evet emre ve unnamed kardeşim buyrun tabiki. ben karşılarım sizi.mangal falan güzel olur ama taşınırken bizimkiler atmış :D sizi istediğiniz yerde karşılayabilirim. ve nasıl bir gezi bir organizasyon olsun bunun hakkında bi ortak nokta bulalım. şuan cevap veremeyebilirim dışarı çıkacağım gece yazışmalarınıza dahil olurum. bende tam motor ile kavga edecektim canımı sıkacak hareketlerde bulunmaya başladı :D ama üstüne çıkınca yine barışıyoruz:D
plan ne olsun agalar?
köprüden geçicez nereye gelelim?
onu söyleyin hele siz...
avrupalı olan sizsiniz...bir yer ayarlayın söyleyin oraya gelelim....
valla nasıl birşey olsun siz köprüyü geçince beşiktaş yoluna girin inin barbarostan beşiktaşa sahil boyunca gideriz kafamız estiği bir yerde durur karnımızı doyururuz heralde benden başka kimse yok sizi karşılayacak dostum. bu tarafta oturan diğer arkadaşlarımızda gelip gelmeyeceklerini bildirsinler buradan nası bir organizasyon yaplılacaksa yapalım artık.
tarih ne organizasyon ne zamamn düşünüyosunuz belki yazmışsınızdırda geri sayfalara bkamadım :d
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
bu pazar yani 24 nisan dostum..
Ya bende gelmeyi çok isterim aslında ama ehliyetim yok korkuyorum açıkçası birde biraz acemiyim size ayak uyduramam sanırım
kim gelip gelmeyeceğini yazsın hele birde...
arkdaşlar işten ötürü pazar günü gelemiyorum bilginiz olsun...
uydurursun dostum uydurursun... sonuçta gezi bir yerlerde gezer tozarız. polis kolay kolay çevirmez heralde ben 3 ay ehliyetsiz kullandım biraz şans var galiba kaç defa çevirme oldu ise kimse ehliyet sormadı ruhsat sordu:D bi defa da kaçtım:D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:51 ----------
canın sağolsun ....
al 150 zc çık yola..
yarım saatte bir ver mola..
hem karda hem yağmurda..
150 zc ile her yol ankara..
süper kafiye olmus bu motor adama siirde yazdiriohe...aslinda iyi makine de adi var iste ÇİN mali çikmis 90 na inmez 80 ne.
kurunun yanında yaşda yanar kardeş çinliler genel olarak dandik olunca iyi olsada kötü gösterilir haliyle
HONDA TODAY 50CC
ya bu zc lerin niye 2. eli 0 fiyatında hiç bu fiyatlara bu motoru satan oldumu bari
evet ben 2. el aldi 1600 tl ye..400 km de.çizik yoktu ilk bakimini bile ben yaptirdim.plaka ruhasat hepsi vardi.kask..kilidi ve montuda verdi..benim için çok uygun fiyata geldi.ve hiç bir sorrunu yok gıcır gıcır
1.500 e adam tmm dedi ama kenarda param olmadığından satmadım
bende 8-10 gün sonra benim çappırı satıyorum zc ye aklım yatkın hoş fakat biraz daha uyguna bulursam xD
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)