Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Mart 2011, 19:20
yokmu evde arabasi olan biri?
yada arabasi olan birine rica et ceki demirinden senin motorun masasina bir halat bagla yeter...
gotursun seni oraya kadar...
hicbirini yapmadin kaktircan yapacak birsey yok...
Reklamlar
-
29 Mart 2011, 19:26
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
29 Mart 2011, 19:47
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
sınavı olan bendim ama neyse benim yarın sedattan şu amörtisörü açmak için yaptığı aparatı almam lazım onu bi ayarlasan çok iyi olur evin yerini öğrendim zaten gelip ben alırım bi kaç oparasyon yapıcamda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:45 ----------
Phantom264 adlı üyeden alıntı
selam millet ya ben bu motoru servise nasıl götürcem yaa
abi yolun bir kısmı yokuş aşağı orası iyidie zor olan kısmı yokuş yukarı
off offf offff
senin motora ne olduki anlamadım motorda yağ var diyosun çalışıyo diyosun şimdi gitmiyomu??
If you touch my bike, I'll touch your girl.
-
29 Mart 2011, 19:57
emreakyol adlı üyeden alıntı
sınavı olan bendim ama
neyse benim yarın sedattan şu amörtisörü açmak için yaptığı aparatı almam lazım onu bi ayarlasan çok iyi olur evin yerini öğrendim zaten gelip ben alırım bi kaç oparasyon yapıcamda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:45 ----------
senin motora ne olduki anlamadım motorda yağ var diyosun çalışıyo diyosun şimdi gitmiyomu??
akşam görürsem söylerim.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
29 Mart 2011, 20:02
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
akşam görürsem söylerim.....
eyw sağol
-
29 Mart 2011, 20:14
unnamed sakat olmasın öyle yaa :s araba varda ne biliyim tırstım valla :D
Emre motor çalışıyor ama çalıştırınca hemen koku yapıyor ve gazı köklesem bile en fazla 15 e çıkıyor yani durum sakat :/
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
-
29 Mart 2011, 20:22
Phantom264 adlı üyeden alıntı
unnamed sakat olmasın öyle yaa :s araba varda ne biliyim tırstım valla :D
Emre motor çalışıyor ama çalıştırınca hemen koku yapıyor ve gazı köklesem bile en fazla 15 e çıkıyor yani durum sakat :/
motorda eğer yağ olupta çalışırken tık tık ses geliyorsa motor bloğundan krankta bir problemde olabilir ama eğer boğulma sesi felan geliyorsa gaz verince karbüratörde problem var demekki ama sen iyisi motoru arabaya bağla git
-
29 Mart 2011, 20:31
Selam arkadaslar 150 zc me müzik sitemi kurmak istiyorum.
Anfiye akuden değilde farların oradan elektrik verebileceğim kablolar varmı bilen varsa bana yardım edebilir mi?
-
29 Mart 2011, 20:32
aynen emre ben en iyisi bağlayıp götüreyim :D of yaaa kafayı yicem vallaha
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
-
29 Mart 2011, 21:07
aga o tesisat isini biz anlamayiz...
phantom sakatlik ne var bagla ipi yumusak kalkislarla ceksin seni oraya kadar...
bu kadar korkmayin yav...
emre yarin saat 4den sonra cevdet abinin orda olacagim gelirsen bu taraflara yanima bi ugra...
-
29 Mart 2011, 21:12
byram63 adlı üyeden alıntı
Selam arkadaslar 150 zc me müzik sitemi kurmak istiyorum.
Anfiye akuden değilde farların oradan elektrik verebileceğim kablolar varmı bilen varsa bana yardım edebilir mi?
kardeş ben bi müzik tesisatı yaptım. bu forumun "kendin yap" bölümünde benim bi başlığım var. orayı okursan yapabilirsin.
çakmaklığa giden kablolarla anfiye güç verdim.
-
29 Mart 2011, 21:46
-unnamed- adlı üyeden alıntı
emre yarin saat 4den sonra cevdet abinin orda olacagim gelirsen bu taraflara yanima bi ugra...
Yoksa egzozumu bitirdin:-D gelebilirsem seni ararim...
Tesisatta eğer cok fazla akim çekebilecek bir sey yoksa çakmaklıktan alabilirsin. Ama en iyisi motorun tesisatını kullanma bence cünkü cok sağlam degil onun icin aküden yeni hat cekmen daha iyi olur.
-
29 Mart 2011, 23:24
ekzoz bitmedi yarim kaldi...
ekzozu bagladigimiz ek boru onu egebilirmiyim?
yada egilirmi?
ekzoz cok yukarda kaldi...
-
29 Mart 2011, 23:28
-
29 Mart 2011, 23:33
aga sana sorayim...
bu ekzoz borularini gormussundur mondialin...
onu asagiya dogru bukmem lazim...
bukulebilme ihtimali varmidir?
-
29 Mart 2011, 23:35
aga sana sorayim...
bu ekzoz borularini gormussundur mondialin...
onu asagiya dogru bukmem lazim...
bukulebilme ihtimali varmidir?
şalama ile ısıttınmı bükülür neden bükülmesin ama ben detaylı incelemedim..silindir çıkışı pek güvenilir değilse söküp ısıtarak buk..sonra silindirin başından kırılmasın civataları...
-
29 Mart 2011, 23:40
sokup yapacam zaten oteki turlu elimizde kalmasin komple...
yarin yine sanayideyim...
kaportaci yapar herhalde...
-
30 Mart 2011, 00:03
maxi97 adlı üyeden alıntı
kardeş ben bi müzik tesisatı yaptım. bu forumun "kendin yap" bölümünde benim bi başlığım var. orayı okursan yapabilirsin.
çakmaklığa giden kablolarla anfiye güç verdim.
Teşekkurler bakıyorum hemen...
Ama benim çakmaklığı iptal etmiştik... nasıl olacak...
-
30 Mart 2011, 00:16
sokup yapacam zaten oteki turlu elimizde kalmasin komple...
yarin yine sanayideyim...
kaportaci yapar herhalde...
kaportacı değil egzozcu büker makineyle yapar ama bence bükmesine gerek kalmamalı benimkine düzgün olmuştu çünkü hatta hala ole bi hatamı var montajda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 ----------
çakmaklığa gelen 2 kabloyu sıyır yada çakmaklığı kullanmıcaksan direk kesip bağla yeşil olan eksi ona göre
-
30 Mart 2011, 01:25
iptal ettik derken ne kadar iptal ettin? sadece çakmaklığa giren uçları söküp izole mi ettin yoksa kabloyu kökten mi koparttın?
benim sistemdeki anfide max 50w yazıyor. inan 50w çekmesine imkan yok. 3-5 tane kondansatör o gücü çekemez. zaten ses 4te 1 düzeyde olmasına rağmen 90la giderken bana yetiyor. mp3 çalar üzerinden sesi arttırıp azaltıyorum. sen iyice bi incele. pioneerin 480wmaxlı oval hoparlörleri 100 tl civarı. onlardan kullanırsan daha iyi olur. tamponcuda kabin yaptırabilirsin. bir yere takılırsan özelden mesaj at yardımcı olmaya çalışırım.
çakmaklığa sabitlenirken üzerine mp3 çalar bağlayabileceğim bi plastik parça lazım, elinizde çalışmayan eski fm transmitteri olan varsa bana gönderirse çok hayır duası alır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler