Adam fena sardi he(:
Adam fena sardi he(:
beyler kusura bakmayın ama pazar günü büyük bi sınav beni bekler allah korusun yarın bi şey olsa 1 yılım gider ben en iyisi evden çıkmim evde gta4 oynarım veya pes atarım
If you touch my bike, I'll touch your girl.
haftaya da benim vize var gerçi telafisi var. duruma göre değişir benm. gelmek isterim çünkü motora bir katkı yapmak lazım artık bunun içinde deneyimli arkadaşlarla hem fikir hemde bilgi alışverişi yapmak isterim. çok şükür motor çok uzun bir süredir problemde çıkarmıyor sadece dün çatlak olan plaka kırıldı :D
parkların ve çevre led aydınlatması angellar falan tamam yarın unutmazsam resmini çekip koycam
dünyanın en dandik markası bence honda millette neyini beğenipte alıyorsa adım başı honda görüyorum insanlar bişey bilmiyor galiba
HONDA TODAY 50CC
bence bu yorumdan sonra senin bir şey bilmediğin belli oluyor(:
Arkadaslar motor çamurluksuz çok hoşuma gitti
napsam takmak zorundayım gibi plakada delik olmasa delik delip o stobu şaseye bağlayan demire vidalicamda işte
öyle bir fotoğrafını çekip koysana..
analiz yapalım(:
selam .... nasılsınız arkadaşlar tüm arkadaşları pendik gözdağında çaya beklerim..semaver le...
emre
ebubekir özellikle size sesleniyorum...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2301252
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Uploaded with ImageShack.us
mecburen taktım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 ----------
şakasına dedim arkadaşlar yoksa bende seviyorum hondayı harbi sağlam makineler ben bişeyleri ima etmek için söyledim onu yoksa kendim kullanıyom en baştan :D
HONDA TODAY 50CC
oldukça güzel önden biraz kötü durmuş yoksa geneli hoş durmuş
HONDA TODAY 50CC
ceyhun kardeş bu nedir ya yine zevk meselesi ama bence hiç olmamış
o ledleri sadece farın camı varya oraya kenarlara döşesen çok hoş bi görüntü olur
ama bu şekilde çok acayip bişey olmuş yanlış anlama
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 ----------
emreakyol veya diğer arkadaşlar bu ledleri aküden çıkış alarak bağlamayı resimli veya videolu açıklayıcı bi şekilde paylaşsanız çok güzel şeyler yapılabilir
wolyksk bi ara buluşalım bende izmirdenim başka arkadaşlarda gelir belki kskye gelirim müsait bi vakitte led meseleleri ile ilgili görüşürüz muhabbet ederiz
Rüzgara Sevdalılar
yanlış anlama eline sağlık
ama abartı olmuş sanki neon gibi motorun altada döşesen olur ama zevk senin ;)
bugün motorun bi temizledim herkes değiştirdin mi motoru diyo yağ ile parlattım heryerini
Rüzgara Sevdalılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)