boya olarak jant boyası kullandım...
rengi karteladan seçtim...
250 gr boya yetti...
tabi bunun dışında vernik ve sertleştirici var...
boya olarak jant boyası kullandım...
rengi karteladan seçtim...
250 gr boya yetti...
tabi bunun dışında vernik ve sertleştirici var...
bugun motorumla biraz gezdim işte 2 resim ve ben
motor herzaman olduğu gibi toz içinde
If you touch my bike, I'll touch your girl.
emre adamım motorunun maşallahı var...
ebubekir o ne biçim jant rengi öyle....
bu gün forumda uğraşacak kimse yok....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bu motor en fazla binkm daha görür sonra sahibine bağışlanır aklımda başka düşünceler var çünkü
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
tamam görüşürüz o zaman hele gelsinde. bide honda yapıyo adamlar kesin düşünmüştür beklemeyi gerek duymuyorum hayat yaşamak için
o konu çok tartışıldı sebebi genellikle sürüş stilinden kaynaklanıyor bence adam alıyor motoru habire yardırıyo sonra honda motor yağ yakıo olmaz ole. sonuçta oda bir kul yapımı bi yere kadar dayanır sen hep zorlarsan hangi marka motor gelirse gelsin yağ yakar. al işte küçümsediğimiz mondialde bile ole adam 500kmdede motor yaptırıyo 40binde yaptırmayan bile var herşey kullanıcıya bağlı bence.
biz kurye iken neler yapmıyorduk ki motora... benim motor geçmişim yaklaşık 16 seneden fazla... zamanın titanları ybr leri ne kadar zorlarsak zorlayalım yağ yakmazdı... 100 000 km debraj balatası bile değiştirmeden bindiğim ybr var.. zorlamak deince siz bizim kadar zorlamazdınız.... üretim kalitesi ile alakalı yani... 168000 km motorunu yardığımız bir ybr nin krank bilyasını değiştirmiştik... bilya harici hir bir sorunu yoktu.... yani diyeceğim kalite ile alakalı.. srad 750 vardı 55 000 de sattım..istanbul yozgat arası azmı zorladım... yağ eksiltmesi falan yoktu... 2005 model 1000rr 3 sefer motor indirdi 2006 yılında.. sebeb yağ yakması.. 2006 ve 2007 yılında sıfır adığım brezilya cbf 250 leri yağ yakma ve eğzantirik zinciri uzatma sorunu vardı.. yani titan haricinde honda yüzümü güldürmedi.... o yüzden honda en kaliteli motoruda yapsa benim gözümde kronik rahatsızlıları olan yağ yakma canavarıdır... neyse konusu burası değil... hakkında hayırlısı olsun kardeşim... bu arada aklıma geldi kurye telde ilk kuryeliğe başladığıımda jawa 350 ile başlamıştım... vay be nerden nereye..mz i olanla bir elin parmağı kadar azdı...
Ramazan sarma yine bana(:
emre yarin musaitsen yapalim ufaktan bir tur...
Ramazanda ybr siyle gelsin(:
stres atarsin emre...
Butun gun evde yatarsan kafani kurcalarsin...
Ramazan aga bana sarma yav(:
ramazan senle bulusmuyorum aga(:
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)