Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    150 zc Gitti...
    benim zc nin direksiyondaki boşluk büyüdü galiba birşeyler gevşemiş anlamadığım içinde dokunmuyorum motora. direksiyon ileri geri gidiyor resmen özellikle fren yaparken.ve kalkışlarda ve yavaş sürüşlerde titreme oluyor. titremeyi adama sormuştum serviste dedi birşey olmaz zc lerin genelinde var dedi. daha önce böyle bir titreme yoktu. sert kalkışlarda öyle bir problem yok. 29 mayıstaki geziye katılmayı düşünüyorum inşallah sorun çıkarmaz o güne kadar ve o gün

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok müdür redline sokmaya çalışıyoruz
    :D . ön varyatörü zincir yağıyla yağlayan malatyanın en iyi ustası sayesinde 6000 devirde kalkıyordum. sanırım saçma sapan servisleri için o devir saati oraya konmuş .

ysfb direksiyon mili kırılmış olmasın? ön tarafı tornavidayla açıp bakman lazım. göstergeye 2 elektrik soketi bağlı, kilometre teli için pense gerekebilir. far etrafındaki granajı sökerken de vidaları açtıktan sonra komple yukarı doğru kaydırman lazım. oradaki dilleri kırmamaya dikkat et. oradan şaseni de kontrol edebilirsin.

ceyhun1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150zc
    ön altbtaraftan vidaları sık onlarda gevşiyor

Carbon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yol verdim gitti.
    İnternette 2. el 150ZC motorlara bakıyorum 2010-2011 yazanların çoğu 2007 üretimi 2010 trafiğe çıkış tarihi diyor.Acaba bu motor en son 2007'de mi üretildi, bayilerde sıfır diye satılan motorlar 2007 model mi?

Motosikleti
    Alıntı Carbon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnternette 2. el 150ZC motorlara bakıyorum 2010-2011 yazanların çoğu 2007 üretimi 2010 trafiğe çıkış tarihi diyor.Acaba bu motor en son 2007'de mi üretildi, bayilerde sıfır diye satılan motorlar 2007 model mi?
    2007 yılında üretilmiş, daha doğrusu ülkeye sokulmuş modeller. aldılar satamadılar. bitmeyince hala 0 km 2007 model diye satıyorlar.

motoru alır almaz kayışı lastiği ve farı değişip rodajı düzgün yapıp yağını castrol power1 scooter koyarsan gül gibi motor olur. uzun süre binersin. 9 ayda 8350 km yapmama rağmen 1 kere yolda kalmadım. tek sıkıntısı egzoz. her hafta vidalarının pullarını değiştirmen gerek. tek sorunu bu.

ceyhun1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150zc
    2006/2007 model ve çoğu stoklarda ve ambarla beklemiş motorlar nezaman satılırsa garanti vs vs ozaman başlıyor 2010/2011 gibi....

ben 1 senedir kullanıyorum bikere egzoz u sıktım bikerede ön takımı okadar 4000 km dir hiçbir sıkıntı görmedim

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    :D . ön varyatörü zincir yağıyla yağlayan malatyanın en iyi ustası sayesinde 6000 devirde kalkıyordum. sanırım saçma sapan servisleri için o devir saati oraya konmuş .

ysfb direksiyon mili kırılmış olmasın? ön tarafı tornavidayla açıp bakman lazım. göstergeye 2 elektrik soketi bağlı, kilometre teli için pense gerekebilir. far etrafındaki granajı sökerken de vidaları açtıktan sonra komple yukarı doğru kaydırman lazım. oradaki dilleri kırmamaya dikkat et. oradan şaseni de kontrol edebilirsin.
    ne güzel ustaymış o öyle
    burdakilerinde farkı yok, arka lastiği söktük yerine öyle güzel takmışki vidasını elle sıkıyorsun şükürler olsun bana birşey olmadı...

Motosikleti
    hafifçe frene bastığımda sanki absi otomobilde kazık fren yaparkenki gibi 1-2 kere fren kolu elime vuruyor. önden ve arkadan gazı bırakınca belirli bir frekansta metalik ses geliyor. balatalar mı bitti? bir de + olarak kilometre teli mi bozuldu acaba?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:59 ----------

Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne güzel ustaymış o öyle
    burdakilerinde farkı yok, arka lastiği söktük yerine öyle güzel takmışki vidasını elle sıkıyorsun şükürler olsun bana birşey olmadı...
    Allah korumuş abi... geçmiş olsun.

arka frenin hafifçe boşluğu var. bunun çözümünü bulan var mı? inanın her gün aklımda ama bir türlü yazmak nasip olmadı.

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    arka fren konusunda sıkıntım yok...
    diskten metalik bir ses geliyorsa balatalarını kontrol et derim...
    büyük ihtimal ondan dolayıdır...

ümit_150_zc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    ben bu motoru gece kullanmayı daha çok seviom.sanki gece daha hızlı ve sri gidiomussun gibi gelio.egzozu degisecem bozulmasini bekliom.kim ister demi bozulmasini

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    ümit yapalım sanada güzel bir ekzoz(:

Motosikleti
    @unnamed: bakımda balataları da değişeyim. diski çizmeyelim...

Alıntı ümit_150_zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bu motoru gece kullanmayı daha çok seviom.sanki gece daha hızlı ve sri gidiomussun gibi gelio.egzozu degisecem bozulmasini bekliom.kim ister demi bozulmasini
    farını değişmemişken şehirler arası karanlık yolda sürmedin anlaşılan...

ben 3-4 kere sürdüm. selektöre basılı gitmeme rapmen 1 metre önümü göremiyordum desen yeridir. çizgileri izliyordum...

bakarsını haftaya bi elazığ-malatya gece gezisi yaparım. videoya da çekebilirim hayırlısı...

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    ya valla acayip hosuma gidio o egzo.senin motorda gördüm.maxi dede gördüm çok hos duruyo.istiyom aslinda ama lastikleri degistim ya maddiat suan için uygun deil.ama alacam en kısa zamanda.fiyatı 117 lira.peki her yerde bölemi bu fiyat daha ucuza yokmu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 ----------

istanbulda her yer ısıl ışıl.uzun yol da güzel olur aslında

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    gezi var katılırsın ümit ayın 29unda...
    maxi değiştir balataları hatta kendin bile değiştirirsin...
    ırmak pazarında var....

ümit sende şu linke bak...
    ekzozu 50 tl araboğazı 20 tl..
    toplam 70 liraya mâl edersin...
    tabi işçilik olması gerekiyor fazlaca...
    http://www.rialli.com/urunler/scoote...50-cc-scooter/

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı ümit_150_zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya valla acayip hosuma gidio o egzo.senin motorda gördüm.maxi dede gördüm çok hos duruyo.istiyom aslinda ama lastikleri degistim ya maddiat suan için uygun deil.ama alacam en kısa zamanda.fiyatı 117 lira.peki her yerde bölemi bu fiyat daha ucuza yokmu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 ----------

istanbulda her yer ısıl ışıl.uzun yol da güzel olur aslında
    gece istanbul-tekirdağ yaptım hiç bi yer ışıl ışıl deyildi arkadaşın dediği gibi şeridi takip ettim çukur mukur kaçma imkanın yok cumbur
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    ırmak pazarı nerde.?ucuzmu orda.ya aslında geziye karılmayı çok istiyorum ama ehliyetim yok korkuyorum:((

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:43 ----------

istanbulun içinden bahsetmistim ben içinde geziom disari çikamadik daha

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:45 ----------

yok unnamed tesekler.ben o egzozdan alacam o daha güzel

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    ben sadece fikir veririm(:
    gerisi sana kalmış birşey....

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    senin egzozu satsana bana )

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    üstündekinimi?
    eskisini diyorsan o şimdi maxi de(:

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    üstündeki hani yeni model var ya..tabi sen motoru satar ken egzozu bana sat..benim orjinal egzosuta senin motorla satarsin..sen sat üstündekini..sende iki tanemi vardi egzos yeni tipten maxi ye verdigin eski salyongozmu..bu arada benim egzozda yeni sorun yok

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)

Bu Konudaki Etiketler