emre gelin gelin dediler geliyoruz artık yaparlar birşeyler....
mangal için birşey diyememde ee artık orayada gelemeyiz demezler herhalde...
ben avrupa yakasindayim ..buyrun gelin.ama bende ehliyet olmadigi için geziye katilamam sanirim..ehliyet alalimda
neyse ne ya nasıl çıkarsa çıksın bozulmasında bende castrol kullanıyorum sorun yapmasın yeter rengi çokda önemli değil..
HONDA TODAY 50CC
selam millet uzun zamandır girmiyordum ve sky kardeş azmine hayranım hala aynı zc yi kullanıyorsun sanırım valla ne yalan söyleyeyim ben piaggiodan sonra zc lere nasıl biniyormuşum şaşıyorum ama nankörlük algılamayın o benim ilk göz ağrım sayfalara şöle bir göz attım hep aynı sorunlar hadi bakalım herkesa kazasız belasız yolculuklar
ne toyotası lan benim babam adam gibi adam:salut:
serkanyeliz doğru diyorsunda ne kadar para o kadar köfte diye bi laf vardır onun gibi işte
HONDA TODAY 50CC
serkan üstat o zaman benim hiç binmemem lazım zc ye..
hepsinin yeri farklı.. olsun....
beyler daha önce ön tekere bağlı olan kilometre zımbırtısından vik vik diye çık ses geliyodu o parçayı değiştirttim sorun düzeldi ama şuan yine aynı parça siyah yağ gibi bişey akıtıyo bi sorun yok ama yine sorun olsun istemiyorum bi sorun varmıdır yada varsa çözüm nedir
bişey daha sorayım fren sıkarken disklerde de yine azda olasa sürtünme sesi (vik vik) yapıyo bunu nasıl giderebilirim
biliyırum vik vik biraz komik ama ta o sesi anlatmak için
Rüzgara Sevdalılar
ya benim motordan hiç böle sesler gelmio gelioda ben mi fark etmiom.ne egzos ne firen nede baska bisi...
ayrica bu motor anahtari kontak.egilio bunu yenisini nerden alabiliriz veya yaptirabiliriz.
dedik ki karşıya gelelim baktık kimse üstüne alınmıyor....
eee okumadin galiba benim yazdigimi buyur ettik gel dedik.... ya okumadin yada baskasimi davet etsin istiosun
Maşallahde nazar değmesin.. motorun daha yeni yakinda başlar üzülme:-D kontak anahtarinida istedigin anahtarcida 5dkda yaptırabilirsin benim evde 4tane yedek var hatta:-D
Bende dün karbüratörün içini soktum temizledim bide subap ayarı yaptim motor eski performansina kavuştu allaha şükür artik yokuşta güçten eskisi gibi düşmüyo;-)
If you touch my bike, I'll touch your girl.
masallah masallah yarın servise gidecem bakım kaydı yapacaklar gitmisken civatalari sıktırım.bide rolant ayarı yaptirim.normal çalışmada bile arka teker yavas yavas dönüyo..biraz kıstırmak lazım demi.
arkadaşlar şu an mondi zc150 motorum 95 km'de ve benzin ibresi bitme noktasında ... şu ana kadar 25 tllik benzin doldurdum . kesinlikle fazla basmıyorum ... 50yi geçmiyorum bile ... sizce bu normal mi ? bana çok fazla geldi ve acayip rahatsız oldum .. bir problem mi var yoksa herkezde mi böyle başladı sonra mı düştü? yardımcı olursanız sevinirim ...
Motor sogukken dönmesi normal ama cok hızlı degil cünkü elektronik jikle devrede oluyo ama isininca rölanti düşmesi lazim ve tekerde dönmemesi lazim. zaten motor sıcakken devir saatinde bin devirden biraz düşük olmalı ona göre ayarlatirsan problem olmaz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:10 ----------
Ilk bin km geçsin tekrar karbüratör ayarından sonra düzelir. bide gösterge bazen şaşırabiliyo depo kapağını açıp ordan bi bak. Eger bittiyse servise gidip kontrol ettir bu kadar olmaması lazim cünkü.
If you touch my bike, I'll touch your girl.
evet bugün fark ettim motor soguktu rolanti yüksekti bide sicakken denicem bakalim..büyük ihtimal senin dedigin gibi emre .birde arka amörtisörler kasiste çk vuruyo onu nasil yumusatacam bi ayari varmi acaba..ilk çalışmada egzoz duman atio sonra sonra kesilio..
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)