talihsizliğin bu kadarı...
talihsizliğin bu kadarı...
arkadaşlar konumuzun aktif olmasını bekliyoruz..
bu pazar saat 14.00 üsküdar kız kulesi önünde buluşuyoruz..
herkesi bekleriz...
konun aktif olsa bir link ile yazacağım..
ordada arkadaşlarımız var onlarıda davet edeceğimde konunun aktif olmasını bekliyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:09 ----------
yav şu adminlemi görüşsek şu konuyu aktif etsin...
ehliyeti almıs olsam orda olrdm ama insallah alınc a ben düzenlerim bi gezi orada blsrz =)
admin offline görünüo kime söylicezki..
ya sizde varya ortak bi nokta bulmuyosunuz kendinize yakın seciyosunuz insan bari ortaköy fialn yapar :Dköprünün altı die
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
emre birşey soracağım
Ya bu çakmaklığı sen kullanıyormusun? ben kullanmak istiyorum ama kime sorsam sakat diyor tırsıyorum bende Tavsiyen varmı bu konuda?
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
aslında sıgara kullanmadığım için çok sık kullanmıyorum ama motoru her yıkadığımda içindeki su buharlaşsın die basıyorum bi kere çalışıo. 2 kerede önceden telefonu sarj etmiştim sorun olmadı. önemli olan yüksek akım çekmeyen şeyler takmak. ama ben illa kullanmak istiyorum dersen 15dklık iş ve en sağlıklısı role yardımıyla aküden yeni hat çekip daha kalın kablolarla kullanmak ve ayrıca sigorta takmak
bende sigara kullanmıyorum amacım dediğin gibi telefon sarj etmek veya bu kahve makineleri varya çakmaklıktan onu falan kullanmak
o kahve makinesi sakın bağlama(:
benden tavsiye sana...
hele emrenin dediği tesisatı çekmeden bağlarsan, yanında yangın tüpü bulundur...
kahve makinası iyi akım çeker sen en iyisi benim dediğim gibi git röle yardımıyla kablo çektir herhangi bir elektrikçi 10 dkda yapar çok basit iş tabi bilene
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:33 ----------
korkurtma sende insanları baktı koku duyuyo hemen kontağı kapatır oldu bitti mis gibi kahve hazır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:35 ----------
konumuz açıldı hadi hayırlsıı
http://www.motosiklet.net/forum/etki...oplaniyor.html
yav korkutmuyorum(:
sadece motoru yeni aldı bir zeval gelmesin diye söylüyorum(:
beyler herkesi bekliyoruz buluşmaya...
hehehe sağolun arkadaşlar şaka bir yana kahve falan değilde özellikle telefon şarjı için gerekli olcak yazın kampa gidersem
ehliyet kursundan dönünce koyuldum işe...
Uploaded with ImageShack.us
yanlız seri diğil paralel bağladım şimdi orta kısmı yapıyorum yarın bitmiş resimleri koyarım
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)