16 gr'lık baga bodrumda nerden bulucaz ??
16 gr'lık baga bodrumda nerden bulucaz ??
arkadaşlar 2500 km deki motorumun problemi olmayan egzosunu yeni tip egzos takacağım için makul fiyata satıyorum ihtiyacı olan arkadaş varsa özel mesaj atsın
[img=http://img193.imagevenue.com/loc12/th_542108125_100_1931_123_12lo.JPG]
KARAMANOĞLU MEHMET BEY DERKİ "Bugünden sonra divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır."
13 Mayıs 1277
selam millet bugün saat 4 gibi yola çıktım ve 2 kişi tahmini 100 110 km arası bir yol yaptım maşallah tık demedi motor ve yolun büyük bir kısmınıda dipgaz yaptım. benzin konusundada çok cimri valla tabi ilk defa bu kadar uzun süre durunca motor üstünde heryerimin ağrıması normaldir diye düşünüyorum :D
iyi forumlar
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
valla alper burdan bi kaptırdık sirkeci eminönü taksim nişantaşı osmanbey şişli falan derken döndük ama o civarlarda baya bi turladık ordan ortaköye incektim aklıma gelmedi o sırada yorgunluktan :D
hadi yaa.. iyi olurdu valla gelseydin sende keşke :/ neyse artık bir dahakine beraber çıkarız burdan turlaya turlaya gideriz
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
arkadaşlar hafta sonu havanın durumuna göre uzun yol yapmayı düşünüyoruz düşünenler varsabize haber etsin...
emreakyol bir sorum var yaa ben bu sinyalleri kısalara bağlamak istiyorum? bu konuda yardımcı olursan sevinirim birde sinyaller çalışıyormu bağlayınca?
Gezinize katılmayı çok isterdim ama haftasonu istanbulda değilim
tahminen tuzlada buluşuruz istanbulun son noktası sonra gidiceğimiz yer sakarya mümkünlü köyü reklamlarda çıkan :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 ----------
aslında sinyalleri direk kısalara bağlamak iyi değil çünkü yanıltıcı oluyor onun için ben motorumda sinyalin oraya bi delik açtım 5wlık sarı park ampulu koydum. aslınca yapılması gereken çift duylu ampul takmak fakat onu arabamda yaptım motorun flashöre fazla gelir çünkü çift duylu ampul ampul sinyalde 21w çekiyor onun için en mantıklısı sende benim gibi bir delik açıp 5wlık park ampulu takman ve paralel kablo çekmen.
If you touch my bike, I'll touch your girl.
Gezi olayı güzel de benim altımdaki motorun o kadar yolu sorunsuz gideceğinden pek emin değilim açıkçası.. zaten daha dün sakaryada idim..ama kayışı yeni değiştirdim eskisinden daha fena oldu. uzun yolda daha farklı sorun çıkarır diye endişelerim var.
tamam ozaman emre öyle yapayım peki sinyalleri nasıl sökeceğim?
aslında bnde endişeliyim sonuçta 20bin 550km oldu bakalım yanıma yedek parça ve takım taklavat alıcam en kötü kenarda söker dağıtırım motoru
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 ----------
sinyalleri sökmiceksin far granjı çıkar sinyalin üst kısmınan bi delik aç oraya dipsiz ampul soketi al ve ampul sonra parklardan kablo çek bu kadar
If you touch my bike, I'll touch your girl.
çok sağol emre geçen gün sym gts 250 gördüm yolda onun orjinalinde parklarla beraber yanıyor heralde sinyalleri çok tatlı duruyordu o yüzden bende yapcem :D
emre valla bu tarafta otursan her akşam gelirdim yanına yeni birşeyler yapmaya valla :D süper cidden yaa :D
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)