Arkadaşlar motoru satıyorum.
Trafiğe çıkış tarihi:07.10.2010
Km :2200
Renk :Turuncu
İlgilenenler varsa bana ulaşsınlar.
motor ayrimi yokki alper...
cbf le gel sen bisey olmaz...
Ybr ile gelende var...
Cok uzak dedigin bizden40-50km fazla yol yapacaksin...
imreniyorum size izmirden çıkıp gelicem bigün vallahi
bi sorum olucak stoplar için hazır yuvarlak led var demiştiniz bi link verebilirmisiniz bide en kaliteli ve ince su geçirmez led linki size zahmet
Rüzgara Sevdalılar
ledler emre ve maxi nin ilgi alanina giriyor...
ustat cik gel bu hafta sonu karsilariz seni...
burada işine yarayacak olanı araştır çeşit ve seçenek çok
http://garaj.gittigidiyor.com/led-yu...QQstrZZcatalog
200 km filan osa harbiden gelirdim bak
Rüzgara Sevdalılar
Selam millet
-abi siz bu tarafa gelin yaa :D biz (ben) daha acemiyiz gezi konularında :D
Bu gezinizden sonra Tekirdağa bir gezi düzenleyebiliriz?
İyi forumlar
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
işte dostum sen uzun yol yapmışsın ben yapmadım bu yüzden tedbirli olmam gerektiğini düşünüyorum ve altımdaki motorda sıfır bi motor değil.ben 10000 lerde aldım şuan 15000 e merdiven dayadım. biraz elden geçmesi lazım motora güvenebilmem için.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:30 ----------
birde yağ alacaktım bu akşam tereddütte kaldım. sarı kutuda castrol power 1 diye bi yağ var arkasında 2 zamanlı racing motorlar için diye yazıyor. adama sordum 10/40 mı diye anlamam dedi 20 lira fiyatı. ben yinede bilen arkadaşlara danışayim dedim o ise yarın alacağım.
Uploaded with ImageShack.us ben hep bunu kulandım çokta güzeldi
vala usta düşünmüyor değilim karşıyada hiç geçmedim cezbediyosunuz beni:D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
ysFB kesinlikle resimde gözüken motor yağını kullan...
800 km yol yaptım ilk koyduğum gün gibi nerdeyse...
alper gel değişiklik olur senin içinde...
@ysfb alıcağın yağ 2 zamanlı değil 4 zamanlı motor için alıcaksın yani 4t yazıcak ve 10w-40 olucak. artık bazı bpler scooter için getirmiyo fakat racing veya motosiklet yazanıda alabilirsin önemli değil o kadar, şahsen ben scooter bulamadım motosiklet için olanı aldım. ama kutusu genel olarak resimdeki gibi sarı kutu power1 yazan olması lazım alacağın yağ.
@Phantom bi dahaki gezi karşı tarafta olabilir bizde karşıyı görmüş oluruz motorla
If you touch my bike, I'll touch your girl.
sizce bizim eksozlar kaç derce oluyordur ?
peki sağolun arkadaşlar.. avrupa yakasındaki arkadaşlar beni tek bırakmayın gidelim beraber :D 2 hafta önce mi ne bostancıya geçmiştim köprü falan rahattı. tek problem köprüden önce plaka olmadığı için polis çevirmişti. :D adama kgs gösterdim anca ikna olmuştu. sahil yolundan tıngır mıngır gideriz..
yağı bende sarı olandan aldım ancak racing resmi olandan herhangi bir sorun yok şu anda fark etmez yani
HONDA TODAY 50CC
ikiyüz üçyüz rahat olur zaten sıcakken üzerine su dök direk buhar oluyo doğrudur yani :D mantıklı
HONDA TODAY 50CC
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)