öncelikkle topıcı canlandıran herkese tşkkrler , bu arada yeni katılan arkadaşlar KAAN-PATOTOMA-KUTURKUTUR hşgeldinz formumuza.
Neyse şimdi geldi ehliyet konusuna , bence ehliyet almadan hiç bir şey almayın bizzat alıp şapa oturmuş birinden size öğüt kulağınıza küpe olsun nedenmi
1-bilmem kaç yıl sabretmişsin 3-4 ay daha sabret...
2-yakalndığın taktirde 700 ytl + motor bağlama+polisin motorunu bağlamaya götürürkenki hayvanca sürüşü.....(her pls için gecerli deilll ona göre)
3-şansızlık sonucu olan çok hafif bir kaza bile inanılmaz sorunlar açar.
4-trakfik te tek kalmış yada kaza kurbanı olmuş zawallı motorcu dostlarımıza yardım için olay yerinde sağa çekip arkadaşa yardımcı olamadan oradan uzaklşmak zornda kalma(olay yeri polis warlığından) gibi iğrenç bi duygu... ve daha aklıma gelmeyen her türlü şey wallaa kimseye önermem sabredin 2-3 aycık bişi olmaz ondan sonra alır motoru paşa paşa heryerede gidersiniz........................
arkadaşlar sizce yeni alınacak bi motor için mondial 150zc mi alınır yoksa biraz daha para koyup honda olsun pahalı olsun denilerek honda beat mi alınır ikilemdeyim açıkcası...
http://img413.imageshack.us/my.php?i...5141210li1.jpg http://img501.imageshack.us/my.php?i...6184718zg4.jpg http://img501.imageshack.us/my.php?i...8596921co2.jpg YENİ EGZOZUMLA ARANIZDAYIM...HERKEZE SELAMLAR...
Egzos hayırlı olsun ozan150zc Gayet Hoş Durmuş
Dostum bende farklı bişi demedim zaten alabilene
slm ozan kardes bu eksozu nasıl yaptın böyle ???
OOoo Ozan gelmissss nerdeydin yawf nezamndir bak dunya kadar katilimci oldu arik bizm tpicte capcanli eet dvm edelm.....
haaa bu arada cbf 150 yada uygun bi 250 lik alcam gibi gorunuo ama 250 lik olursa fiyattan dolayi buyuk ihtimal cin olcakki yeni motor cin olsun istemiom cunku uzun yol dusunuom ORDU-IZMIR gibi ne dersiniz cbf bu isin altindan cikarmi acep bide bzm motorlarin 2. eli ne durumda acaba kaca gider dersinizki..... bu arada ZC mden ayrilmakta cok koycak bana amma
slm millet yeni katılan arkadaşla hepinis aramısa hoş geldiniz
walla gittikce canlanıo forum eğlenceli hale gelcek yawaş yawaş
..................................
slm beyler mrb bnde dün gittim mondial bayisine aldım bi zc allah izin werirse 1-2 gün içinde teslim alcamm
herkese selam sabahtan beri 31 sayfa okudum artık hem yoruldum hem karar verdim. ben rahatına düşkün bir insanım ama bütçemizde belli okuduğum kadarıyla kimse motorumdan memnun değilim demiyo ee madem öle bende karar verdim almaya. o zaman forumdan bana yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum. ben ist. anadolu yakasında otruyorum ümraniyede bana git motoru burdan al diyebileceğiniz bi yer varmı kim tavsiye ediyo ? ve sadece almakla kalmıyoruz tabi servis tavsiyeside istiyorum :D hadi cvpları bekliyorum arkadaşlar. bu motor işine kuzenimle beraber girdik ama o illa tutturdu zealsun alcam diyo :) vitesli olsun diyo bende ugrasmamak için bunu tercih ediyorum aslında zealsunla aralarında çok fark yok fiyat olarak ama genede ben bunu istiyorum. yardımcı olursanız artık bende burdayım. hadi eller havaya zc ciler :D hehe
hadi ama arkadaşlar :D bekliyorum
hala kimse bişey yazmamış arkadaşlar hadi ama bekliyorum beklerken araştırıyorum şimdi 150 zc ye diycek bişeyim yok motor hoş ve güsel ama kanuni storm diye bir model var 150 lik bilen varmı bilmiyorum ama onada baktım liste fiyatı 2.599 ytl bide buna 200 lira ruhsat ve plaka ekliyolar nasıl sizce çokmu onu alacagıma 150 zc yimi al dersiniz pek fark yok galiba
aramıza katılan son 2 arkadaşımızada hoş geldınız dedikten sonra
@erdincpolat
tabiki 150 zc al storm ne işe yarıo ,arkalar kampana ,oturdugunda goreulmeyen bir gösterge panosu, daha küçük boyutlar,,,,,
ZC ci olamalısın arkadaşım
bu arada istanbulda oturmayan biri olarak sana servis satıcı konusunda yard. olamaıcam bekle yakında damlar bizimkiler sana bi yol gösterirler....
çok teşekkür ederim sheltox demekki 150 zc ci olcaz bizde bekliyorumzaten tam olarak fikir almam lazım herkesten bakalım bu iki model arasında kim neyi tercih ediyo
birde aslında bişey daha sormak geldi içimden storma bakmıştım galiba bir kullanıcı aarkadaş bazı extra parçalar eklemiş kendi motoruna peki şu ana kadar sadece bir egsoz degiştireni gördüm 150 zc de acaba daha degişik parçaları kullanan varmı aranızda yada var oldugunu bilen
valla erdınc kardesım hıc bekleme hemen zc cı ol sende her an zam gelebılır al motorunu acele et storm felan karıstırma kafanı allak bullak etme bız tavsıye edıyosak bı bıldıgımız vardır bu formda okadar cok sey tartısıldıkı artık bu forumdakı herkez mondıal zc nın dıger cın motorlar arasında lıder oldunu bılıyo..zcde degısık parcalar kullanmaktan bahsetmıssın her konuda yardımcı oluruz sana benım motorun resımlerınıde gormustursun.cıftlı mavı neon-xenon far-abarth egzoz var bunlar herkezın yaptıra bılecegı hos gorunumu olan seyler ama ses manyagı ısen (benım gıbı)gıdersın sanayıyeegzosunu kestırıp ucuna krom egzos ucu kaynaklattırırsın ıcınıde bosaltdırırsın egzosun sesı tok ve guzel cıkar ben oyle yaptım herhangı bı sorun yoq memnunum dedıgım gıbı sana herturlu problemde yardımcı olurum zccılere selamm...sheltox sanada selam olsun geldım aranızdayım..:D
ozan 150 zc
saolasın kjardeşim o zaman öle diyosan son karar 150 zc olsun zaten aklımda hep o vardı. peki sana bişey sorsam bu motor la uzun yol yapabilirmiyiz yani bu motor hiç durmadan ne kadar gider sence ? şehir dışına çıkabilirmiyiz
bide ozan sen nerdensin ben ümraniyedenim alınca buluşurmuyuz duruyomu motorun hala kaç km desin :D çok soru soruyorujm yaaaaaa
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
way kuzen lobi yapmışsın burda çakal seni
chopper alacaz diom olm vitesli alacaz diom ne scooter ı
ercankarakuş
yok kuzen burda öle konuşma ben alcam bu motoru gel sende buraya bak en neşeli katılım burda gel ne olursan gel yeterki gell
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)