Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Mart 2011, 00:46
If you touch my bike, I'll touch your girl.
Reklamlar
-
29 Mart 2011, 01:03
emre alacağım 500 lük makinenin hep arkasını göreceksin buna emin ol(:
-
29 Mart 2011, 01:05
-unnamed- adlı üyeden alıntı
emre alacağım 500 lük makinenin hep arkasını göreceksin buna emin ol(:
bırak bu işleri alınca göricezz kim kimin plakasını ezberliyo ...
-
29 Mart 2011, 01:13
emreakyol adlı üyeden alıntı
varyatörü havalı tabanca olmadan nasıl söküyorsun? ben sökemediğim için servise değiştirtmiştim. şu debriyaj balataları nasıl taşlanıyor?
başka bir forumda okuduğuma göre motordaki titreşimi bu debriyaj kısmı yapıyormuş. titreşimi engellemek için bu dediklerinle beraber varyatörü güzelce yıkamak gerekiyormuş...
marş motorunun oradaki conta demek ki herkeste sorun. beni geçen bayramda öldürüyordu neredeyse. arka fren komple yağ olduğundna kırmızıda geçmiştim.
-
29 Mart 2011, 01:15
maxi bu kadar ilgileniyorsun malzeme al müdür...
inanıyorum malzemen olduktan sonra servisinde sen olursun....
-
29 Mart 2011, 01:15
-
29 Mart 2011, 01:23
yav matkapın ucuna aksak lokmayı olmazmı?
-
29 Mart 2011, 01:24
yav matkapın ucuna aksak lokmayı olmazmı?
önemli olan varyetörü sabitlemek matkaptaki darbeli özellikle havalı aynı değil onun için vida yalama olur
-
29 Mart 2011, 01:25
sökmeye niyetim yoktu zaten(:
bizim cevdet abininde çoluk çocuğu var(:
-
29 Mart 2011, 01:26
sökmeye niyetim yoktu zaten(:
bizim cevdet abininde çoluk çocuğu var(:
gerek yok cevdet abiye bi pazar beraber ter atarız kötümü olur
-
29 Mart 2011, 01:33
aga yollarda serinlesek daha iyi olmaz mı?
bulaştırmayalım elimize yağı urganı(:
-
29 Mart 2011, 01:33
sohbet odasına hoş gemişiniz:D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
29 Mart 2011, 01:36
-
29 Mart 2011, 01:38
hep merak etim bu zc nin bi ömrü varmıdır ya kaçta biter bunun motor 32binde skyforever var ama 40bini gömermi acep :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
29 Mart 2011, 01:40
emre anladım seninle yarışılmaz...
direk sonuç ilişkisine giriyorsun(:
ben iyi geceler dileyim aradan çekileyim(:
-
29 Mart 2011, 01:43
alper150zc adlı üyeden alıntı
hep merak etim bu zc nin bi ömrü varmıdır ya kaçta biter bunun motor 32binde skyforever var ama 40bini gömermi acep :D
o motor yaptırdı yani motoru sıfırlandı diye biliyorum hatta geçen gün 151rsye takmıştı herşeyi değiştirdik gitmiyo diye
emre anladım seninle yarışılmaz...
direk sonuç ilişkisine giriyorsun(:
ben iyi geceler dileyim aradan çekileyim(:
olurmu ole şey herşey vakti gelince gezeriz. önce motorları yapalım neymiş karın ağrısı öğlenelim sonra gönül rahatlıyla yola çıkarız hatta bu hafta sonu bana uyar
-
29 Mart 2011, 03:29
Evet ben silindir yenilemiştim 30binde yağ kaçırıyodu falan..
Rs tesistaı komple oturdu ama tabi o motorun sahibi vardı alamadım..
Onun silindirini taktık falan biraz daha farketti..
Ya 40binde görür bence belki 50 bile çünkü silindir değiştricince geriye çok büyük birşey kalmıyo diğer parçalar zaten değişioda gereği yok bence 150 cc bir aleti 50bin km kullanmanın...
Nasıl yok diceksiniz zaten artık hem akı bokunu geçmiş oluyo hem ihiyaçlarınızı karşılamıyor.. farklı aletler farklı tarzlar çekiyo istiyor insanın canı..
Mesela ben artık zevkle binemiyorum motora..sizleri okuyorum heryerine ışık parlaklık müzik neler yaptılar şunca zamandır ha keyiftir tavbiki birşey demiyorum sizlere ama ne bileyim..
Açıkçası çok anlamlı gelmiyor zcye yapılan yatırım çünkü çapı belli bir makina..getirip götürmek dışında size sunacağı hiçbir + yok!!
Ha bu topic ne bileyim bir fazer bir transalp veya dragstar falan topiciği olsa o aletler gidip gelmenin dışında bir dünya şey veriyor..
Ha şu gün kapıma 500 xciting koysalar evet güzel alet çok daha hızlı çok daha kaliteli güvenli ama bir ay gezin yine alışıp monotonlaşıp sonu gelmez ya..
Ha nevar şu var kapımın önünde bahçemde hala parlatabildiğim getirip götüren büyük bir sorunu olmayan ALLAHA şükür bir scooterım var..Alışverişe gidiyorum özel işlerimi görüyor ama akşamleyin çıkıpta sırf gezmek için bodruma veya buralarda gezmiyorum çünkü o şevk ve gerekte değil motor istediği kadar parlasın güzel gözüksün veya kaba tabirle ŞEKİL olsun ama..
Araştırıcak çözülmeyecek bir yanıda kalmadı..Olayı belli bir scooter işte..Ama boru değil beni 31bin kmdir gezdiyor sayısız hatıram var çok kahrımızı çekti parasını da çıkarttı ama öğrendim ki bu tarz aletleri benim gibi yüksek kmlere kadar TUTMAK MANTIKLI DEĞİL!!!!
-
29 Mart 2011, 13:51
31 000 kilometre az buz değil. parasını hayli hayli çıkarmıştır. izmirde dolmuş kullansan her biniş 1.5 tl. o dolmuş 10 kilometre yol alsa toplamda 3100 kere dolmuşa binmiş olacaktın. 4600 tl ediyor. hayli hayli parasını çıkarmış durumda.
motordan soğuma bende de başladı. servisin saçmalıkları ve motorun gücünün az olmasının yanında bu forumda başlık başlık gezerken yeni motorları görünce zcden ister istemez soğuyorsun. şu anki imkanlarım dahilinde zc iyidir diyorum.
-
29 Mart 2011, 17:20
ben şu ekzoz muhabbetini hallettikten sonra birşey yapmayı düşünmüyorum...
bir tek lama ile aparat yapacağım....
bugüne yetişmedi yarın inşaAllah onuda hallettinmi son uğraşım olacak...
-
29 Mart 2011, 18:58
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler