Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ümit_150_zc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    dilekçeyi yazdik .peki bize sonuç olarak ne olacak bize ne dönecek bu dilekçe sonucunda..bi sonuca ulasılırmı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ceyhun1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150zc
    bence hiçbir sonuca ulaşamazsın sadece olayı yaşayanlara yardımcı olurlar diye düşünüyorum buda ihtimal

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    bu motor 100 kilo tasıyo 100 kilo tasşyan bi şase kırılıosa bari meşe agacından yapsınlar 20 yıl dayanır..

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    üretim hatası olduğunu kabul ederse motorları geri çekmek zorunda kalır....
    ve bu sorunu çözmek mecburiyetinde kalır...
    arkadaşlar dream üstadın dediği gibi canımızı taşıyoruz bunda...
    Allah korusun sonuçları çok kötüde olabilirdi...
    bunun için birşeyler yapmamız lazım....

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    bu motoru alirken kronik arıza çikaracagini biliodum ama bi şekilde halledilir dedim parçasi ucuz servis bol.ne yazikki su sasi olyindan sora motora nezaman bşinsem aklima gelio tabiri caizze tırsarak kullaniom artik..satmayi bile düsünüyom bazen ama motorumuda seviom bakiom tertemiz bakimi olsun ne yacam kafam allak pullak oldu

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    ben mondiale mail atıyorum şimdi...
    bu sorun benim kafama çok fena takıldı....

Motosikleti
    mondial 150zc
    valla ben hiç korkmuyorum önceden nasıl kullanıyorsam gene öyle kullanıyorum.akacak kan damarda durmaz.korkunun ecele faydası yok. ben depremin merkezi gölcükdeyim 3/5 ay önce baya bi sarsıntılı deprem oldu evden bile çıkmadım tıkınıyordum tıkınmaya devam ettim

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    sen böyle devam edebilirsin...
    ben canımı sokakta bulmadım ve böyle bir arızası varsa motorun mondialin bu motorun arkasında durması gerekir...
    her yeri bozuk olsun can damarıda kırılsa bu direk büyük kazalara sebep olabilir....
    ben mail attım gelecek cevaba göre hareket edeceğim, hiç olmadı ön kafayı söker bakarım duruma göre hareket ederim...
    sen bildiğin gibi devam et...

Motosikleti
    mondial 150zc
    türkiyede bana 5 tane şasi kırılmış 150zc gösterin ????

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    ben burdakiler dahil 4 tane biliyorum...
    sonuncusunu servis değiştirirken görmüştüm...
    direk garantiden gönderiyorlar...

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    bir kaçtane kaza yapmış zc gördüm darbe sonucu ama bunlarda şasi kırılması deilde egilme olmus..motor pert ama sasi egilmi.şimdi düz yolda giden motorun sasi si kırılıyo.ama darbe alan motorun sasi egilio..kendimizi tatmin edecek olursak belki bi kaç motorun sasesinde fabrika çıkışı sorun olamazmı?

Motosikleti
    mondial 150zc
    valla mailden mektupdan bişi çıkcagını sanmıorum çünkü istisna dicekler ve muhtamalen sadece sıkıntı çekenlere yardımcı olcaklar..diye düşünüyorum

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    ben adımı attım...
    belkide inceleme yapacaklar...
    hiç belli olmaz...
    istersem 1000 lira vereyim istersem 20000 lira vereyim sonuçta canımızı taşıyoruz bununla...
    inanıyorum ki mondial bu konuda emin bir adım atacaktır...

Motosikleti
    mondial 150zc
    Alıntı ümit_150_zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir kaçtane kaza yapmış zc gördüm darbe sonucu ama bunlarda şasi kırılması deilde egilme olmus..motor pert ama sasi egilmi.şimdi düz yolda giden motorun sasi si kırılıyo.ama darbe alan motorun sasi egilio..kendimizi tatmin edecek olursak belki bi kaç motorun sasesinde fabrika çıkışı sorun olamazmı?

ya olur tabi bende bi çok kazalı scooter gördüm bi çok arkadaşımın motorunu aldırdım trafikten çekilen araç parkından ehliyetleri olmayan bana geliyor çünkü okadar kazalı motordan birinin şasisi kırık değildi dediğin gibi en fazla yamuktu

Phantom264 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Arkadaşlar bu konuda hepimiz duyarlı olmalıyız.. Bir şekilde mondial e sesimizi duyurmalıyız..
    Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor

Motosikleti
    mondial 150zc
    amaç ve beklenti nedir ???

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    konuyu biraz degiselim..lastik olarak ne öneriyosunuz marka?fiyat ta verirseniz sevinirim

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı ceyhun1982 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    amaç ve beklenti nedir ???
    arkadaşım yani zc ye sahipsin diye markayı bu kadar sahiplenmeni anlıyamadım yani akıcak kan damarda durmaz nasıl bi mantık ozaman al silağı sık kafana nasılsa akıcak kan damarda durmaz ölcen varsa ölürsün nasıl bi mantık anlıyamadım yani
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    mondial 150zc
    koca türkiyede 4.5 tane ki sadece ben birinin resmini burda gördüm şasi kırıldı diye yusuf yusuf edip zc den korkacak halim yok olcagı varsa olur olmazsada yoluma bakarım bu benim düşüncem fikrim herkesin kendince düşüncesi fikri vardır benim nasıl saygım varsa başkasıda örnek sen saygın olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:45 ----------

Alıntı ümit_150_zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konuyu biraz degiselim..lastik olarak ne öneriyosunuz marka?fiyat ta verirseniz sevinirim
    orjinalin boyut ve ölçülerinde bulabilirsen marka olsun.

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ceyhun1982 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1,5 senedir bu motor bende ne kendi motorumda ne çevremde herhangi bir sorun sıkıntı görmedim kaldıki şasi kırılma olayı ne gördüm nede duydum ben mondialin ortaği değilim ama sonuçta buda kul yapısı ve çok kaliteli bir marka değil 1 1,5 lira verip çok sağlam ve kaliteli olmasını beklemiyorum bekliyenlerede şaşıyorum geçen bi konuşmamızda demiştim her 2/3 senede bir scooter mı yeniliyecem elimden geldigince ok
    Ben de bir karşı firma çalışanı değilim ve yıllar önce ilk motosikletim de 125ZN idi. Ayrıca şu ana kadar bir sorun yaşamaman, yaşamayacağın anlamına gelmez.

Sen bu konuda belki fazlasıyla rahat ve vurdumduymazsın ancak, insan hayatına biçilen değer yargıları seninle farklı olan; daha duyarlı arkadaşları bir nebze de olsa bilinçlendirebildiysem eğer, gece rahat uyurum.

Sonuç olarak ben sadece bir motosikletçi hassasiyetiyle ve insana değer veren yapıda bir kişi olarak, böyle bir sorunun varlığı karşısında tepkisiz kalamadım.

Daha önce de söylediğim gibi, şase kırılması bir motosiklette oluşabilecek en ciddi sorundur bana göre; çünkü sürücünün ve motosikletin tüm parçalarının sorumluluğu o şase dediğimiz parçanın üzerine yük olarak binmiştir.

Kimse 1-1,5 liraya aldığı malın çok kaliteli olmasını beklemez zaten. Ama yine söylüyorum, aynı fiyatlara piyasada o kadar Çin malı motosiklet varken, ilk defa böyle bir sorunun bu modelde ortaya çıkması, insanın aklına ister istemez soru işaretleri getiriyor.

Benim dikkat çekmek istediğim ve üzerinde durulması gereken nokta da işte bu.

Allah korusun ama, İlla birinin mi ölmesi lazım, şase kırılmasından dolayı oluşabilecek bir can kaybında firmanın ödeyeceği tazminatı düşünebiliyor musunuz? Bu bence firmanın da maddi unsurlardan öncelikli olarak insan hayatına verilen değer anlamında üzerinde ciddi anlamda durması gereken bir husus.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler