Arkadaşlar uzun süredir burada bulunamıyordum.motosikletim 6500km de şu an ve satılıktır.herhangi bir problemiyok çok şükür.sadece vitesli motor almak istediğim için satılıktır.250MTC ile takas yapabilirim.ilgilenenlere...
Arkadaşlar uzun süredir burada bulunamıyordum.motosikletim 6500km de şu an ve satılıktır.herhangi bir problemiyok çok şükür.sadece vitesli motor almak istediğim için satılıktır.250MTC ile takas yapabilirim.ilgilenenlere...
sana yakın oturan birine satman lazım istanbuldan kocaeliden sakaryadan oraya gelip motor almak zor olsa gerek sahibindene koydunmu ne kadar istiyorsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:50 ----------
2011 sıfır fiyatı http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1676663/detay/
Valla geçen yaz 1500 e vermediğime pişmanım.1200 eder sanırım şimdi.
1200 e verebiliyorsan hiç durma...
bende bugün honda dylan 150 aldım...
hayirli olsun unnamed..allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin
eyvallah arkadaşlar dilekleriniz için...
karşılaştırma açısından bakarsak yakıt konusunda baya iyi 10 liralık benzinle gitmediğim yer kalmadı yaklaşık 100 km yakın yol yaptım...
motorda titreşim yok sıfır...
gaza bastığınızda altınızdaki gücü hissedebiliyorsunuz...
deneme yapayım dedim zorlamadan 110 a rahat rahat çıktı...
fren zaten on numara merkezi sistem var...
su soğutmalı çok büyük avantaj oluyor motorun şişmesinden korkmuyorsunuz...
şimdilik gözlemlerim bunlar...
selam arkadaşlar..
3-4 ay önce aldığım motorumu önceki gün 1400 tl ye satıp üzerine 1200 tl daha ekleyip plaka ve ruhsat masrafıyla birlikte 2600 tl'ye vitesli Kuba KB150-25 aldım. balansörlü falan çok konforlu bir motor, inşallah memnun kalırım..
Arkadaşlar bende bir 150zc sahibi olmak istiyorum. Forumu kısaca okumak istedim ama 346 sayfa olmuş yetişemedim malum 1.000 - 2.000 Tl arası bir motor düşünüyorum 2 kişi binicem. Rahat olsun, az yaksın çok sorun çıkarmasın istiyorum.
150 Zc uygunmudur sizce?
1-Yakıtı nasıl?
2-Kronik problemleri var mı? Çok sorun çıkarıyor mu?
3-1.000 - 1.400 Tl arası 2.500 km ye kadar var bu motordan alınır mı?
4-2.000 tl ye kadar başka alternatif var mı?
İlginize teşekkürler.
maxi bekliyordum kardeşim ne zaman yazacaksın diye(:
bugün bişey yapayım dedim motora ben başarılı oldum ama ) ledler yandi duaman çikti)ön çamurluk vidasina ledli lamba baglayayım dedimmçgittim iki adedt sarzli led lamba aldim 7 ledli el feneri gibi..bunların bataryalarını söktümm.ve öokta güzel monte ediliyodu çamurluk vidasina ..vidalamadan önce bi deneyeyim deedim yaniyomu die önce çok az yandi sonra led den duman çikmaya basladii.)
yani ilk deneme basarisizdi.sonra tekrar denedim ledler yanmis ..yanmadi bir daha..simdii sorun ledlerin zayif olmasimi yoksa bendemi )
:D senin dylan da jazz da kokluyordur eminim. hondadan şaşmıyorsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:18 ----------
motorun 12-15 volt arasında gerilim verir. senin o lamba kaç pille çalışıyordu?
3 adet aa pil ise 4.5 voltla çalışan ledleri 14-15 volta bağlamışsın demektir. bu lambalardan 3 tanesini seri bağlaman lazım.
sen benim sislerden yapsana.
http://tinypic.com/player.php?v=jrfzip&s=7
olan bizim 20 tl ye oldu )ya aslinda motora çok sey yapmak istiomda iste alamiom..sirkeciye gidecem ehliyet yok falan filan..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:21 ----------
sende 4 adet sis far var sanirim ..ya onlari aküden direk çektin demi ne kadara maal oldu sana bu..eger aküden direk çektiysen o kablolari falan nereye koydun.birde bu sisleri açmak için ayri bir anahtarmi koydun koyduysan nereye bagladin..
2 liraya tamir edersin aslında da uğraşmak lazım. 7 tane led alıp yananlarla deiştireceksin. lehim makinası, pasta ve lehime ihtiyacın var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:24 ----------
evet 4 sis var. yakında yerlerini farın dibine ve ön sinyallere alacağım. tesisatı parklardan paralel çektim. aküden çekmeye gerek yok, çünkü çok az elektrik çekiyorlar. 12w toplam çektiği elektrik. ayrıca bir de anahtar araya bağladım. trafikçileri görünce hemen kapatıyorum. anahtarın yerini ise sol frenin üstüne silikonla sabitledim.
alacağın malzeme şunun aynısının 12 voltla çalışanı. elektrik toptancılarından bulabilirsin:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...690347/detay/?
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)