Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ceyhun1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150zc
    sana nasıl yardımcı oldular ??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    biraz başlığı şenlendirelim:

motorumun videosu:

http://imageshack.us/clip/my-videos/339/j98.mp4/

[IMG=http://img812.imageshack.us/img812/3029/ojm.mp4][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

4700 lümen ışık önüm artık gündüz gibi.

By maximaxi97 at 2011-05-09

deterjana parfümlü kolonya ile takviye yaptım daha iyi parladı. sol aynanın mavi kısmı geçen arabaların arasından geçerken aynayı çarpmam yüzünden düştü, silikon tabancam da bozuk olduğu için takamadım.

By maximaxi97 at 2011-05-09

ümit_150_zc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    hocam motoru yıkayınca kendine gelmiss.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:37 ----------

yanlız motorun videosu açılmıo

Motosikleti
    imageshackda uzun süredir sorun var. sıkıldım artık tinypic.comu kullanacağım.

View My Video

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    lastikler egzoz bunların fiyatı ile yeni bi motor alınır)egzoz güzel duruyo motorda..bende düsünüom o lastiklerdenmi alsam egzoz mu alsam die..suan motordakiler 5 aylık yeni egzosundada sorun yok ama şekil olarak degistirmek istiyorum.senin suan ki egzos nasil ses olsun herhangi bi tıkırtı falan geliomu.performansa bi etki varmı

Motosikleti
    Alıntı ümit_150_zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lastikler egzoz bunların fiyatı ile yeni bi motor alınır)egzoz güzel duruyo motorda..bende düsünüom o lastiklerdenmi alsam egzoz mu alsam die..suan motordakiler 5 aylık yeni egzosundada sorun yok ama şekil olarak degistirmek istiyorum.senin suan ki egzos nasil ses olsun herhangi bi tıkırtı falan geliomu.performansa bi etki varmı
    videoda sesi var, gayet güzel geldi bana. olmadı bi video daha çekerim birazdan.

Motosikleti
    CBR 250
    Alıntı themask adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dreamdark bu konuda çok haklı arkadaşlar.bu konuyla ilgili mondial'e bir şekilde sesimizi duyurmamız gerek.en basitinden bu başlıktaki tüm kullanıcılar mail atabilir.ayrı ayrı olarak.baktılar 50-60 kişiden tepki geliyor,illa ki kayıtsız kalamayacaklar.

tüketici mahkemelerine kadar yolu var.benim konuyla ilgilenecek tanıdıklarım da var ticaret odasında.

tamam,belki firma motorlaını geri çağırıp toplatmayacak ama an azından rahatsızlığını dile getirmiş olanlara ,serviste genel bir bakım,sağlam mı değil diye kontrol yaptırtacak.

ayrıca ceyhun,savunduğun davayı bir de şu açıdan değerlendir.Allah korusun bu olay senin başına geldi ve sen bu iki arkadaş kadar basit atlatamadın. en iyi olasılıkla sakat kaldın.şunu mu diyeceksin:" ya ben zaten böyle bir şey bekliyordum,kaçınılmaz sonumdu bu benim.1500 liralık bir aletten bundan fazlası beklenmez.kaderimde sakat kalmam varmış" mı,yoksa ilk fırsatta sen ailen firmanın tepesine mi binersiniz,yüklü miktarla tazminat davalarıyla?

lütfen biraz mantıklı olalım arkadaşlar.bu olayı böylece örtbas ettirmeyelim.
    slm

TAKİP EDENLER SAĞDUYU SAHİBİ OLANLAR İÇİN SÖYLÜYORUM.
    İKİSİ BİRBİRİNE DENK OLANLAR İÇİN SÖYLEMİYORUM.

DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM.
    SERVİSE GİTTİM FABRİKA SAĞOLSUN GEREKEN PARÇALARI GÖNDERMİŞ.
    GİTTİM YERİNDE GÖNDERDİKLERİ ŞASEYE BAKTIM.
    BAKTIĞIMDA KAYNAK YAPILMASI GEREKEN YERLER SAĞLAM.

ŞİMDİLİK TELAFİ EDİLEBİLİR BİŞEY OLDUĞU İÇİN SESİMİ ÇIKARMADIM.
    ŞİMDİ İSE BAĞLANACAK VE BENDE BU MOTORA BİNECEĞİM.

GEREKEN BÜTÜN ÖNLEMLERİDE ALACAĞIM GÜVENLİK AÇISINDAN.
    AYNI HATA TEKRAR EDERSE TAM 1.000.000,00 TL TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM. YİNE İŞ HAKİMİN TAKDİRİNE KALMIŞ.

KOLUM KOPSA AYAĞIM KOPSA BANA 100.000,00 TL VERSE NE İŞE YARAR VERMESE NE İŞE YARAR.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:58 ----------

Yine belirtmek isterim ki ikisi birbirine denk olan arkadaşlar konuyu başka konularla geçiştirip kaynatmak istiyor.

Motosikleti
    150 zc Gitti...
    Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler yuvacık gezisine katılacak arkadaş varmı aramızdan?
    ne zaman nerde bir türlü buluşamadık zaten kardeşim. ayrıca yuvacık ne tarafta :D

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    Alıntı YsFB 39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne zaman nerde bir türlü buluşamadık zaten kardeşim. ayrıca yuvacık ne tarafta :D
    29 mayıs pazar günü izmit kandıra tarafında....

Motosikleti
    150 zc Gitti...
    29 mayıs pazar günü izmit kandıra tarafında....
    tamam dostum benimde 28 mayıs günü sınavım var.bir aksilik olmazsa ben varım. avrupa yakasından geleceğimi biliyorsun. artık o gün buradan gelen olursa hep birlikte akarız sizin oraya.

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    ordan katılım olacak....
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...011-pazar.html
    konuyu takip et istersen....

Motosikleti
    benim çanta 45 tlye aldığım içine doğru düzgün full face kask sığmayan mondial marka bi çanta. üstelik bu çantaya sinyal stop park iç aydınlatma falan yaptım biliyorsunuz.

şimdi bu çantada önce öndeki 2 dil kırıldı. 2 demir plakayı çantaya vidalayıp silikonla halletmiştim. 1-1.5 ay geçince de öndeki vida yerleri kırıldı. gene idare eder deyip yola devam ettik ama bugün kilit mekanizması da kırıldı... buraya resim attıktan sora oldu nazar değdi vallaha.

çanta beni bırak diyor şu an.

şimdi bana 2 adet ls2 354 ve 384 full face kask ve zandonanın 6lı sırt koruması sığabilecek bir çanta lazım.

ne önerirsiniz?

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    maxi çantalarla pek alakam olmadığı için sana yardımcı olamayacağım kardeşim:(

Motosikleti
    performansa etkisi var ama cebime olan etkisi daha fazla 100 kmde 4 küsür litre yaktı... kilometre göstergesi bozuktur dedim ama işten eve gelirken baktım doğru gösteriyor... 70 kmye 3 litre yaktı . garantiden değişen egzozumu geri mi taksam ne...

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    o yakıt konusu deli eder adamı...
    bendeki ekzozla beter yakıyor motor(:
    dün idare eder dedim benzinciye kadar etmedi ve yolda kaldım:(
    en kötüsünü yaşadım ve motoru kaktırdım:(

Motosikleti
    o yakıt konusu deli eder adamı...
    bendeki ekzozla beter yakıyor motor(:
    dün idare eder dedim benzinciye kadar etmedi ve yolda kaldım:(
    en kötüsünü yaşadım ve motoru kaktırdım:(
    aynısı geçen bana da oldu. çok ama çok hafif yokuş aşağı ittire ittire bisiklete biner gibi aşağıya kadar ayaklarımla iteledim. ama güzeldi be; hep motor mu bizi taşıyacak, biraz da biz motoru taşıyalım değil mi?

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    benzini çok yakıo ozaman..yani bernim suanki egzoz sıfır bişeyi yok..ben görsellik açısından sölemiştim.ozaman lastikleri yenileyim gerçi onlarda yeni ama kaymasın ne olu r ne olmaz..orjinal egzozu ile arasında çık fark ediomu yakıtı?

Motosikleti
    benzini çok yakıo ozaman..yani bernim suanki egzoz sıfır bişeyi yok..ben görsellik açısından sölemiştim.ozaman lastikleri yenileyim gerçi onlarda yeni ama kaymasın ne olu r ne olmaz..orjinal egzozu ile arasında çık fark ediomu yakıtı?
    benim hava filtresi kış boyunca yağmur yedi ve kağıdın ön tarafı plastik olmuş durumda. 6000devirden sonra hava alması artacağına neredeyse hiç hava almıyor.

zaten sürekli dip gaz gittiğim için, hava da almadığı için fazla benzin yakıyor olabilir. yarın bütün gün işteyim. öbürgün arka fren balatasıyla beraber filtreyi de değiştireyim... yağını da değişiyim 900 km oldu. 20-40 yağ koymayın arkadaşlar. 10w40 castrol power1 scooter en iyisi.

orijinal egzozunda 4 litre ile sabit 135 km gidiyordum.

fazla yakmasına sebep akyü şarj etmesi de olabilir. az da olsa etkisi olur diyorum.

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    maxi onun görevi bizi götürmek kaktırmak hiç iyi olmuyor..
    zamanında zaten baya kaktırdık motor(:
    o yüzden o beni taşıyıversin sürekli...
    ümit tavsiyem imkanın varsa ekzozdan önce lastiğini değiştir, lastik daha önemli her zaman...

emreakyol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---waiting---
    arkadaşlar tanıdık bir abimin motoru satmam için bana rica etti. hatta yanıma bile getirmeyi düşünüyor çünkü motor garajda yatıyormuş. bende daha gelmeden buraya yazim dedim belki motoru büyütmek isteyen olur. zaten bu motoruda test edip size detaylı bilgi veririm :D HYOSUNG MS3 250 model gri renk son sürat 170 ve 24 beygir. sıvı soğutmalı enjeksiyonlu 10bin kmde sıfır gibi düşünen olursa bana ulaşsın..

test konusu

forumdaki başlığı
    If you touch my bike, I'll touch your girl.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler