Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Nisan 2011, 01:24
renk şansıma kaldı bayiye ne gelirse
2side benim hoşuma gitti sorun yapmaz
Reklamlar
-
28 Nisan 2011, 01:25
-unnamed- adlı üyeden alıntı
alper kimsenin üstüne geldiği yok...
ne yazdığını yada ne anlama geldiğini bilmiyorsun herhalde...
senin şimdi bindiğin cbf 150'ye açıkcası bisiklet gözüyle bakıyorum ben, ama hiçbir zaman bunu dile getirmem...
kalkmış burada alaylı bir üslupla zc ilemi gelecen demek karşındaki adamı hor görmektir, benim ve diğer arkadaşlarımın eminimki anladığı budur...
forumdalarda sürekli dolaşırım, senin diğer konularda aldığın tepkileride biliyorum...
ya yazdığına dikkat et, yada bir daha mesajıma alıntı yapma...
emrede söledi yanlış anlaşıldığımıı tamam dedim düzeltik dedim bişey demedimki bi soru sordum nerelere geldi pardon bide benim başka hangi konularda aldığım tepkiler var onlar kişiler arasındaki fikir ayrılıklarından oluşan tartışmalar örneğin cbf 150 bisiklet oluşu senin fikrin bana göre 141kilo olan bi alet dışlamayın adamı şöle :D pardon yinede
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
28 Nisan 2011, 01:26
wolky helal sende katıl 250 lik serisine...
ben size seneye nexus 500le katılırım...
-
28 Nisan 2011, 01:28
wolky-ksk adlı üyeden alıntı
renk şansıma kaldı bayiye ne gelirse
2side benim hoşuma gitti sorun yapmaz
bencede 2renkte gayet güzel o konuda sorun yok insallah en kısa sürede kavuşursun ama hazirandan önce vermezler heralde öle dimi :
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
28 Nisan 2011, 01:30
çok hoşuma gitti ondan bir haftada aldım bu kararı
seneye vakitte kalmıcak yarın gidip bi 4000 tl bayılcam ayın 20 sinde teslim alcam nasıl beklerim bilmiyorum
-
28 Nisan 2011, 04:39
-
28 Nisan 2011, 08:09
maxi97 adlı üyeden alıntı
debriyaj ve subap ayarlarına baktır bence.
baskı balatası değişti. şimdi eskisi gibi iki kişi rampayı rahat çıkıyoruz:D
-
28 Nisan 2011, 16:41
arkadaşlar bilgisi olan bu motorun kayışı ve bujisi nasıl değişir kullanılan takımlar nelerdir varsa rsimli olarak anlatabilirmi bu konuda yardımcı olan arkadaşa şimdiden çok teşekkür ederim
-
28 Nisan 2011, 23:05
Bugün noterdeyiz satışı vercez bi baktım 450 tl ceza 287 lira asıl ceza bide faizi var
nerde ne ara yedim ne ara faizlendi bana bildirilmedi bile sonuç olarak elime 550 tl gibi bir para kaldı(hepsi haram olsun bu devlete)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 ----------
ceyhun1982 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bilgisi olan bu motorun kayışı ve bujisi nasıl değişir kullanılan takımlar nelerdir varsa rsimli olarak anlatabilirmi bu konuda yardımcı olan arkadaşa şimdiden çok teşekkür ederim
serviste usta hiç girme bu işlere :d
-
29 Nisan 2011, 01:36
Bugün noterdeyiz satışı vercez bi baktım 450 tl ceza 287 lira asıl ceza bide faizi var
nerde ne ara yedim ne ara faizlendi bana bildirilmedi bile sonuç olarak elime 550 tl gibi bir para kaldı(hepsi haram olsun bu devlete)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 ----------
serviste usta hiç girme bu işlere :d
sen eline tutanak beklersen çooook beklersin arada vergi dairesi sitesine gircen ceza vergi borcuna bakcan ogs kgs kaçak geçişin varmı diye bakcan.
bu arada kayış ve buj,m sağlam sadece yolda kalırsam nasıl yaparım onu ögrenmek istiyorum
-
29 Nisan 2011, 01:59
@unnamed: ben ve emreakyol'a yazdıkların için teşekkürler abi, duygular karşılıklı
kayışı değişmen tek başına zor, havalı tabancan yoksa. ben bulaşmam. buji için de kaportayı sökmen gerekiyor. 10 lira servise ver bakımını da yaparlar.
YsFB 39 adlı üyeden alıntı
baskı balatası değişti. şimdi eskisi gibi iki kişi rampayı rahat çıkıyoruz:D
emreakyol da aynısını söylemişti. yardımcı olduysam ne mutlu bana.
zaten uzun zamandır vitesli kullanmadım umarım zıçmam motora
hocam ilk işin sslere takılan motosiklet koruma takozlarını takmak olsun. motorun oralara hilti gibi demir parça takıldığını düşün.
aman haa. parasını bilmiyorum ama 1 milyar da olsa ver parasını al tak. grenajdan değerli değil.
-
29 Nisan 2011, 03:27
yaaa burda adam aletsiz değiştiriyor ??
http://www.dailymotion.com/video/xdv...aletsiz-d_auto
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:03 ----------
uyudumu herkesssssss
-
29 Nisan 2011, 15:36
nerde bu millet nerde bu devlet
-
29 Nisan 2011, 15:37
ilk sıkıştırması fabrikada havalı tabanca ile yapılmıştır. sen de ilk kez sökerken havalı tabanca ile söküp el ile geri takarsan sonrasında el ile sökebilirsin.
-
29 Nisan 2011, 16:46
sökmesi önemli değilde toplamasını yapabilecekmisin?
daha önceden tecrüben yoksa sökme derim...
dağınık halde motorcuya götürürsen kucağıma düştü der ve sonrasında ver yansın...
yinede sen bilirsin....
-
29 Nisan 2011, 20:36
maxi97 adlı üyeden alıntı
@unnamed: ben ve emreakyol'a yazdıkların için teşekkürler abi, duygular karşılıklı
kayışı değişmen tek başına zor, havalı tabancan yoksa. ben bulaşmam. buji için de kaportayı sökmen gerekiyor. 10 lira servise ver bakımını da yaparlar.
emreakyol da aynısını söylemişti. yardımcı olduysam ne mutlu bana.
hocam ilk işin sslere takılan motosiklet koruma takozlarını takmak olsun. motorun oralara hilti gibi demir parça takıldığını düşün.
aman haa. parasını bilmiyorum ama 1 milyar da olsa ver parasını al tak. grenajdan değerli değil.
teşekkürler dostum sana ve emre ye.işin komik yanı akü bitmiş :D yine hergün sorun çıkarmaya başladı neyse yarın onuda hallederim artık.birkaç ay sonra askerlik sebebi ile satmak durumunda kalacağım o zamana kadar iyi bakayim.
-
29 Nisan 2011, 22:19
vay vay askerlik ha....
ee gitmek lazım tabi(:
-
29 Nisan 2011, 22:22
YsFB 39 adlı üyeden alıntı
teşekkürler dostum sana ve emre ye.işin komik yanı akü bitmiş :D yine hergün sorun çıkarmaya başladı neyse yarın onuda hallederim artık.birkaç ay sonra askerlik sebebi ile satmak durumunda kalacağım o zamana kadar iyi bakayim.
hayırlısı olsun hayırlısıyla gider gelirsin inşallah. akü şarj etmeyi dene istersen.
-
29 Nisan 2011, 22:30
maxi sen gittinmi kardeşim?
-
29 Nisan 2011, 22:34
-unnamed- adlı üyeden alıntı
maxi sen gittinmi kardeşim?
yok, daha okul var bi 3-5 sene . işteki amirler müdürler sağolsun derse gitmeme izin vermedikleri için her dönem bir iki ders veriyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler