off 30unda askerde olursun o zaman...
hayırlı teskereler sizlere(:
off 30unda askerde olursun o zaman...
hayırlı teskereler sizlere(:
kaç senedir tecilli yeter artık dedim. yarın aküyü şarj ettirmeye götüreceğim. kendim yapamam heralde. işte insan anlamayınca kötü oluyor. kendi başıma yapabileceğim birşey olunca çaresiz en ufak problemde istikamet servis. çok uzun zamandır problem yoktu olması normal zaten.neyse öğreneceğiz artık
sattık ya motoru inadıma heryerde aynı motordan çıkıyor karşıma...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8132712/detay/
egzos arıyanlar olabilir gözüme takıldı
bende bugün emrenin motoru gördüm...
wolky bu motor bir yerden tanıdık geldi ama(:
unnamed.suan senin motorda olan egzoz zc nin egzozumudur orjinalmidir..bu egzozun ücreti nekadar..motora bi katkısı varmı..ve bu egzoz dan taktirsak garantiyi bozar mi.soru çok ama )son olarakta salyongoz egzozda olan tıkırtılar bu egzozdada oluyomu ,?
birincisi garantiden çıkması servisine bağlı..
ikincisi performans olarak gayet memnunum, abartmıyorum düz yolda rahat rahat 110 görüyorum sağlam uzuyor çünkü...
ekzozun zc ile hiç bir alakası yok iç aksamı tamamı ile bizim el işçiliğimizdir....
ilan seninmiydi ya reklam yapyoz işte yeni arkadaşlar var
dün verdim motorun satışını motoru götürürken içim gitti valla okadar led fln yaptım xenonla azda olsa uğraştım 3 yıldır beraberdik ne dim vala
şimdi benim pek fazla vitesli tecrubemde yok napçaz bakalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 ----------
aslında nasıl çalıştırlır bilmiyorum bile
en son şu mondialin vitesli motorlarından kullandım 15 metre fln
onada çalışıyorken binmiştim
anladim ama nette görmüstüm ayni senin egzoza benziodu yeni egzoz zc için yazmıslardi görüntü olarak çok hoş duruyo..burda pek fiyat konusulmuyo sanirim..ücreti sormustum ne kadara maal oldu peki..
bi 10000de balata yersin belki ondan sonra alışırsın...
bi ihtimal arka frende de zorluk çekersin ama ilk defa motor kullanan bir adam olmadığın için rahat rahat gidersin..
takma kafana...
birde ilan bana ait değil..
kimse bana bakmasın(:
buraya bazen uğrayan spaw10 diye bir abi var onun motoru(:
selam millet Bu 250mct nasıldır bilen varmı?
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
evet ceyhun bu egzoz iste güzel görünüyo
Perakende Fiyatı (KDV Dahil) : 117,19 TL
EK15.07X01.030 kod numaralı EGZOZ, MONDIAL 150ZC motosiklet modelimize uyum sağlamaktadır ...
selam arkadaşlar ben forum a yeni katıldım bende bir zc kullanıcısıyım bu motorlarda devir kesici veya buji ateşlemesini kesen bir şey var mı 9000 rpm 90 km/h geçemiyorum
zaten hızı 90/100 arası tabi hava filtresi buji temiz ve düzgün olmasında fayda var
iyi geceler bu arada motor 2350 km de bakımda yeni yapıldı tabi neyaptıysa ; 2 adet motoru beraber aldıgımız arkadaş ben 120 km/h yaptım degince kan beynime fırladı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)