beyler motoru satıyorum bilginize....
beyler motoru satıyorum bilginize....
arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum şimdi konu açmaya uğraşmıyayım geçen motorun kayışına bakmak için motor kapağını söktüm ilk kez baktım kayış maşallah sıfır gibi bu arada yağ tozla karışmış böyle krema gibi olmuş işte onları temizledim içinden şimdi ise çok dikkatli dinleyince gaz verip kalkmaya çalıştığında içeriden fısır fısır ses geliyo böyle sanki teller sürter gibi bi sorun yaratırmı yağsız falanmı kaldı acaba yardımcı olurmusunuz ??
HONDA TODAY 50CC
arkadaslar zc ne kadar yag alıyor benım motor filitreli bolumden sokunce 650-700 ml de yag seviye cubugu ortalanıyor normalmı? birde arka taraftan bi tıkırtı geliyor bulamadım yardımcı olursanız sevinirim herkeze kolay gelsın
peki sorun olurmu çok aham şaham anlamam mekanik tamirden... abartılı ses değil dikkatli dinleyince çıkıyor sorun çıkarmazsa hiç ellemiyeyim
HONDA TODAY 50CC
valla 2 dişli birbirine geçerse sistemi dağıtabilir dediğim gibiyse
gt serviste 10 dkkanı almaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:47 ----------
tıkırtı fren
750 ml yağ alır heralde eski yağı yam boşaltamadın yağ çubuğuna göre koy fazla yağ olursa motor rahat soğuyamaz
biraz bekliyip cbr 250 almak lazım
bakalım alanlar alsın kronik sorunu varmı alıpta pişman olmıyalım
emre bekliyor o motoru...
alsinda hele bir bakalim anlatip durur(:
ses olayı açmadan halloldu ya motor çalışırken ayak marşını hafifçe oynattım aşağı doğru dişler sürttü haliyle 1-2 kere yaptım o zamandan beri olmuyor o ses
HONDA TODAY 50CC
kim dağıtıyor bende talibim :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
emre attığın taş bana geldi sanki(:
yeminimi bozdum uleeyynn
If you touch my bike, I'll touch your girl.
iyi günler arkadaslar sizlere bir sorum olucak motorumun egzosundan gaza biraz yüklenince cızırtı takırtı gibi bir ses geliyor normal rolantide çalışırken sorun yok gaz koluna biraz yüklenince böle bir ses yapıyor sebebi nedir cevaplar için simdiden tesekkürler...
zamazom hayırlı olsun ekzoz sorunu sendede başlamış ne yaparsan yap kurtulamazsın...
sana tavsiye tüplü bir ekzoz tak...
ikinci bağlantı erinden geliyordur o ses...
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)