Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Mayıs 2011, 04:18
-unnamed- dreksiyonda bir boşluk var tam olarak nerden sıkarım illa biyerleri sökmemmi lazım lazımsa tam olarak neresi ??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:29 ----------
dreksiyonda bir boşluk var tam olarak nerden sıkarım illa biyerleri sökmemmi lazım lazımsa tam olarak neresi ??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:57 ----------
kızıyorum ama cevap yokmu
Reklamlar
-
20 Mayıs 2011, 04:46
hoca bilsem sölerim ama bende bilmiom sakin ol yaf kimse yok suan yrın cvplanır :=)
-
20 Mayıs 2011, 05:13
dün motoru duvarın yanına koydum dreksiyonu kitleyip kablolu yayıncılar bişiler yapmak için motoru çekmişler ileri zorladılar herhalde boşluk var servise gidip sıktırım bari
-
20 Mayıs 2011, 14:51
öne doğru bir boşlukmu hissediyorsun?
direksiyon bilyalarından yada milinden olabilir...
ne yazıkki söküp bakmak lazım...
görmeden birşey denilmez ceyhun....
-
20 Mayıs 2011, 20:29
ikitane motorcuya gittim biri servisi ikiside öntarafı komple sökmek lazım dedi ben dedim ledler lamalar var komple sökmek dagıtmak lazım sonra ledler yapışmaz tekrar dedim yok illa sökecekler bende dedim direksiyon üsten sıkılmazmı ? olabilir üs tarafı sök bi bakim dedi direksiyonun üstündeki plastikleri söktim ve ordan sıktık oldu iyiki kafamız çalışyor yoksa dagıtcaklar motoru yaaa
-
20 Mayıs 2011, 21:36
ledleri sökseydin keşke daha iyi olurdu...
-
21 Mayıs 2011, 02:09
üsten sıkılıyor niye dagıtalımki ?
-
21 Mayıs 2011, 03:30
mondial nazilliden bu sabah beni aradılar. internetten mesaj yazmama rağmen 5 saatte cevap aldım. göstergem ve hava filtrem hızlı kargoyla gönderiyorlar. teşekkürler mondial.
-
21 Mayıs 2011, 04:31
-
21 Mayıs 2011, 10:50
böbreklerimde taşşşş var agrıyorrrrrrr
-
21 Mayıs 2011, 21:38
mondial 125 agkya bin 20 km gez bir şeyin kalmaz taşların direk düşer ceyhun. o kadar titreşim asfalt delme makinasında yok.
şaka bir yana böbrek şakaya gelmez. çok rüzgar yediysen böbreklerin ağrır. güzel bir mont al.
-
21 Mayıs 2011, 22:01
bu motor benim ilk motorumdur 2010 temmuz ayında almıştım suan 5500 küsür kilometrede ve bana 500-200-4000 bakımlarındaki yağ paraları hariç 5 kuruş masraf çıkartmış değil. hız ise bende hızlı kullanıyorum ani kalkışlar sert manevralar bazen hız denemeleri 115 i bikaç kez gördüm mesela marmariste ikamet ediyorum buranın yaz sıcagında hiç mola vermeden 160 km yol kat etti motor 70 in altına inmeden ama hiç bir sıkıntı yaşatmadı.
bir laf vardır motor araba herneyse sen ona ne kadar bakarsan oda sana o kadar bakar.
malzeme kalitesi düşüktr dogru ama 2 binede kimse sana kaliteli malzeme vermez o zaman ne yapacaksın alacaksın kendine 20 liraya bi alet takımı en azından ayda bi kere sıkabildiğin vida civata somut vb seyleri elden gecireceksin ulaşabildiğin yerlerdeki hortum eklerini motorun yagını lastik basınçlarını fren hidroliklerini kontrol edeceksin koskoca 1 ay süre zarfında motoruna 1-2 saat ayıramıyorsan o zaman vereceksin 4.5 bin alacaksın honda sym
-
21 Mayıs 2011, 23:03
selam beyler umarım sıkıntılarınız biter 5.5 aydır x8 200 üme sadece benzin koyup gidiyorummondialdeki sıkıntılardan eser yok umarım sizlerde daha iyilerine sahip olursunuz bazen arada girip bakıyorum hep sıkıntı var ama yukarda allah var ilk göz ağrım bana motor zevkini yaşatan ilk makine bu çinlilerde olmasa motor sahibi olamayacaktık farkındayım ne kadar ekmek o kadar köfte aklınızda olsun motorumu satmaya karar verdim 19 500 kmde sahibindende ilanım var ist eyüp teyim bu forumdan almak isteyenlere 5200 e bırakacağım şimdilerde fazere merak saldım fazeri olupta takas yapmak isteyenlerle irtibata geçebilirim http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0035020/detay/ tekeriniz düz bassın
ne toyotası lan benim babam adam gibi adam:salut:
-
22 Mayıs 2011, 01:55
mrhb arkadaslar nasılsınız...kimsenin morunda sorun yok galiba kimse yazmio..bi yandanda güzel ama deilmi bendede sorun yok ama..motor çukurdan geçerken ön amasörlerden tak die ses gelio..hepsimi böle bu motorlarin ..arka amörtüsörler ilk zamanlar çok vuruodu yükselttim şimdi çok az vuruo
-
22 Mayıs 2011, 02:14
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
mrhb arkadaslar nasılsınız...kimsenin morunda sorun yok galiba kimse yazmio..bi yandanda güzel ama deilmi
bendede sorun yok ama..motor çukurdan geçerken ön amasörlerden tak die ses gelio..hepsimi böle bu motorlarin ..arka amörtüsörler ilk zamanlar çok vuruodu yükselttim şimdi çok az vuruo
ön amortisörün esneme mesafesi kısa, kasislerden geçerken bende de tak diye ses çıkıyor. sıkıntı yok...
-
22 Mayıs 2011, 13:04
benim kendi motorumda sorun var yagni böbrekte :( taş düşürüyorum benim böbrek çin malıda ondan sanırım
-
22 Mayıs 2011, 21:31
serkan üstat Allah gönlündeki makineyi nasip etsin sana...
zc ile uzun kalmıştın, x8'le bu kadar kalmayacaksın herhalde...
hayırlısı olsun...
Ceyhun;
sanada geçmiş olsun....
Allah acil şifalar versin...
-
22 Mayıs 2011, 21:58
-unnamed- adlı üyeden alıntı
serkan üstat Allah gönlündeki makineyi nasip etsin sana...
zc ile uzun kalmıştın, x8'le bu kadar kalmayacaksın herhalde...
hayırlısı olsun...
Ceyhun;
sanada geçmiş olsun....
Allah acil şifalar versin...
insanoğlu işte kaşıntımız tuttu yine bakalım artık x8 200 çok kaliteli makine ama artık diyorum bir fazer çakmanın zamanı gelmiştir seviyorum desem yeridir ( aman hanım duymasın)
sağlıcakla kalın
ne toyotası lan benim babam adam gibi adam:salut:
-
22 Mayıs 2011, 23:35
Motorum küçük bile kasislerde çok sarsıntı yapıyor,biraz daha yumuşak olmasını isterdim.
Bu özelliği yol tutuşununun pürüzsüz yollarda iyi olmasını sağlasa da,pürüzlü yollarda tehlike ve konforsuzluk yaratıyor.
Küçük tekerlekli ve kötü lastikleri(naylon) olmasına rağmen ,birkaç Km kullanıp lastikleri ısıttıktan sonra motoru virajlarda yatırmayı seviyorum
Şimdi bu forumdaki arkadaşlardan bir konu hakkında varsa tecrübeleri hakkında bilgi istiyorum.Motorun pürüzlü yollarda daha konforlu olması için lastik ebadını değiştirmeyi düşünüyorum,lastik yanağını yükseltmeyi düşünüyorum;
Michelin ya da Metzeller in 130\70-13 ebat lastik alsam,çamurluklara sürtme yapar mı?Lastik modifiyesi yapan arkadaş varsa bilgi versin lütfen,tşkler
-
22 Mayıs 2011, 23:48
Motoru alalı nerdeyse 1 ay oldu çok fazla kullanmıyorum bugün şöyle bi 20km'lik bi yol gidip geliyim dedim.. Km 100'lerde 30-40'ı geçmedim. Gaz boşaldı birden motor istop etti. Durdum biraz beklettikten sonra ayak marşıyla tekrar çalıştırdım bi süre gittikten sonra yine aynısı oldu. 3 kere yaptı bunu.. Şimdi bunu servise götürsem garanti kapsamında yaparlar mı sizce?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler