortalama 100 km başına.
Yanıtlarsanız sevinirim arkadaşlar teşekkürLer şimdiden
ben yoruldum aynı sorulara aynı cevaplardan... 350 sayfayı boşuna mı yazdık?
Çoğunu okudum arkadaşım zaten ters cevap vermene gerek yok farların değişmesinden nasıl takılacağına kadar 150 zc buluşmasına kadar ama o yazıları göremedim tek tek hepsini okumamda ortalama 1 ay sürer sanırım aramadada çıkmadı yoksa neden yazayım yinede teşekkürler emin ol bilgim olsa yazmazdım zaten.
Diğer motorlara bakarsak fiyatı uygunmuş peki direk bir mondial bayisine gitsek getittirebilirlermi ellerinde hiç görmüyorum üretimi devam ediyormu acaba teşekkürler bu arada sen yardımcı oldun yinede
opppsss ben geldim kim var burda
arkadaslar benim motora 1600 teklif ettiler.bende vermedim
keşke satsaydın :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 ----------
üretimi yok, 2007 modelleri 2011 diye satıyorlar
1640 tl malaya 3a ali ekber mondial yamaha honda bayisi. kırmızı turuncu var 5-10 tane
4 litre ile 135 km idi ama şimdi rölanti dengesiz, büyük ihtimalle subaplar çok sıkı. şu an 4 litre 110-120 km.
bunun 0 kmsini alınca ilk işin lastiği bilinen markalarla değişmek ve karanlık yollarda sürüyorsan farına zenon takmak olsun. plakayla beraber 2200-2300 gibi paran gider. bunun yerine piaggio liberty 2005-2006 modeller var. 3 milyara temizini bulu8rsun
maxi satmak hiçiçimden gelmiyo....1600 ii fiyat ama zarar ederim biraz kullanayım ...aslından kanuni bobcat düsünüom onlarda güzel motor ..simdi 1600 e versem lastiklerden zarar öderim..lastiklerin daha ilk taksidini ödedim
Hm tşkler yardımcı olduğun için . Peki 2011de 2007 model motor almak mantıklımı sizce yada şöyle diyim 2100 tlye kadar daha iyisini varmıdır 2011 model asya olabilir , mondial olabilir fazla anlamıyorum yardım alarak yön bulmaya çalışıyorum kusura bakmayın herşeyi soruyorumönceden para sıkıntısı vardı şimdi onu ayarladık modeli seçemiyoruz çıkmazlarda kaldım
Birde asyanın bu modeli nasıldır AS150T-19A bilgisi olan yardımcı olabilirmi
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)