Saçma gelcek size ama ben bu motoru çok sevdim satçam satamıyorum
elime bir miktar para geçti cbr 250 ye talibim napçam karar veremedim
aslında 10 ay içinde elimde olacak yeterli para napmalıyım sizce
Saçma gelcek size ama ben bu motoru çok sevdim satçam satamıyorum
elime bir miktar para geçti cbr 250 ye talibim napçam karar veremedim
aslında 10 ay içinde elimde olacak yeterli para napmalıyım sizce
aşırı sıkarsan filtre ayakları çatlıyor.hor kullanırsan heryerinden ses gelir vs vs benim motor 5000 civarı hiç sorun yaşamadım 150 zc den çok memnunum
sslmm ysfb.sen kagithanedensi galiba..bende ayazagadanim..motoru kagithaneden aldim nur tepeden
a.s. ümit kağıthane gürsel mahallesi.. ben ikinci el almıştım.çağlayanda mondialden alacaktım sıfır ama taksitle 2400 e geliyordu geçen sene değmez dedim almadım. hakikaten değmez yani. şuan zaten problem çıkardı yine. hızı kesildi. kayış ve yağ değişti iki gün sonra motor eskisi gibi ii kaçmıyo
bende çaglayanda çalisiom hastanede..bende ordan alacaktim sifr ama nette gördüm 2.el 400 km aldim nur tepeden..sifirdan farki yok..suan için iyi bi sorunu yok yani
hergün ise gidip geliom cendere kuştepe yolundan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:50 ----------
tam para geçti elime gidiıodum çaglayandaki mondial bayisine..2300 demislerdi..sonra bi nete bakam dedim 1600 herseyi vark ruhsat plaka kask klit mont bende gittim hemen gördüm kapora verdim ve hemen aldim.kaçirmadim..
evet o hastanede saglik memuruyum..ise gidip geliom yetio bana ..yoksa otobüsle çok zaman kaybediodum..senle bi gün bulusalim ortada bi yerde ..
yok ayazaga ile kagithane arsi tam ortada ben fazla bilmem oralari)kim senin tanidigin ?
öner türker ismi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:19 ----------
çağlayan benzinci benim dedğimi yer hastanenin 100 mt gerisinde
yok ben tanimiom görmüsümdür ama isim olarak bilmiyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 ----------
sen servise nereye getiriyosun motoru..veya gittinmi hiç servise
çağlayan limon sokak cmt motor.
nasil peki servisolarak..ben maslaga gidiom adam resmen yoluyo bisi yaptigida yok.eger sizin ordaki iyi isie oraya geleyim
valla iki tane usta var biri gerçekten iyi anlıyor ve yapıyor ama senin yönlendirmen gerekiyor. bakım yap diyorsun adam kafasına estiği yere bakıyor. arada bir benim arkadaş götürüyor motoru problem çıkınca artık işçilik bile almıyor bazen. uzun zamandır götürmüyorum.yani tavsiye edilir mi bilmem ama hepsi aynı bildiğim kadarı ile. sen motordan anlarsan yolamaz seni. 5 ay önce krank komple değişti benim bi o zaman çok girdi. ama problem çıkmadı o aksamdan. yinede bir götürüüz fiyet nedir ne değildir öğreniriz kafana yatarsa bırakırız. çağlayanda top sahasının orada var ama orayada ben asla gitmem. burası daha yetkili oradan
tamam suan bi sorun yok motorda eger olursa ki insallah olmaz ozaman getiririz oraya.
sebep ?? niye satıyorsun
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)