emre seni unuturmuyum kardeşim...
telaş fazlaca bizi mazur gör birkaç gün...
senin motoru bu sıralar hiç görmüyorum...
onu satmakla ne büyük hata ettin...
dün benim motorda güneste kaldi bi süre.baktim km göstergesindeki cam sanki buzlanmis gibi idi.yazılar hiç görünmüo..sadece o cami degistire bilioz demi?
haberim yok ama sitesinden yedek parçalara bak orda gösterir
o camı tek olarak değiştirebilirsiniz...
servisin elinde vardır diye tahmin ediyorum...
5 lira gibi birşeydir...
Tam 1 Sene Kullandım Sıfır Almıştım ... 2.200 TL E Patlamıştı bana Plakası fln fişman Ben aldıktan sonra çok pişman oldum Görünümü İnsanı Cezbediyor ama Magzemeleri çok dandik Ben bi kere rampa aşagı indim 120 KM Gördü ibre Hız yaptıgımdan dolayı yağ kaçırmaya başlamıştı Mudanya rampasından inerken yine zorladım 125 Km 130 km Motorun sağında pervane vardı sogutmak için sanırım Birden ses geldi ve motor giderken kafamı aşagı bi çevirdim motordan bişeyler fırlıyor Dedim motor düştü galiba yere Çok Çektim Benzinde Çok Yakıyor ... Mudanya Rampasından yukarı çıkarken en az 3 kere istop ederdi bogulurdu Bennnn ÇOK Çektimmm ... Sakın almayın derim kardeşlerim
130km az yapmıssın biraz zorlasaydın 150-160 yapardı bence böle saçma sapan şeyler yazmayın dün üye olmusun gelmisin buraya asrı astarı olmıyan şeyler konusuyosun evet doru malın parça kalitesi iyi değil fakat senin abartığın gibi de ib olay yok milleti kandırmaya gerekte yok arkadaşlar bu arkadaşın söylediği laflar tamamıyla malı kötülemek aşalamak için yapılmıştır en az yüzde 90 ına yalan beyandır ben bunu bilir bunu sölerim 2 sene kullandım bayır aşa 110 civarı hız yaptım ama orjinalinle oynanmamış bi şekilde bu motor daha fazlasını yapmaz
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
güzel kardeşim;
kusura bakmada scooter sınıfında motorla 125-130 km'lerde işin ne. böyle hor kullanırsan zc değil honda'da dağılır. biz geçen hafta sonu eşimle Antalya'dan Alanya'ya gittik geldik. iki kişi toplam 150 kiloyuz. ortalama 80 km hızla çiçek gibi gittik geldik. bunların motorları çok yüksek devire ve hıza uygun değil ki. ne demiş atalarımız; bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur
saygı ve sevgilerimle
30 000de 22 000de motorları bilmesek, kendi motorum 8500de olmasa inanacağız bu adama.
motoru alıp benzini koymakla iş bitiyor zaten. bakım makın ne gerek var canım? 120 km ile giderken 8500 redline'a rağmen 11 000 devirde uzun süre sürsek ne olur ki? bir de yokuş aşağı 125-130 km görünce 12 000 devirde neden bozulsun ki? zaten yağ pompamız 250 ccliklere göre dizayn edilmiş. motor contalarımız zaten sslerle aynı. ki zaten bizim motor hava soğutmalı ama yağ soğutmalı sistemlerden daha iyi çalışıyor. o fan neden fırlamış ki? merkezkaç kuvveti denen şey bizim motorda geçerli değil ki değil mi? demek ki motor ihtiyaç duymamış fırlatmış...
hyosung gt 250 rlar bile devir kesici olmadığı için krank kırarken bizim motor bu arkadaşa iyi dayanmış bence. bizim motor neredeyse bazı ybr 125lerle aynı yakarken bakımsız motorun fazla yaktığından şikayet ediyor. daha dün gece 4 litre aldım gene 17 tl; gene 134-135 km yol yaptım. 12.6 krş/1 km yapıyor. hava filtrem tıkalı, kirli olmasına rağmen, iş yerinde motoru çalıştırıp 200 metre gidip kontağı kapatırken bile(otomatik jikle). yok abi yok motorcu olmak başka bir şey motorlu olmak başka bir şey.
servisten çok şikayetçiyim biliyorsunuz. 1 aydır hava filtresi getiremediler. gösterge istedim sormaya korkuyorum bıktım yahu. elazığdaki mondialde de parça yok.
biricisi bu adam ne dediğini bilmiyor...
bu motor bir senedir bende şükürler olsun çokta memnunum...
gir bak resimlerine görürsün motoru...
motor kullanmayı öğren limitleri bil ondan sonra gel bu sayfaya mok at git...
motorun m sinden anlamayan bir adam gelipte burda bu tarz konuşursa cahilliğini alenen gösterir millete....
maxi kardeşim internetten al olmassa parçaları...
yada çok sıkışıksan burdan göndereyim istediğin parçaları...
numaram var sende....
sen bilir kardeşim...
yardımcı oluruz problem etme...
Arkadaşlar Benim Görüşüm Bu Duyduklarımda var O İbreyi oraya koymıcaklar o zaman Ben ibrenin sonuna kadar giderim o kadar kapasitesi yoksa koymıcaklar Koydularsada problemsiz şekilde o hıza çıkıcak bi sorun yaratmadan .. 3 Kere Egsoz patladı Durduk yere Yağ akıttı gittim servisine yaptırdım 3 Gün sonra yine kaçırdı 1 Haftada bir Yağ koydurdum 1 2 AY çektim gittim yine servise adam yine yaptım dedi yola çıktım eve ulaştım motoru yerine koydum Yine akıtıyor yağ Arka Firen Hifroligi Boşaldı durduk yere Eksozun Jivatalarından Ses geliyordu Servisine götürdüm yine adam çözüm yolunu kaynaklayarak buldu İgrenç bi görüntü ortaya çıktı .. Ben Çok çektim acıkcası Cok servise gittim geldim çok paralar bayıldım Ben tamirci deilim anlamam osundan busundan aylık götürürüm kontrole varsa sıkıntısı yaparlar Benim bildigim gaz Ve fren Şuan Yamaha Kullanıyorum Adamlar yapıyor Honda var abimdede Hiç bir sorun sıkıntı yok Mondial e bayılcagın parayı sık dişini al Japon malı bitane Öle saçmalık mı olur Korkarak motormu sürülür aman fidası fırlıcak aman yağ kaçırıcak aman Motor yanacak Ben biliyorum zaten motoru hor kullanırım Bu doğru ama MONDİALDEN BİR CACIK OLMAZ PARANA YAZIK olur ben yine iyi denk geldim 1.500 TL e sattım Motoru KM Si az dı Herkez o motoru nasıl sattın dedi ama Şans işte Bu adam Saçma konuşuyor filan demiş bazıları Ben bildigimi yazdım
bence boş konuşuyorsun....
kullanmadığımız alet olsa bi nebze...
şimdi benim arabada 240 kadran var adamlar koymuş diye 240 yapmak zorundamıyım...
bu nasıl denklemdir böyle...
neyse sen bildiğini oku....
aman mondiale para verme sakın...
CROSSMAX sen okadar ariza yasamissin motorla ilgili sun hayatta olduguna sakat olmadigina sükredecegine hala bir zamanlar ne oldugunu bilerek aldigin motorunu kötülüyosun..simdi söle bisi vardir bir insan gerçekten i,steyerek bişi aliosa onun kusurlarini görmezden gelmeye çalisir ve o kusurlari halletmeye çalisir...BU MANADA MOTORDA ANLAMİS DEMEK SENİN NASİL BİRİ VOLDUGUNU o DA O ŞEKİLDE ODA SANA CVP VERMİS..suan senin altinda olan yamaha mi ybremi neyse evet iimotordur kalitelidir nerden bilecen sabah kalkip motorun yanina gittiginde yag kaçirmayacsagini veya yolda giderken firenlerinin tutmayacagini.eger yarin basina böle bişi geldiginde çikip buraya arkadaslar böle böle yazabilecekmisin ki yazamazzın..birkere içine sinmemiş senin motort.ilkler her zaamn güzeldir çogu kişide bu motorla baslar ilklere bence sen biraz ihanet ediosun geçmiste kullandigin motora..ADAM gibi kullanirsan gayet güzel ben herkese öneriyorum tabi yanında nelere dikkat edeceginide sölüyorum..ben şimdi ayazagadan m.köye gidiorum levent trafiginde 1.5 saatim yolda geçiodu bazen minübüsten inip metroya biniodum ve yol masrafı artı zaman iki ye katlaniodu zc yi aldim evle is arasi 15 dakka yol parasıda benzine vurursak yarının da yarısı oldu..ve ben bu motoru 1600 e aldım ..ben çok dogru bi karar verdigimi düşünüyorum gayet gösterişli ve güzel bi motor çin malları arasında......yamaha ybr sen yinede dikkat et okadar güvenme
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)