km göstergesi bozuktur
bencede bozuktur .yaaa sorma ben yapamayıp o yaparsa kendimi keserim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:36 ----------
yani devir kesici diye bir şey bunlarda olmaz mı
eğer 150 cc de vitesli olsaydı bu motor 120/140 arası hızlarda olurdu otomatik oldugu için sınırları zorlamadan çalışan bir motor bu benim düşüncem bu arada sizin motorlar açılcak yeni ise
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:50 ----------
tek uyumayan zc ci ben değilmişim
ben opet markette çalışıyorum o sebeple bu saate ayaktayım :peki ön varyatör vaya arka varyatör çaplarıyla oynansa vaya arka final dişli ile .desene git rr albitane
scooter amacından şaşar bu tür oynamalar belki hızı biraz arttırır ama yakıt artar aşınma artar bakım zamanı kısalır vs vs vs
ben kağıthane beşiktaş tünelinde 100 gördüğüm zaman bu salyangoz egzozdan yanık kokusu geliyor. Temde de iki kişi 120 yi gördük. en son kadıköyden gelirken 100 ve 110 arası geldim ve iki üç gün sonra kayış koptu. :D bir hafta sonrada baskı balatası değişti. hor kullanmaya gelmiyor bu motor. :D ama e5 te de mecbur kalıyor insan o kadar hızlı gitmeye. birazdan da aküyü söküp şarj ettirmeye götüreceğim:D egzoz 125 liraya üçgen buldum ama ben o kadar pahalı birşey yapmak istemiyorum. çıkma ucuz yollu birşey düşünüyorum.
benim egzoz yeni daha gittigi yere kadar artık..bozulur sa yeni tip alirim öle düünüom..fiyatida pahallı ama ne yapalim sekil olarak güzel görünsün bari..
avrupa yakasında sucuk mangal keyfi varmış arkadaşlar, sizden katılım olacakmı?
http://www.motosiklet.net/forum/etki...al-gezisi.html
yarınmış, buradan bir arkadaş bulursam gelebilirim...
unnamed sende egzoz vardi bi zamanlar satilik..salyangozmu ydu..sattınmı ?
hayır mondialin orjinal ekzozuydu resimde gösterdiğiniz sattım...
valla benim o tip şeylerle işim olmadığı için keyfime bakacağım...
buraya gitmezsem arabayı alıp sakaryaya doğru gitme niyetim var..
haftaya da ben sakarya ya gideceğim
haftaya ya nasip diyelim...
havaya güvenmiyorum yoksa motorla giderim....
yoo ben kız arkadaşımın yanına gideceğim trenle..ayrıca motorun son hali zarif ve sade olmuş..
heralde gece gündüz en çok ben varım burda ..
ya ben anlamıyorum bazı arkadaşları çok zorluyorlar zc yi :.(
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)