Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Mart 2011, 15:29
Phantom264 adlı üyeden alıntı
tamamdır yazarım buraya
benim aklıma gelen arkada bir kaç vida gevşemiş olması ve bunların titreşimden dolayı o sesleri belirli devirlerde çıkarması
bu modeli alma başka ne alırsan al
illa ucuz scoter diyorsan çift farlı rs veya hs mondi al zaten hepsi aynı o kasaların monerosu ramzeyi bianche si makinası aynı plastiği aynı parçası daha ucuz. zc de bitmek bilmeyen bir egsoz sorunu var.
hele hele 2000 liran varsa ikinci el al suzuki an 125 al activa al
scoter a bindiğini hissedersin. ikinci el almaktan da çekinme neden dersen bunların sıfırlarından 50 bin km de suzuki bile daha iyidir. tecrübeyele sabittir arkadaşlarımda an var 40 bindeler geçen perşembe birinin motoru bendeydi. aradaki fark inanılmaz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:25 ----------
egsozun vidaları da yapıyor ama içinden dağılma var.. ben komple söktüm boğazı 8 vidaydı kopuyordu 13 yaptık tornada ama yine zırıldıyor egsozun içi komple dağılmış..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Reklamlar
-
06 Mart 2011, 15:42
KaPTaNHaSaN adlı üyeden alıntı
bu modeli alma
başka ne alırsan al
illa ucuz scoter diyorsan çift farlı rs veya hs mondi al zaten hepsi aynı o kasaların monerosu ramzeyi bianche si makinası aynı plastiği aynı parçası daha ucuz. zc de bitmek bilmeyen bir egsoz sorunu var.
hele hele 2000 liran varsa ikinci el al suzuki an 125 al activa al
scoter a bindiğini hissedersin. ikinci el almaktan da çekinme neden dersen bunların sıfırlarından 50 bin km de suzuki bile daha iyidir. tecrübeyele sabittir arkadaşlarımda an var 40 bindeler geçen perşembe birinin motoru bendeydi. aradaki fark inanılmaz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:25 ----------
egsozun vidaları da yapıyor ama içinden dağılma var.. ben komple söktüm boğazı 8 vidaydı kopuyordu 13 yaptık tornada ama yine zırıldıyor egsozun içi komple dağılmış..
evet egzozun içi dağıluıyomuş suzuki an125 benim ilk gözümün kaldığı motordu ancak 2.eli eskişehirde yok malesef :( ankarada da alsam gelebilirmiyim buraya onunla bilmiyorum ama bana bir 2.el suzuki bakalım arkadaşlar ben ikinci elden hiç anlamıyorm sıfırdanda anlamıyorumda adam ölmüş motoru kaktırırsa bana farketmem bile :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:38 ----------
havalar gene bozdu düzelsin egzozada bakarım
Yakıt konusu biraz sıkıyor canımı belkide şu sıralar ekonomik durumum bozuk diyedir
ama 5 liralık benzin atıyorum baya geziyorum ve yeni olduğu için yüksek devirlerde geziyorum yani hızlı geziyorum bundan dolayı çabuk bitiyor gibime geliyor ama sorun değil çok zevkli
FANTOM sen hangi şehirdesin kardeşim?
-
06 Mart 2011, 16:18
istanbul
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
-
06 Mart 2011, 16:25
istanbul
hmm ben Eskişehirdenim burda olsaydın kesin senin motoru görmek isterdim şu motorun 1 litre benzinle kaç km yaptgını biri yazsın yaw :D
-
06 Mart 2011, 16:58
-
06 Mart 2011, 18:09
Bİ TANDIK GELDI BI DUYGULANDIM
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
06 Mart 2011, 18:48
merak etme alper iyi bakıyorum ona
-
06 Mart 2011, 19:05
foruma ben girmeyeli duygusal anlar yaşanıyo gibi
-
06 Mart 2011, 19:58
noluyor yav....
millet ağlıyor kimisi iyimi diye soruyor?
neler oluyor(:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:53 ----------
rs paketçi motoru...
bu motor hız motoru değil normal kullanımlar için ideal...
eğer ki gezme amaçlı kullanacaksanız kesinlikle zc derim..
birfarkı var motorun...
-
06 Mart 2011, 22:07
Bencede gezmek için ideal ve tabi zc nin ayrı bir havası var
-
07 Mart 2011, 00:49
-
07 Mart 2011, 01:04
wolky hiç korkma...
gözün kapalı çözersin soruları...
-
07 Mart 2011, 02:16
wolky hemen geçmiş 3 senenin sınav sorularının cevaplarını ezberle. sadece bu dediğimi yapan bi kız arkadaşım (motorun msinden anlamazdı) sınavdan geçti.
bugün göstergeyi söküp lambaları led yaptım. ledleri tek tek 4erli seri bağlayarak yerlerine yerleştirdim ama 2 sorun var. 1.si aküölçeri bozdum, serviste ön göğüsü açtıran birisi bana 150 zc göstergesinin altınının resmini çekebilir mi? 2.si sürekli yüksek devirde kullandığım için aydınlatma ledlerinin 2si yandı sanırım. keşke 5li seri bağlasaydım. şerit led daha dayanıklı olur. göstergeleri şerit ledle yenileyip foruma eklerim. gene de görüntüsü accayip güzeldi. sinyaller turkuaz, fren lambası pembeye yakın.
http://img24.imageshack.us/g/img0180al.jpg/
şerit led alıp diğer haftasonu göstergeleri ve arka stop ve sinyalleri led yapacağım. tek tek uğraşmak zevkli ama motor sabit voltaj vermiyor. dirençle ledleri harmanlamak lazım.
olur da gözüm keserse rüzgarlığın altındaki havalandırma gibi olan yeri merceğe göre delip 2. kısa far eklerim.
-
07 Mart 2011, 02:28
-
07 Mart 2011, 12:31
maxi gösterge hakikaten güzel olmuş...
ellerine sağlık...
-
08 Mart 2011, 14:28
emre bir gitti başlık yine söndü...
-
08 Mart 2011, 16:06
-
08 Mart 2011, 17:21
göstergeleri söküp şerit ledle tekrar yapacağım. içime sinmedi. fren lambası da gitti. ledleri dirençlerle harmanlamayıp direk kullanınca çabuk gidiyor. keşke 4erli yerine 5erli bağlasaydım.
aküölçeri de bozduk (potansiyometre). emreakyol; potansiyometreye 2 şerli 2 kablo bağlanıyor ama 3. bi kablo yeri daha var ve bir tane mavi kablo boşta kalmış. göstergeyi sökerken bi kabloyu kırmış olabilirim, karşılaştırıp ona göre bi çözüm bulacağım. göstergeyi sökünce göstergenin altındaki kabloların resmini çekip bana gönderebilir misin?
-
08 Mart 2011, 17:32
maxi97 adlı üyeden alıntı
göstergeleri söküp şerit ledle tekrar yapacağım. içime sinmedi. fren lambası da gitti. ledleri dirençlerle harmanlamayıp direk kullanınca çabuk gidiyor. keşke 4erli yerine 5erli bağlasaydım.
aküölçeri de bozduk (potansiyometre). emreakyol; potansiyometreye 2 şerli 2 kablo bağlanıyor ama 3. bi kablo yeri daha var ve bir tane mavi kablo boşta kalmış. göstergeyi sökerken bi kabloyu kırmış olabilirim, karşılaştırıp ona göre bi çözüm bulacağım. göstergeyi sökünce göstergenin altındaki kabloların resmini çekip bana gönderebilir misin?
göstergeyi ben söküp taktım bile ama bi daha sökicem yakında o zaman atabilirim resimleri
-
08 Mart 2011, 18:24
emreakyol adlı üyeden alıntı
göstergeyi ben söküp taktım bile ama bi daha sökicem yakında o zaman atabilirim resimleri
teşekkürler çok sağol.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler