35 lira vermiştim sigortaya. 17.5 milyar tl de ölünce mi ne veriyorlarmış. tabi bu malatya fiyatı.
35 lira vermiştim sigortaya. 17.5 milyar tl de ölünce mi ne veriyorlarmış. tabi bu malatya fiyatı.
yer yer çok değişiyor...
fiyat iyi geldi bana...
Arkadaşlar, motora yeni başlangıç yapacağım.Şuanki durumum itibariyle de Scooter'dan başlamaya karar verdim, 150ZC tipi açısından hoşuma giden bir motor, önceki sayfalarda mutlaka bahsetmişsinizdir ancak bu motorun iyi ve kötü yanları konusunda beni tekrar bilgilendirebilir misiniz?
kardeş motor aksamından bakımını yaptırdıktan sonra arıza çıkarabilen bir motor değil...
kronik arızası sadece ekzozudur, o adamı deli eder...
yakıt konusunda pek cimri olduğu söylenemez(çinde petrol nehri olduğundan adamlar üst segment gibi yakıcı bir karbüratör koymuşlar)
rahatlığı iyi bir motordur...
lastiklerini değişirsen yol tutuşu ve fren performansı iyidir..
rakamına bakacak olursak güzel bir motor..
beklentilerini karşılar...
bende 1 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım bir depo ile 5,8 L ile 125/135 km arası yol yapıyor 1000/1500 tl arası fiyata bulablirsin yedek parça sıkıntısı yok bakımlı kulllanırsan seni kolay kolay yolda bırakmaz.
Motor : Tek Silindir, 4 Zamanlı
Silindir Hacmi : 149,6 cm³
Silindir Çapı ve Strok : 57,4 x 57,8
Sıkıstırma Oranı : 9,2:1
Maksimum Tork : 9,2 NM / 5500 d/dak
Soğutma : Fan Soğutma
Çalıştırma : Elden Ve Ayaktan Marşlı
Ön fren : Disk
Arka fren : Disk
Yağlama Tipi : Yağ Pompası
Ateşleme : Elektronik CDI
Ön Süspansiyon : Hidrolik Ön Maşa
Arka Süspansiyon : Hidrolik Amortisör
Yakıt Tankı Kapasitesi : 5,8 L
Ön Lastik : 130 / 60 – 13
Arka Lastik : 130 / 60 – 13
Ağırlık : 116 kg
Boyutlar U-G-Y mm : 2065 x 665 x 1175
Şanzıman : Otomatik
buda benim makina :D
şu an sadece yakıt konusunda sıkıntılıyım .. çok yakıyor motor ...
[IMG][/IMG]
kazasız belasız kardeşim...güzel duruyor motorun maşaAllah....
son seri üretim bu bendekide böyle diskler tam yuvarlak değil dikkat edersen
arkadaslar benim motorunda çok yaktıgını düsünüyorum..ne yapabilirim bunun için .neye baktirmaliyim?
selam arkadaşlar bujiyi kendimiz değiştirebilirmiyiz? aramızda değiştiren varmı?
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
avandanlıkların arasında buji anahtarı var..
değiştirebilirim dersen değiştirirsin...
ki hiç uğraşma bujiyi tek alsan 7 lira taktırırsan 10 lira...
3 lira için uğraşmaya değmez....
sağolasın unnamed merak ettiğimden sordum yolda bujiyle ilgili bi sorun olsa yapabilirmiyim diye merak ettimde
arkadaslar benim motorunda çok yaktıgını düsünüyorum..ne yapabilirim bunun için .neye baktirmaliyim?
ümit ne yalan söyliyeym benimde öyle ama ben biraz fazla seri kullanıyorum. genelde tam gaz gidiyorum hep.. durum şu ki; normal kullanımda ciddi bi düşüş yaşanıyor yakıt konusunda
ben fazla hızlı kullanmıyorum ama.trknik bi sorun olabilirmi ki acaba..veya ne olabilir?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 ----------
şimdi fulledm depoyu k. yide yazdım bakalım kaç k.m gidecek
kullanımla bi alakası bence pek yok çünkü mondial resmen deponun altından bi delik açmış oraya bi boru koymuş borudan benzin sürekli geçiyor buda çok yakmasına sebeb veriyor seri kullanırsın 3.5 yakar ağır davranırsın 3.3 yakar bu kadar oynar fazlası yok
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
ne yapmaliyim arkadaslar neresine bakayim veya baktirayim
150 mi hiç sanmıyorum ama bi bakacam depoyu fulledim km de yazdım bakalım ne kadar gidecek ama 150 çatlasa ortadan ayrilsa yine gitmez
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)