Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Nisan 2011, 01:22
emreakyol adlı üyeden alıntı
illa motor diyosan ıslanarak gideriz benim içinde farketmez sadece öneri
hafif sağnak yağış gösteriyo zaten..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 ----------
hayırlı olsun yeni motorunda sanki hiç yağmur çamur görmicekmiş gibi yapma. çıkmak istiyosan çık
saol şuan yeni evli gibiyiz pek üstüne düşüyorum zamanla tabikide çamura batıcak ama şuan kaldıramam bunu :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Reklamlar
-
01 Nisan 2011, 01:30
alper150zc adlı üyeden alıntı
saol
şuan yeni evli gibiyiz pek üstüne düşüyorum zamanla tabikide çamura batıcak ama şuan kaldıramam bunu :D
kaldıramazsan kaldırırlar gülüm demek geldi içimden
If you touch my bike, I'll touch your girl.
-
01 Nisan 2011, 13:17
silwerwing 600 gözüme çok güzel gelmeye başladı. 18 milyar fazla bir para değil...
-
01 Nisan 2011, 13:42
onun yerine pcx125 her türlü yeter bence :D enjekterlü digital gösterge vs :D
-
01 Nisan 2011, 14:34
maxi97 adlı üyeden alıntı
silwerwing 600 gözüme çok güzel gelmeye başladı. 18 milyar fazla bir para değil...
motor güzel çok yakıyor yanlız ama hak ediyor
emreakyol adlı üyeden alıntı
kaldıramazsan kaldırırlar gülüm demek geldi içimden
:DD
atalay012 adlı üyeden alıntı
onun yerine pcx125 her türlü yeter bence :D enjekterlü digital gösterge vs :D
alakası olmıyan farklı kesim ve şartlara hitap eden motorlar mukayese bile edemesin silwerwing le
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
01 Nisan 2011, 14:44
5-6 litre yakıyor 100 kmde. sakin kullanırsan 4.5 bile yakıyormuş. bizim zc bitarafının zoruyla 90 yaparken 7500 devirde 3.5 yakıyor. o daha düşük devirde aynı hızda gidecek. ayrıca arkamdan selektör yapan araba olunca da gaz kolunu kapatmam yeterli olur.
-
01 Nisan 2011, 15:03
maxi benim favorim Gilera Nexsus 500..
incele derim o makineyi....
-
01 Nisan 2011, 15:19
-unnamed- adlı üyeden alıntı
maxi benim favorim Gilera Nexsus 500..
incele derim o makineyi....
bence o makine sadece sportif ve ama silwerling o parayı daha çok hakediyor çünkü daha konforlu ama nexus kadar sportif deil
-
01 Nisan 2011, 15:24
nexus scooter'ın ss'idir....
manevra kabiliyeti, hızı ve frenlemesinde sınıfın lideri....
-
01 Nisan 2011, 15:34
If you touch my bike, I'll touch your girl.
-
01 Nisan 2011, 15:39
öbürüdemakam koltuğu gibi rahat daha konforlu vede 180km hızı var yeterli frenlemede sınıfının lideri dedin ya abs li silvirling den daha iyi olduğunu sanmıyorum
-
01 Nisan 2011, 19:14
18 milyar gibi bir para o motora bağlanmaz bence..
İlla delilik scooter almaksa çok daha güzel aletler mevcut ama bence sonuç olarak SCOOTER mantığında ki alete 18 milyar delilik.. :D
-
01 Nisan 2011, 21:01
selam millet bugün motoru götürdüm servise zar zor :D
Sorun: debriyaj kırılmış! kavraması kırılmış bildiğiniz :D masraf fiyatı 150 tl ooohh :D
Neden: yokuş aşağı inerken gaz vermemiz veya motor rölantide çalışırken aragaz vermemiz :D en çok yaptığım şey :D :D
İyi forumlar
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
-
01 Nisan 2011, 21:45
-
01 Nisan 2011, 21:49
Phantom264 adlı üyeden alıntı
selam millet bugün motoru götürdüm servise zar zor :D
Sorun: debriyaj kırılmış! kavraması kırılmış bildiğiniz :D masraf fiyatı 150 tl ooohh :D
Neden: yokuş aşağı inerken gaz vermemiz veya motor rölantide çalışırken aragaz vermemiz :D en çok yaptığım şey :D :D
İyi forumlar
vala orhan ben bu dediklerine inanmadım zaten avcılara gitiysen eğer motorun direksiyonu kopsa elinde kalsa derlerki çok çekmişsin o servisteki zihniyet bu rölantideyken tabikide ara gaz verceksain heleki ilk çalıştırdığın zamanlar yaptırdınmı bari g.olsun :D
-
01 Nisan 2011, 22:00
alper büyükçekmeceye götürdüm avcılar uzak geldi gözüme :D
olan oldu valla daha yaptırmadım kapora verdim salı günü gidip alıcam motoru :D
Bu arada hayırlı olsun cbf :D bir ara buluşalım gezelim :D
-
01 Nisan 2011, 22:14
alper büyükçekmeceye götürdüm avcılar uzak geldi gözüme :D
olan oldu valla daha yaptırmadım kapora verdim salı günü gidip alıcam motoru :D
Bu arada hayırlı olsun cbf :D bir ara buluşalım gezelim :D
saol olur nie olmasın b.çkemecedeki yer eskiden bisikletçiydi cidi söliyroum sonrada şube oldu zaten sipariş üzerine satımda yapıyolar tek servis denilebilir :D
-
01 Nisan 2011, 22:23
aynen aynen tek servis orası bisikletçi gibi zaten :D neyse bakalım verdik işte :D
Zaten havalar soğuk bu aralar süremezdim denk geldi yani
iyi forumlar
-
01 Nisan 2011, 22:29
emre motorun önündeki mondial yazısını nasıl söktün pres gibi duruyo yapıştırma değil gibi sanki
neyse nasıl söktün ve iz kaldımı ben alttaki race tech yapıştırmalarını söktüm biraz iz kaldı dikkatli bakılırsa görülüyo
-
01 Nisan 2011, 22:38
aynen aynen tek servis orası bisikletçi gibi zaten :D neyse bakalım verdik işte :D
Zaten havalar soğuk bu aralar süremezdim denk geldi yani
iyi forumlar
yaptırda görüşürüz :D
ErsinBoz adlı üyeden alıntı
emre motorun önündeki mondial yazısını nasıl söktün pres gibi duruyo yapıştırma değil gibi sanki
neyse nasıl söktün ve iz kaldımı ben alttaki race tech yapıştırmalarını söktüm biraz iz kaldı dikkatli bakılırsa görülüyo
izi kalıyor ama cık fazla belirgin değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler